ποιά νά τού δινα την τερματοφύλακα τών αμερικανών ή τών ολανδών ;
θά πάθαινε καρδιακό επεισοδιο ό άνθρωπος απο το τρόμο
μία σαν τήν μέγκαν ραπινο θά ανελάμβανε τίς βαριές δουλειές μέχρι καί όργομα σκάψιμο
μολις κρεμαγε τά παπούτσια,άσε πού δεν θα κινδύνευε νά τού τα φορέσει
Δώσ' του καμμιά Ολλανδέζα κει πέρα, μπας και συνέλθει...
να μία, η καλύτερη
όταν εμείς ανοίγαμε νήμα για το μουντιάλ γυναικών, κάποιοι γελάγανε
Δυστυχώς πρέπει να σου πω ότι η αγαπημένη σου δεν πάει επίσης τους άντρες. Η φίλη της είναι η Αγγλίδα Beth Mead
Stürmerin Beth Mead (24) stand seit der U15 schon in jedem Nationalteam der Engländerinnen, im April 2018 rückte sie in die erste Riege. Ihre Freundin, die niederländische Nationalspielerin Daniëlle van de Donk (s. dort), lernte sie bei ihrem aktuellen Verein bei Arsenal kennen.
Oταν βλεπω εστω και για 5 δευτερολεπτα γυναικες να παιζουν ποδοσφαιρο, δεν ξερω γιατι, αλλα με ποναει το πουλι μου.
Το βρισκω ασυλληπτα αντιαισθητικο, ακομα κι αν ειναι πανεμορφες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
αντί να βλεπεις κατσικοπόδαρους σαν τον βρύζα ή κυνηγούς για μπεκάτσες τουλάχιστον
μία σαν τήν μοργκαν είναι προτιμότερο,βεβαια εδώ όμως πρόκειται γιά υπερεπαγγελματίες
στο ποφοσφαιρο γυναικών των ΗΠΑ
Daje έγραψε: 07 Οκτ 2020, 19:19
Oταν βλεπω εστω και για 5 δευτερολεπτα γυναικες να παιζουν ποδοσφαιρο, δεν ξερω γιατι, αλλα με ποναει το πουλι μου.
Το βρισκω ασυλληπτα αντιαισθητικο, ακομα κι αν ειναι πανεμορφες.
κάτσε ρε ντάτζε δεν τό καταλαβαίνω αυτό...δηλ άν γινόσουν προπονητής σε γυναικεία ομάδα
καί σέ μιά στιγμή χαράς ή επιτυχίας σε αγκάλιαζαν οί κοπέλες τί θα γινόταν δηλαδή;
αντί να βλεπεις κατσικοπόδαρους σαν τον βρύζα ή κυνηγούς για μπεκάτσες τουλάχιστον
μία σαν τήν μοργκαν είναι προτιμότερο,βεβαια εδώ όμως πρόκειται γιά υπερεπαγγελματίες
στο ποφοσφαιρο γυναικών των ΗΠΑ
εγώ πού ξέρω τήν Αλεξ Μοργκαν; είμαστε γνωστοί στό φου-μπου καί τουιτερ κάτι χρονάκια
καλέ τί άνιμες και άνιμους λες,άσε τίς ψυχαναλύσεις καί τρέξε κανα τζόκιν γιατί σε βλέπω
νά πετάς βυζιά