!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόλυτο κάψιμο.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Απόλυτο κάψιμο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 02:22
Gherschaagk έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 02:20 Εμένα σήμερα μία μου έλεγε να μην κάνω το εμβόλιο γιατί θα είναι για τον νέο κορονοϊό και δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει στον οργανισμό μου και να περιμένω 3 - 4 χρόνια και μετά να το κάνω.

Wtf κυρά μου;;;

Ούτε εγώ την έβρισα.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΑΜΕ; :lol:
τι λετε ρε γατακια. αυτα εδω τα ακουω κατ ελαχιστον 2-3 φορες τη μερα, δεν εχω αλλο σαλιο για βρισιμο, και απλως κουνω συγκαταβατικα το κεφαλι μεχρι να τελειωσουν και να φυγουν, ειναι και πελατες, δεν μπορεις να τους γαμοσταυρισεις.

γιαυτο εχουμε το ομορφο πχορουμ μας. εδω αμα λενε μαλακιες μπορω να τους βριζω, ανετα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Μαυροβασίλης έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 08:58
Gherschaagk έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 08:52
Μαυροβασίλης έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 08:43 περαστικά σε ούλους και μην ακούτε το μερκ- φατούρο, τσο και λο σε ψεκ όπου εκδηλώνονται, με μαζικό τραμπούκο θα είχε περιοριστεί αποφασιστικά η διασπορά
Να σου δείξω σχόλια στο φεης που βρίζουν γιατρό ο οποίος δουλεύει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και τόλμησε να τους πει ψεκ;
φ2φ μόνο, εξ αποστάσεως τραμπούκο είναι άκομψο

φβ δεν έχω, με μπανάραν ως σιτλορντ εδώ και χρόνια, αλλά σε μκδ αυτό που θα έκανα είναι μαζικά πλοκ για να μη χαλιέμαι με τους κρετίνους
Αυτοί οι κρετίνοι αν αρρωστήσουν θα παρακαλάνε αυτόν ή κάποιον άλλο γιατρό να τους σώσει.

Τι σε έκαναν στο φεης; :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Κακώς ο Κούλης νομιμοποίησε τη λέξη ψεκασμένος. Δεν είναι στο παρεακι με τους συγγενείς του που λυμαίνονται τη χώρα. Είναι επίσημος λόγος πρωθυπουργού της χώρας. Δε μπορει να χρησιμοποιεί τόσο απαξιωτικούς όρους και μετά ο κόσμος να τσακώνεται με αυτά
Αν πεις κάποιον ψεκασμένο αυτός έχει το δικαίωμα να σε βρίσει
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Διάβασα ποστ "ψεκασμένου", όπου είχε την συνέντευξη ενός γιατρού του Ευαγγελισμού, για τον αγώνα που δίνουν για μια υπερμεταδοτική πνευμονία. Δυστυχώς αυτοί οι γιατροί δεν φαίνονται, δεν ακούγονται, άλλοι παίρνουν την δόξα και το χρήμα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Δεν υπάρχουν οι τύποι. Χθες άκουσα έναν υγιή 50αρη που δεν φόραγε μάσκα και του την είπε ο άλλος 50ρης με μάσκα και του λέει έλα ρε μλκ εμείς δεν κινδυνεύουμε. Οι γέροι πεθαίνουν και όσοι έχουν καρκίνο. Ο συγκεκριμένος ακούει τραγκα κάθε μέρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Γιατί δε λες απλά πως είναι ηλίθιοι;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 09:10
τι λετε ρε γατακια. αυτα εδω τα ακουω κατ ελαχιστον 2-3 φορες τη μερα, δεν εχω αλλο σαλιο για βρισιμο, και απλως κουνω συγκαταβατικα το κεφαλι μεχρι να τελειωσουν και να φυγουν, ειναι και πελατες, δεν μπορεις να τους γαμοσταυρισεις.

γιαυτο εχουμε το ομορφο πχορουμ μας. εδω αμα λενε μαλακιες μπορω να τους βριζω, ανετα.
ΣΕ φαντάζομαι. :lol:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Gherschaagk έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 09:13 Αυτοί οι κρετίνοι αν αρρωστήσουν θα παρακαλάνε αυτόν ή κάποιον άλλο γιατρό να τους σώσει.
φρέσκο από λινκεδιν

Εικόνα

αναρωτιέμαι ποιός είναι πιο ηλίθιος, οι λάντηδες που θα μασήσουν το σανό οι ρογιαλς στο κιου ή ο αφυπνισμένος που βρήκε το πραγματικό νόημα της είδησης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 00:42
Gherschaagk έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 09:13 Αυτοί οι κρετίνοι αν αρρωστήσουν θα παρακαλάνε αυτόν ή κάποιον άλλο γιατρό να τους σώσει.
φρέσκο από λινκεδιν

Εικόνα

αναρωτιέμαι ποιός είναι πιο ηλίθιος, οι λάντηδες που θα μασήσουν το σανό οι ρογιαλς στο κιου ή ο αφυπνισμένος που βρήκε το πραγματικό νόημα της είδησης
Τους λυπάται η ψυχή μου.

Αλίμονο σ' αυτούς που θα ψάχνουν σε λίγο καιρό μάσκα οξυγόνου και δεν θα βρίσκουν.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 00:42
φρέσκο από λινκεδιν

Εικόνα

και τα ερπετοειδη κολλουν κορωνοιο; :o
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Ε....όχι.
Z
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Λοιπόν, δεν έχω παράπονο αυτές τις μέρες όλοι γύρω τηρούν τα μέτρα. Βασικά, είμαι αρκετά ενθουσιασμένη, διότι τα περίμενα χειρότερα. Αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι ότι ενώ όλες οι καφετέριες είναι κλειστές είναι 2-3 καφετέριες στις οποίες πάνε μπάτσοι και λειτουργούν κανονικά και δεν κουνιέται φύλλο. Και να πάρω πού να κάνω καταγγελία, στους μπάτσους που πάνε εκεί; Ειλικρινά, έχω απίστευτα νεύρα. Το συζητάμε πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ εκνευρισμένη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Cecily Anne έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:41 Λοιπόν, δεν έχω παράπονο αυτές τις μέρες όλοι γύρω τηρούν τα μέτρα. Βασικά, είμαι αρκετά ενθουσιασμένη, διότι τα περίμενα χειρότερα. Αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι ότι ενώ όλες οι καφετέριες είναι κλειστές είναι 2-3 καφετέριες στις οποίες πάνε μπάτσοι και λειτουργούν κανονικά και δεν κουνιέται φύλλο. Και να πάρω πού να κάνω καταγγελία, στους μπάτσους που πάνε εκεί; Ειλικρινά, έχω απίστευτα νεύρα. Το συζητάμε πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ εκνευρισμένη.
δόξα και τιμή στα σώματα ασφαλείας που μάχονται στην πρώτη γραμμή. Κρατάνε και το 24 με τα καφεδάκια τους στην περιοχή ανοικτό και έχω σουπερμάρκετ όλη την ημέρα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ό, τι διαγράφεται, δεν σημαίνει πως δεν φωτογραφίζεται, κρατάμε κλειδιά από σπίτια. Βλέπουμε και καταγράφουμε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Gherschaagk έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 08:24
Lord Brum έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 02:40 εγώ έχω μπει καραντίνα εν αναμονή αποτελεσμάτων τεστ κορονοιου. Έχουμε αρρωστήσει οικογενειακώς, ενώ κρούσματα υπήρξαν αρκετά στη δουλειά μου και ένα στην πολυκατοικία που μένουμε. Τζάμπα μου φαίνεται το έκανα το τεστ, πολύ χλωμό να την γλυτώσαμε.
Και από την άλλη έχω τη γυναίκα του ξαδέρφου μου στο facebook να κάνει like και να σπαμαρει τον επιστήμονα πετράκο, να ποστάρει υποστηρικτικά βιντεο για τους ΜΑΛΑΚΕΣ που διαδηλώνουν κατά του λοκνταουν, να υποστηρίζει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να φοράνε μάσκα (και οι μεγάλοι γιατί λέει υγραίνεται από τις εκπνοές και αποροφά περισότερα μικρόβια), να σπαμαρει ότι θεωρεία περί ανυπαρξίας κορονοιου υπάρχεί ενώ ο έτερος ξάδερφος (κουνιάδος της) όντας γιατρός την καντηλιάζει σε κάθε ποστ
Ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα.

Η ξαδέρφη έτσι και κολλήσει θα παρακαλάει να την σώσει αυτός που της ρίχνει καντήλια.
Πήρα χθες τα αποτελέσματα, είμαι θετικός. Δεν έχω πλέον πυρερό, έχω πλήρη απώλεια γεύσης ου συνεχίζεται κατά τα λοιπά αισθάνομαι οκ απλά λίγο κουρασμένος. Τρεις μέρες έκαναν οι άγγλοι να βγάλουν αποτελέσματα αλλά τουλάχιστον το τεστ ήταν δωρεάν. Έχω ειδοποιήσει τη δουλειά μου, τον θυρωρό της πολυκατοικίας να ειδοποιήσει ενοίκους και ανέβαλα και τον εμβολιασμό της κόρης μου καθώς κόλλησε κι αυτή και πρέπει να απομονωθεί. Πάντως γενικά ελαφριά τον πέρασα ον ιο, έχω περάσει και χειρότερες γρίπες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”