Τη σχέση του πασοκ με το σεξ, την έχεις;Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:08Και τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με τα ζώα;
Ας το... το 'χω.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως μαθαίνουν τα ζώα για το σεξ ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Πως μαθαίνουν τα ζώα για το σεξ ;
Z
Μας γ@μ@σ@Καραμελίτσα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:09Τη σχέση του πασοκ με το σεξ, την έχεις;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Παρατατικός ή αόριστος;Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:10Μας γ@μ@σ@
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Καραμελίτσα
Εγώ έχω μια υποψία ότι ο γούντεδ γλαδε πρέπει να ήταν έφηβος όταν συνέβη αυτόZarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:10Μας γ@μ@σ@

κι από κει τα έχει συνδέσει όλα αυτά μαζί: ζώα, πασόκ, σεξ.
Z
Παρατατικός
Έχετε κάποιο λογισμικό και τον αποκωδικοποιείτε;Καραμελίτσα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:13 Εγώ έχω μια υποψία ότι ο γούντεδ γλαδε πρέπει να ήταν έφηβος όταν συνέβη αυτό
- wooded glade
Όχι έτσι.
Με χρυσά κουτάλια γ*****τε.
Με χρυσά κουτάλια γ*****τε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μιλάει τη γλώσσα της πιάτσας. Όσοι δεν είμαστε μαμουχαλοι τον καταλαβαίνουμε.Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:18Έχετε κάποιο λογισμικό και τον αποκωδικοποιείτε;Καραμελίτσα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:13 Εγώ έχω μια υποψία ότι ο γούντεδ γλαδε πρέπει να ήταν έφηβος όταν συνέβη αυτό
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