Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να έχουν άποψη οι νομικοί για ένα ιατρικό ζήτημα. Ας πάνε πρώτα να σπουδάσουν μια αληθινή επιστήμη, να λιώσουν το μυαλό τους και μετά ας έχουν έστω και άποψη.Lord Brum έγραψε: 23 Οκτ 2020, 12:57 Μεγαλύτερη βαρύτητα θα είχε κατά τη γνώμη μου ο λόγος ενός γιατρού που θα πσιτοποιουσε το βαρύ πρόβλημα υγείας του εμβρύου παρά ενός μαλάκα αποφοίτου της σχολή δικαστών
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθολική η απαγόρευση των εκτρώσεων στην Πολωνία
- hellegennes
Re: Καθολική η απαγόρευση των εκτρώσεων στην Πολωνία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μιλάς και φιλοσοφείς εκ του ασφαλούς... αν όμως βρεθείς σε τέτοια δεινή θέση θα σκέφτεσαι έτσι;Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:25Με αυτήν τη λογική πρέπει να σκοτώνουμε όλα τα παιδιά που γεννιούνται άρρωστα. Το παιδί, είναι κανονικός άνθρωπος εξ άκρας συλλήψεως. Δεν έχει διαφορά αν είναι μέσα ή έξω από την κοιλιά της μητέρας του. Εγώ διαφωνώ και με τον βιασμό. Θα πρέπει να ζήσει το παιδί γιατί είναι άνθρωπος και δεν μπορεί κάποιος να του αφαιρέσει τη ζωή ανεξαρτήτως από τις συνθήκες της σύλληψής του.Zarkadaki έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:23Τόσο μλκς ώστε να καταδικάσουν τουλάχιστον τρεις ζωές στην δυστυχία ενώ η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο μπροστά.Lord Brum έγραψε: 23 Οκτ 2020, 12:57 Βέβαια διαβάζοντάς το άρθρο και αν όντως ισχύει ότι απαγορεύεται η έκτρωση ακόμη και αν το έμβρυο έχει προβλήματα υγείας αναρωτιέμαι πόσο μαλάκες είναι οι δικαστές. Αν ένας λόγος δίνει ηθικό έρεισμα στην έκτρωση αυτός είναι να μη φέρεις στον κόσμο άρρωστο παιδί που θα ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρεί και τους γύρω του. Μεγαλύτερη βαρύτητα θα είχε κατά τη γνώμη μου ο λόγος ενός γιατρού που θα πσιτοποιουσε το βαρύ πρόβλημα υγείας του εμβρύου παρά ενός μαλάκα αποφοίτου της σχολή δικαστών
-
Planis
Το θέμα δεν είναι ιατρικό. Είναι κατ' εξοχήν θεολογικό και φιλοσοφικό. Εμείς πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος εξ άκρας συλλήψεως και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον άνθρωπο απλώς συμβαίνει να είναι στην κοιλιά της μητέρας του και να μην μπορεί ακόμα να ζήσει αυτόνομα. Όποιος σκοτώνει ένα έμβρυο, σκοτώνει έναν άνθρωπο και είναι φόνος. Το ίδιο με το να γεννηθεί το παιδί και μετά να δολοφονηθεί. Καμμία απολύτως διαφορά.hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:28Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να έχουν άποψη οι νομικοί για ένα ιατρικό ζήτημα. Ας πάνε πρώτα να σπουδάσουν μια αληθινή επιστήμη, να λιώσουν το μυαλό τους και μετά ας έχουν έστω και άποψη.Lord Brum έγραψε: 23 Οκτ 2020, 12:57 Μεγαλύτερη βαρύτητα θα είχε κατά τη γνώμη μου ο λόγος ενός γιατρού που θα πσιτοποιουσε το βαρύ πρόβλημα υγείας του εμβρύου παρά ενός μαλάκα αποφοίτου της σχολή δικαστών
- Υδράργυρος
Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις το αυτοκίνητο και σε 10 λεπτά είσαι σε μέρος που επιτρέπεται. Όσο κάνεις για να ξεπαρκάρεις εδώhellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:24
