δεν ηταν καλασνικοφ σαιγκα ηταν κυνηγετικο οπλοgassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:39 Κρίμα βέβαια για την μάνα του και τους δικούς του ανθρώπους αλλά ο Κατσίφας πήρε ένα καλάσνικοφ και μπουμπουνούσε τους αστυνομικούς. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Φύσσα που πήγε να πιει μια μπύρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μητερα κατσιφα,περιμενω τον πρωθυπουργο να μιλησει για το παιδι μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: μητερα κατσιφα,περιμενω τον πρωθυπουργο να μιλησει για το παιδι μου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Τώρα ονομάζεται Γεωργίου Καστριώτη, σίγουρα αυτό που προτείνεις ηχεί αρκετα πιο Αλβανί.Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:35 Μια μέρα, η κεντρική πλατεία των Τιράνων θα ονομάζεται πλατεία Κατσιφα.
- Golden Age
Δεν προλαβαίνει, έχει "σημαντικότερες" ασχολίες...run έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:19
Η Βασιλική Κατσίφα, εξέφρασε το παράπονο γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει βρει το χρόνο να κάνει μια δήλωση για το δικό της παιδί,

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν έχει σημασία πως ηχεί. Και η πλατεία Γκονου Γιώτα στα Γιαννιτσά ηχεί βουλγαρική. Σημασία έχει ποια γλώσσα ηχεί τριγύρω.foscilis έγραψε: 12 Οκτ 2020, 22:09Τώρα ονομάζεται Γεωργίου Καστριώτη, σίγουρα αυτό που προτείνεις ηχεί αρκετα πιο Αλβανί.Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:35 Μια μέρα, η κεντρική πλατεία των Τιράνων θα ονομάζεται πλατεία Κατσιφα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Στην Ελλάδα πολλοί τον αποκαλούν......εθνομάρτυρα.NewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:21 Ενος λεπτου σιγη στη Βουλη κρατησαν οι ξεφτιλες της ΝΔ για αυτονομιστη τρομοκρατη. Τι αλλο θέλει;
Βέβαια σε αυτήν εδώ τη χώρα μπορείς να δεις και να ακούσεις οτιδήποτε.
οχι ήταν καλάσνικοφrun έγραψε: 12 Οκτ 2020, 22:03δεν ηταν καλασνικοφ σαιγκα ηταν κυνηγετικο οπλοgassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:39 Κρίμα βέβαια για την μάνα του και τους δικούς του ανθρώπους αλλά ο Κατσίφας πήρε ένα καλάσνικοφ και μπουμπουνούσε τους αστυνομικούς. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Φύσσα που πήγε να πιει μια μπύρα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν πλακωνονταν στον δρομο με τους αλλους αλητες?gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:39 Κρίμα βέβαια για την μάνα του και τους δικούς του ανθρώπους αλλά ο Κατσίφας πήρε ένα καλάσνικοφ και μπουμπουνούσε τους αστυνομικούς. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Φύσσα που πήγε να πιει μια μπύρα.
- Otto Weininger
Εκείνο το βράδυ; Όχι.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:48Δεν πλακωνονταν στον δρομο με τους αλλους αλητες?gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:39 Κρίμα βέβαια για την μάνα του και τους δικούς του ανθρώπους αλλά ο Κατσίφας πήρε ένα καλάσνικοφ και μπουμπουνούσε τους αστυνομικούς. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Φύσσα που πήγε να πιει μια μπύρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- perseus
Καθονταν δηλαδη στην καφετερια και πηγε ο αλλος και τον μαχαιρωσε?Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:52Εκείνο το βράδυ; Όχι.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:48Δεν πλακωνονταν στον δρομο με τους αλλους αλητες?gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:39 Κρίμα βέβαια για την μάνα του και τους δικούς του ανθρώπους αλλά ο Κατσίφας πήρε ένα καλάσνικοφ και μπουμπουνούσε τους αστυνομικούς. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Φύσσα που πήγε να πιει μια μπύρα.
