Φυσικά, γιατί εσείς δεν είχατε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να απαγορευτούν οι απευθείας αναδημοσιεύεις απο το τουιτερ
Re: Να απαγορευτούν οι απευθείας αναδημοσιεύεις απο το τουιτερ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Παρακαλειται αυτος που ψηφισε με μονο 2 ναι, να αιτιολογήσει.
Και βιπιέν και τιούνελιν και κάλτσες, κι απ"όλα είχαμε.
Γιατί μας πέρασες;

Γιατί μας πέρασες;
.
.
δφιαφωνω.Σενέκας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:26 Έπρεπε να γίνει χτες. Δεν πάει άλλο με τα μποτ. Χρειάζονται δραστικά μέτρα![]()
δεν εχω τουιτερ, και πως θα διαβαζω μαλακιες να γελαω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τον ρώτησα εγώ αλλά , τράνταζε σαν από σεισμό συθέμελα ο Χουργιατς κι ακόντιζε μηνύματα με κόκκινη βαφή!sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:38Δεν είναι τόσο αγνό και αμόλυντο όσο νομίζεις, όχι αν αποκτήσεις πρόσβαση στο κεντρικό dslam.Σενέκας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:34\sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:32 Γιατί;
Τα σπαμ με τουήτς στο πχώρουμ είναι η μοναδική περίπτωση που μπαίνω στο τουήτα και τουήτα δεν είχαμε στο χωριό.
Ας απαγορευτούν τα μποτς.
Το χωριό σου ήταν αγνό και αμόλυντο, γι'αυτό δεν είχατε τουιτα. Έξω οι Γωγ και Μαγώγ της εποχής μας που λέγονται fb και twitter!
Άμα δε με πιστεύεις να σε πει και ο Χουργιατς.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αχα, το νιώσατε κι εσείς στο χωριό το σεισμό δηλαδής.Yochanan έγραψε: 03 Οκτ 2020, 09:09Τον ρώτησα εγώ αλλά , τράνταζε σαν από σεισμό συθέμελα ο Χουργιατς κι ακόντιζε μηνύματα με κόκκινη βαφή!sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:38Δεν είναι τόσο αγνό και αμόλυντο όσο νομίζεις, όχι αν αποκτήσεις πρόσβαση στο κεντρικό dslam.Σενέκας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:34 \
Το χωριό σου ήταν αγνό και αμόλυντο, γι'αυτό δεν είχατε τουιτα. Έξω οι Γωγ και Μαγώγ της εποχής μας που λέγονται fb και twitter!
Άμα δε με πιστεύεις να σε πει και ο Χουργιατς.
.
.
Ετσι μου είπε κι η δικιά μου. Λέει: κουνήθηκε και για σένα η γη μωρό; Βέβαια δεν την εχεις γνωρίσει εσυ ακομα. Γιατί είναι από το χωριό, δεν την ξες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 52 Απαντήσεις