Στην Ανδόρα, ούτε καν σε βιασμό επιτρέπεται. Στο Μονακό και στο Λιχτενστάιν επιτρέπεται μόνο για λόγους υγείας της μητέρας και σε περίπτωση βιασμού. Στο Σαν Μαρίνο
- hellegennes
Βρε και από την Πολωνία το κάνεις αυτό. Αυτό είναι το ζήτημα;Υδράργυρος έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:31Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις το αυτοκίνητο και σε 10 λεπτά είσαι σε μέρος που επιτρέπεται. Όσο κάνεις για να ξεπαρκάρεις εδώhellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:24
Στην Ανδόρα, ούτε καν σε βιασμό επιτρέπεται. Στο Μονακό και στο Λιχτενστάιν επιτρέπεται μόνο για λόγους υγείας της μητέρας και σε περίπτωση βιασμού. Στο Σαν Μαρίνο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχετε ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες πάλι, μεσημεριάτικα.Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:31Το θέμα δεν είναι ιατρικό. Είναι κατ' εξοχήν θεολογικό και φιλοσοφικό.hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:28Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να έχουν άποψη οι νομικοί για ένα ιατρικό ζήτημα. Ας πάνε πρώτα να σπουδάσουν μια αληθινή επιστήμη, να λιώσουν το μυαλό τους και μετά ας έχουν έστω και άποψη.Lord Brum έγραψε: 23 Οκτ 2020, 12:57 Μεγαλύτερη βαρύτητα θα είχε κατά τη γνώμη μου ο λόγος ενός γιατρού που θα πσιτοποιουσε το βαρύ πρόβλημα υγείας του εμβρύου παρά ενός μαλάκα αποφοίτου της σχολή δικαστών
- Υδράργυρος
Αυτά που λες δεν είναι πραγματικά κράτη. Χαίρω πολύ και στο Άγιο Όρος απαγορεύεται, αλλά είναι ανεφάρμοστο.hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:32Βρε και από την Πολωνία το κάνεις αυτό. Αυτό είναι το ζήτημα;Υδράργυρος έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:31Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις το αυτοκίνητο και σε 10 λεπτά είσαι σε μέρος που επιτρέπεται. Όσο κάνεις για να ξεπαρκάρεις εδώhellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:24
- hellegennes
Σημασία δεν έχει τι πιστεύετε αλλά ποια είναι η πραγματικότητα. Ένα κράτος οφείλει να λειτουργεί βάσει πραγματικότητας, όχι βάσει των θεολογικών πιστεύω μερίδας του πληθυσμού, που δεν έχουν επιστημονική βάση.Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:31 Το θέμα δεν είναι ιατρικό. Είναι κατ' εξοχήν θεολογικό και φιλοσοφικό. Εμείς πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος εξ άκρας συλλήψεως και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον άνθρωπο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και είσαι ελεύθερος αν σου τύχει να εφαρμόσεις στην πράξη αυτά που πιστεύεις. Οι άλλοι τι σου φταίνε?Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:31Το θέμα δεν είναι ιατρικό. Είναι κατ' εξοχήν θεολογικό και φιλοσοφικό. Εμείς πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος εξ άκρας συλλήψεως και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον άνθρωπο απλώς συμβαίνει να είναι στην κοιλιά της μητέρας του και να μην μπορεί ακόμα να ζήσει αυτόνομα. Όποιος σκοτώνει ένα έμβρυο, σκοτώνει έναν άνθρωπο και είναι φόνος. Το ίδιο με το να γεννηθεί το παιδί και μετά να δολοφονηθεί. Καμμία απολύτως διαφορά.hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:28Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να έχουν άποψη οι νομικοί για ένα ιατρικό ζήτημα. Ας πάνε πρώτα να σπουδάσουν μια αληθινή επιστήμη, να λιώσουν το μυαλό τους και μετά ας έχουν έστω και άποψη.Lord Brum έγραψε: 23 Οκτ 2020, 12:57 Μεγαλύτερη βαρύτητα θα είχε κατά τη γνώμη μου ο λόγος ενός γιατρού που θα πσιτοποιουσε το βαρύ πρόβλημα υγείας του εμβρύου παρά ενός μαλάκα αποφοίτου της σχολή δικαστών
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Υδράργυρος
Στην Ελλάδα δεν το έχουμε ξεπεράσει αυτόhellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:36Σημασία δεν έχει τι πιστεύετε αλλά ποια είναι η πραγματικότητα. Ένα κράτος οφείλει να λειτουργεί βάσει πραγματικότητας, όχι βάσει των θεολογικών πιστεύω μερίδας του πληθυσμού, που δεν έχουν επιστημονική βάση.Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:31 Το θέμα δεν είναι ιατρικό. Είναι κατ' εξοχήν θεολογικό και φιλοσοφικό. Εμείς πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος εξ άκρας συλλήψεως και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον άνθρωπο
γιατί ρε βαντονο, άμα μπεις δερμάτινος, σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις έκτρωση;vantono έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:03 Ψιλά γράμματα, αυτά. Έλα, αφου ολοι ξερουμε πως ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες συμβαινουν μόνο σε οσους κανουν ακάπωτο και πανε γυρεύοντας
δικαίωμα της γυναίκας είναι, σε κάθε περίπτωση
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Planis
Εσύ δηλαδή αν γεννούσες ένα παιδί με χρόνιο ανίατο πρόβλημα το οποίο η παρακέντηση δεν εντόπισε (συμβαίνει ουκ ολίγες φορές), θα το σκοτώσεις όταν σου το πουν οι γιατροί; Ή αν το μωρό σου για χ λόγους χρειασθεί να μείνει πολλές ημέρες στη θερμοκοιτίδα και μείνουν εξαιτίας αυτού ανεπανόρθωτες αναπηρίες, μπορείς να το σκοτώσεις; Αν δεν μπορείς αυτό, τότε γιατί μπορείς να σκοτώσεις ένα έμβρυο; Επειδή δεν το βλέπεις με τα γυμνά σου μάτια;Zarkadaki έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:28Μιλάς και φιλοσοφείς εκ του ασφαλούς... αν όμως βρεθείς σε τέτοια δεινή θέση θα σκέφτεσαι έτσι;Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:25Με αυτήν τη λογική πρέπει να σκοτώνουμε όλα τα παιδιά που γεννιούνται άρρωστα. Το παιδί, είναι κανονικός άνθρωπος εξ άκρας συλλήψεως. Δεν έχει διαφορά αν είναι μέσα ή έξω από την κοιλιά της μητέρας του. Εγώ διαφωνώ και με τον βιασμό. Θα πρέπει να ζήσει το παιδί γιατί είναι άνθρωπος και δεν μπορεί κάποιος να του αφαιρέσει τη ζωή ανεξαρτήτως από τις συνθήκες της σύλληψής του.Zarkadaki έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:23
Τόσο μλκς ώστε να καταδικάσουν τουλάχιστον τρεις ζωές στην δυστυχία ενώ η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο μπροστά.