- wooded glade
Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πιαστεί ακόμα ο δολοφόνος του Κατσίφα, ούτε των Φουντούλη-Καπελώνη, ούτε της Μαρφίν.
Οπότε τι δήλωση να γίνει ;
Οπότε τι δήλωση να γίνει ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Για να κάνει ένας πολιτικός δηλώσεις για τέτοια ζητήματα θα πρέπει να έχει το ανάλογο πολιτικό κέρδος σε σχέση με το πολιτικό κόστος
Δεν είναι όλοι οι νεκροί και οι μητέρες τους ίσα κι όμοια ούτε ισότιμοι στην πολιτική ζυγαριά ως προς το θέμα της πολιτικής εκμετάλλευσης
Δεν είναι όλοι οι νεκροί και οι μητέρες τους ίσα κι όμοια ούτε ισότιμοι στην πολιτική ζυγαριά ως προς το θέμα της πολιτικής εκμετάλλευσης
- wooded glade
Για τη Μαρφίν τουλάχιστον πήγε και η Σακελλαροπούλου και τοποθέτησαν μία πλάκα εκεί.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:01 Για να κάνει ένας πολιτικός δηλώσεις για τέτοια ζητήματα θα πρέπει να έχει το ανάλογο πολιτικό κέρδος σε σχέση με το πολιτικό κόστος
Οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι.
Δικάστηκε ένας, επικαλέστηκε ότι έγινε λάθος ταυτοποίηση, αθωώθηκε - δεν ξέρω. Πάντως ακόμα καταζητούνται.
- Otto Weininger
Καθόταν στην καφετέρια, τους έκαναν πέσιμο, τους κυνήγησαν και ο Ρουπακιας μπήκε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδάρη, πήγε κατά πάνω στον Φυσσα και τον μαχαίρωσε. Αν έφαγε και τίποτα μπουνιές ο Ρουπακιας πριν την μαχαιριά, δεν το ξέρω.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:56Καθονταν δηλαδη στην καφετερια και πηγε ο αλλος και τον μαχαιρωσε?
Και λίγες έφαγε, αν έφαγε. Αυτός έσκασε με το μαχαίρι, όχι ο άλλος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- perseus
Αρα δεν καθοταν ηρεμα στην καφετέρια, τσακώνονταν στον δρομο .Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:07Καθόταν στην καφετέρια, τους έκαναν πέσιμο, τους κυνήγησαν και ο Ρουπακιας μπήκε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδάρη, πήγε κατά πάνω στον Φυσσα και τον μαχαίρωσε. Αν έφαγε και τίποτα μπουνιές ο Ρουπακιας πριν την μαχαιριά, δεν το ξέρω.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:56Καθονταν δηλαδη στην καφετερια και πηγε ο αλλος και τον μαχαιρωσε?
- wooded glade
Από την καφετέρια έγινε τηλεφώνημα αβγών στο Λαγό "εδώ είναι - στείλε τα τούμπανα".perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:14Αρα δεν καθοταν ηρεμα στην καφετέρια, τσακώνονταν στον δρομο .Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:07Καθόταν στην καφετέρια, τους έκαναν πέσιμο, τους κυνήγησαν και ο Ρουπακιας μπήκε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδάρη, πήγε κατά πάνω στον Φυσσα και τον μαχαίρωσε. Αν έφαγε και τίποτα μπουνιές ο Ρουπακιας πριν την μαχαιριά, δεν το ξέρω.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:56
Καθονταν δηλαδη στην καφετερια και πηγε ο αλλος και τον μαχαιρωσε?
Μετά προσπαθούσε να διαφύγει αλλά τον πρόλαβε ο Ρουπακιά.
Τα αβγά προσήλθαν οπλισμένα σαν αστακοί & δεν είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία θα τα έπιανε.
Έτυχε να είναι μία γυναίκα αστυφύλακας -εύκολα αναγνωρίσιμη αν άφηνε τον Ρουπακιά- και τον έπιασε αυτή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 1110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-