!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιν μεν ουν Μακεδονια και η Τούμπα
- Υδράργυρος
Re: Εστιν μεν ουν Μακεδονια και η Τούμπα
Ξερογλείφονται οι δεξιούληδες. Σκέφτονται οτι με κάτι τέτοια ήρθε ο συριζα στην εξουσία, από κάτι τέτοια μπορεί και να φύγει. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
Εγώ το βρίσκω απολύτως λογικό συμπέρασμα. Περιγράφεις την δια βοής ψηφοφορία.Υδράργυρος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 08:34 Ξερογλείφονται οι δεξιούληδες. Σκέφτονται οτι με κάτι τέτοια ήρθε ο συριζα στην εξουσία, από κάτι τέτοια μπορεί και να φύγει. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Αυτοι που παραπονιούνται για την Μακεδονική εθνότητα που "μας πήρανε" εννοούν αυτό που λένε;
Ειναι δικιά τους η Μακεδονική ΕΘΝΟΤΗΤΑ; Θα έβγαζαν δλδ το "Ελληνική" και θα έβαζαν Μακεδονική εθνότητα σαν αυτοπροσδιορισμό;
Τι έγινε ρε σεις, ενθαρρύνουμε κ τις αποσχιστικές τάσεις τώρα;
Ειναι δικιά τους η Μακεδονική ΕΘΝΟΤΗΤΑ; Θα έβγαζαν δλδ το "Ελληνική" και θα έβαζαν Μακεδονική εθνότητα σαν αυτοπροσδιορισμό;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Το "Μακεδονική" ενοχλεί, το "εθνότητα" ας το κρατήσουν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Ιουν 2018, 08:50 Αυτοι που παραπονιούνται για την Μακεδονική εθνότητα που "μας πήρανε" εννοούν αυτό που λένε;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Θετικό βήμα για τον βουλευτή της χρυσής αυγής Γερμενη που κατέβηκε στο Pride2018 και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ε στα τόσα που λατρεύεις "στην μπανανία" ας έχει και κάτι που απεχθάνεσαι.Northern Spirit έγραψε: 26 Ιουν 2018, 02:03 Αυτοι οι...αγανακτισμενοι με τα παπια ητανε ανεκαθεν απο τα πραγματα που απεχθανομουνα στην μπανανια..Περισσοτερα παπια μονο στην Νιγηρια ειδα..
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υδράργυρος
Απλά δεν έχουν καταλάβει γιατί έχασε η πσοκονδΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2018, 08:49
Εγώ το βρίσκω απολύτως λογικό συμπέρασμα. Περιγράφεις την δια βοής ψηφοφορία.
- Golden Age
Κι ενώ τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν απαξιώσουν τον κόσμο, κάποιοι Έλληνες και Ελληνίδες είναι όμηροι στα χέρια του αντεθνικού καθεστώτος.
«Χτές κάναμε το καθήκον μας... σταθήκαμε απέναντι στους κομιτατζήδες με 5 απώλειες» Η Αυτοοργάνωση της Ελληνίδας ΟΜΗΡΟΥ των προδοτών ανακοινώνει...
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
«Χτές κάναμε το καθήκον μας και σταθήκαμε απέναντι στους κομιτατζήδες με 5 απώλειες.
Η μια εκ των οποίων ένα δικό μας παιδί! το κράτος των προδοτών και των ανθελλήνων βαράει έλληνες μέχρι θανάτου όπως το είδαμε όλοι με τα μάτια μας είς την μάχη του Πισοδερίου και της εκθέσεως Θεσσαλονικής.
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΣΑΝ ΚΙΛΑ ΑΝΤΑΜΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΥΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ
Υ.Γ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ 5 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ»
Ακομμάτιστη Αυτοοργάνωση Ελλήνων Πατριωτών
https://www.stoxos.gr/2018/06/5_56.html
Το θέμα είναι αν τώρα καταλαβαίνεις εσύ γιατί θα χάσει ο σύριζα.Υδράργυρος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 12:52Απλά δεν έχουν καταλάβει γιατί έχασε η πσοκονδΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2018, 08:49
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 25 Ιουν 2018, 21:31 το οποίο για όσους δεν γνωρίζουν είναι δεξιά του Ι.Ν. Αγιάς Βαρβάρας και λίγα μέτρα μπροστα του Ι.Γ. του ΠΑΟΚ.
- Golden Age
Κράξιμο σε Τσίπρα στο Λονδίνο! Κι αυτοί χουλιγκάνια υπο την επίρρεια Μαλαματίνας.
- Υδράργυρος
Δε θα χασειkameron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:02Το θέμα είναι αν τώρα καταλαβαίνεις εσύ γιατί θα χάσει ο σύριζα.Υδράργυρος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 12:52Απλά δεν έχουν καταλάβει γιατί έχασε η πσοκονδΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2018, 08:49
- Υπερκουλτουριάρης
Αν γράφεις πως υποννοώ,ότι οι διαμαρτυρόμενοι είναι σουρωμένοι χούλιγκαν, δεν είναι έτσι. Και εγώ ο ίδιος συμμετέχω σε ότι μαθαίνω και πίνω μόνο χυμο ρόδι και πράσινο τσάι.Golden Age έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:31 Κράξιμο σε Τσίπρα στο Λονδίνο! Κι αυτοί χουλιγκάνια υπο την επίρρεια Μαλαματίνας.
Οι χθεσινοί φίλος, με διακριτικά του Μεγάλου ΠΑΟΚ ήταν.Οι νοικοκυραίοι πήγαν στις Πρέσπες και τους έσφαξαν σαν αρνιά,ε τωρα βγήκαν και οι ανθρωποφάγοι. Φορούσα μια γαλάζια Fred Perry
Θα χάσει.Υδράργυρος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:51Δε θα χασειkameron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:02Το θέμα είναι αν τώρα καταλαβαίνεις εσύ γιατί θα χάσει ο σύριζα.
Εξαρταται τι θεωρεις ηττα για τον Συριζα.kameron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 16:46Θα χάσει.Υδράργυρος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:51Δε θα χασειkameron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:02
Το θέμα είναι αν τώρα καταλαβαίνεις εσύ γιατί θα χάσει ο σύριζα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση