μην ανοίξουμε κουβέντα για τα φύλα τώρα. στο πχορουμ... όπως αισθάνεται κανείς.vagabondo έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:05Ούτε το φύλο δεν γνωρίζεις;the comet the course the tail έγραψε: 12 Οκτ 2020, 19:59άστο. τώρα, όπως αναμενόταν, το παίζεις ανήξερος/η.
καλή συνέχεια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έτσι, χωρίς λόγο...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
the comet the course the tail
Re: Έτσι, χωρίς λόγο...
χίλιοι μουρλοί χωράμεthe comet the course the tail έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:02 έλα μωρέ τώρα. μια μπαίνει ο blackpaint σαν καραμελίτσα, μια ο μπάμπης σαν ζαρκαδάκι. τι πράμα είναι αυτό;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Εγώ τουλάχιστον έμπαινα με κανονικά ονόματα, Νάντια, Μίνα, τέτοια.the comet the course the tail έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:02έλα μωρέ τώρα. μια μπαίνει ο blackpaint σαν καραμελίτσα, μια ο μπάμπης σαν ζαρκαδάκι. τι πράμα είναι αυτό;νύχτα έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:01πάλι γκρινιάζεις γερομπισμπίκη;the comet the course the tail έγραψε: 12 Οκτ 2020, 19:47
υπήρχε και στο παλιό πχορουμ νήμα στην μουσική με τέτοιο τίτλο.
κρίμα. και λέγαμε πως μπήκε νέο αίμα.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικός έγραψε: 13 Οκτ 2020, 00:59Εγώ τουλάχιστον έμπαινα με κανονικά ονόματα, Νάντια, Μίνα, τέτοια.the comet the course the tail έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:02έλα μωρέ τώρα. μια μπαίνει ο blackpaint σαν καραμελίτσα, μια ο μπάμπης σαν ζαρκαδάκι. τι πράμα είναι αυτό;![]()
στην Δραπετσώνα δεν έχουμε ζωή, τα δάκρυα θα πνίξω με κρασί από το αμπέλι και
όλα αυτά
για την πουτάνα την ζωή, χορό αντρίκειο θα χορέψω τσιφτετέλι
στην Αθηνάς και στην Συγγρού βόλτες στο αμάξι
ήμασταν οι πρώτες αδελφές μέσα στην τάξη
-
Πφφφφ... Μπαναλ τα μουσικα σας γουστα και δεν συναδουν με το νεαρο της ηλικιας σας. Σορρυ.
the comet the course the tail έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:46Πφφφφ... Μπαναλ τα μουσικα σας γουστα και δεν συναδουν με το νεαρο της ηλικιας σας. Σορρυ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν ήξερα ότι τα τραγούδια πάνε πακέτο με την ηλικία... παρόλα αυτά το πρώτο τραγούδι του νήματος βγήκε στις 7/10/20 πριν 6 μέρες δηλαδή.the comet the course the tail έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:46 Πφφφφ... Μπαναλ τα μουσικα σας γουστα και δεν συναδουν με το νεαρο της ηλικιας σας. Σορρυ.
Μη μου πεις τώρα για το συγκρότημα!
Και αυτό που έχω στην υπογραφή πριν 7 χρονιά
-
Δεν έχει να κάνει με τον χρόνο και τον χωρο... Αλλα με την γενικότερη αισθητική... Στα 33 θα επρεπε να βραζει το ΑΙΜΑ.Zarkadaki έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:52Δεν ήξερα ότι τα τραγούδια πάνε πακέτο με την ηλικία... παρόλα αυτά το πρώτο τραγούδι του νήματος βγήκε στις 7/10/20 πριν 6 μέρες δηλαδή.the comet the course the tail έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:46 Πφφφφ... Μπαναλ τα μουσικα σας γουστα και δεν συναδουν με το νεαρο της ηλικιας σας. Σορρυ.
Μη μου πεις τώρα για το συγκρότημα!
Και αυτό που έχω στην υπογραφή πριν 3 χρονιά![]()
Και ποιος σου είπε ότι δεν βράζει; Θα πρέπει δηλαδή να βγαίνει και στα τραγούδια, να μην έχουμε τα δικά μας vibes; Εσύ στην ηλικία μου έβαζες χαζοτράγουδα επειδή έτσι πρέπει να είναι η νεολαία; Δεν το καταλαβαίνω.the comet the course the tail έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:56 Δεν έχει να κάνει με τον χρόνο και τον χωρο... Αλλα με την γενικότερη αισθητική... Στα 33 θα επρεπε να βραζει το ΑΙΜΑ.
-
Αλλη μια ξενερωτη στο πχορουμ; Σορρυ δεν θα πάρουμε.... αρκετά...Zarkadaki έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:59Και ποιος σου είπε ότι δεν βράζει; Θα πρέπει δηλαδή να βγαίνει και στα τραγούδια, να μην έχουμε τα δικά μας vibes; Εσύ στην ηλικία μου έβαζες χαζοτράγουδα επειδή έτσι πρέπει να είναι η νεολαία; Δεν το καταλαβαίνω.the comet the course the tail έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:56 Δεν έχει να κάνει με τον χρόνο και τον χωρο... Αλλα με την γενικότερη αισθητική... Στα 33 θα επρεπε να βραζει το ΑΙΜΑ.
Το ξενέρωμα είισαι εσύ, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει...the comet the course the tail έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:01Αλλη μια ξενερωτη στο πχορουμ; Σορρυ δεν θα πάρουμε.... αρκετά...Zarkadaki έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:59Και ποιος σου είπε ότι δεν βράζει; Θα πρέπει δηλαδή να βγαίνει και στα τραγούδια, να μην έχουμε τα δικά μας vibes; Εσύ στην ηλικία μου έβαζες χαζοτράγουδα επειδή έτσι πρέπει να είναι η νεολαία; Δεν το καταλαβαίνω.the comet the course the tail έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:56 Δεν έχει να κάνει με τον χρόνο και τον χωρο... Αλλα με την γενικότερη αισθητική... Στα 33 θα επρεπε να βραζει το ΑΙΜΑ.
-
Εγω γιατί; Ιιιιιιιιι!!!!!Zarkadaki έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:04Το ξενέρωμα είισαι εσύ, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει...the comet the course the tail έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:01Αλλη μια ξενερωτη στο πχορουμ; Σορρυ δεν θα πάρουμε.... αρκετά...Zarkadaki έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:59
Και ποιος σου είπε ότι δεν βράζει; Θα πρέπει δηλαδή να βγαίνει και στα τραγούδια, να μην έχουμε τα δικά μας vibes; Εσύ στην ηλικία μου έβαζες χαζοτράγουδα επειδή έτσι πρέπει να είναι η νεολαία; Δεν το καταλαβαίνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από whisper
-
- 2 Απαντήσεις