- hellegennes
Πραγματικότατα κράτη είναι. Δεν έβαλα μέσα το Βατικανό· αυτόνομα, αληθινά κράτη έβαλα. Και νοσοκομεία και γιατρούς έχουν.Υδράργυρος έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:34Αυτά που λες δεν είναι πραγματικά κράτη. Χαίρω πολύ και στο Άγιο Όρος απαγορεύεται, αλλά είναι ανεφάρμοστο.hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:32Βρε και από την Πολωνία το κάνεις αυτό. Αυτό είναι το ζήτημα;Υδράργυρος έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:31
Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις το αυτοκίνητο και σε 10 λεπτά είσαι σε μέρος που επιτρέπεται. Όσο κάνεις για να ξεπαρκάρεις εδώ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι. Και.επειδη δεν έχεις συνδεθεί ακόμα.μαζι του.Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:38Εσύ δηλαδή αν γεννούσες ένα παιδί με χρόνιο ανίατο πρόβλημα το οποίο η παρακέντηση δεν εντόπισε (συμβαίνει ουκ ολίγες φορές), θα το σκοτώσεις όταν σου το πουν οι γιατροί; Ή αν το μωρό σου για χ λόγους χρειασθεί να μείνει πολλές ημέρες στη θερμοκοιτίδα και μείνουν εξαιτίας αυτού ανεπανόρθωτες αναπηρίες, μπορείς να το σκοτώσεις; Αν δεν μπορείς αυτό, τότε γιατί μπορείς να σκοτώσεις ένα έμβρυο; Επειδή δεν το βλέπεις με τα γυμνά σου μάτια;Zarkadaki έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:28Μιλάς και φιλοσοφείς εκ του ασφαλούς... αν όμως βρεθείς σε τέτοια δεινή θέση θα σκέφτεσαι έτσι;Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:25
Με αυτήν τη λογική πρέπει να σκοτώνουμε όλα τα παιδιά που γεννιούνται άρρωστα. Το παιδί, είναι κανονικός άνθρωπος εξ άκρας συλλήψεως. Δεν έχει διαφορά αν είναι μέσα ή έξω από την κοιλιά της μητέρας του. Εγώ διαφωνώ και με τον βιασμό. Θα πρέπει να ζήσει το παιδί γιατί είναι άνθρωπος και δεν μπορεί κάποιος να του αφαιρέσει τη ζωή ανεξαρτήτως από τις συνθήκες της σύλληψής του.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
το ξέρεις ότι κάθε μαλακία που τραβάς και καταλήγει σε χαρτομάντηλο/νιπτήρα/παλάμη, είναι ζωή;Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:38Εσύ δηλαδή αν γεννούσες ένα παιδί με χρόνιο ανίατο πρόβλημα το οποίο η παρακέντηση δεν εντόπισε (συμβαίνει ουκ ολίγες φορές), θα το σκοτώσεις όταν σου το πουν οι γιατροί; Ή αν το μωρό σου για χ λόγους χρειασθεί να μείνει πολλές ημέρες στη θερμοκοιτίδα και μείνουν εξαιτίας αυτού ανεπανόρθωτες αναπηρίες, μπορείς να το σκοτώσεις; Αν δεν μπορείς αυτό, τότε γιατί μπορείς να σκοτώσεις ένα έμβρυο; Επειδή δεν το βλέπεις με τα γυμνά σου μάτια;Zarkadaki έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:28Μιλάς και φιλοσοφείς εκ του ασφαλούς... αν όμως βρεθείς σε τέτοια δεινή θέση θα σκέφτεσαι έτσι;Planis έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:25
Με αυτήν τη λογική πρέπει να σκοτώνουμε όλα τα παιδιά που γεννιούνται άρρωστα. Το παιδί, είναι κανονικός άνθρωπος εξ άκρας συλλήψεως. Δεν έχει διαφορά αν είναι μέσα ή έξω από την κοιλιά της μητέρας του. Εγώ διαφωνώ και με τον βιασμό. Θα πρέπει να ζήσει το παιδί γιατί είναι άνθρωπος και δεν μπορεί κάποιος να του αφαιρέσει τη ζωή ανεξαρτήτως από τις συνθήκες της σύλληψής του.
γιατί σπαταλάς αυτή τη ζωή;
μπορείς να σκοτώσεις ένα φλόκι; Επειδή δεν το βλέπεις με τα γυμνά σου μάτια;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-