Αυτό ήταν ένα πρόχειρο κριτήριο επιλογής ζαχαροπλαστείου όταν είμαστε μικροί. Τα μέτρια γέμιζαν την πάστα παντεσπάνι και έψαχνες να βρεις τη γέμιση.vantono έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:05 Δεν ειχε και καθόλου παντεσπάνι απο κατω (ή ηταν ελάχιστο, ανεπαίσθητο) ακριβώς έτσι οπως μου αρέσει δηλαδή, και με το ζορι κρατήθηκα να μη φάω άλλα δύο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάστα ποντικάκι
Re: Πάστα ποντικάκι
Το πρόλαβες τον "Μάνο";Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2020, 09:56Παρακαλώ να μπαναριστει αμεσα ο κύριος.Γάταρος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 09:12 Γιατί να φτιάξεις ένα γλυκό σε μορφή που έχει κάτι αηδιαστικό σαν το ποντίκι;
Ίσως και ο Cavaliere γνωρίζει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όπου περισσότερο παντεσπάνι, τόσο τραγικότερη η ποιότητα της πάστας, κατά την άποψή μου. Εγώ τρελαίνομαι για κάτι ολοστρόγγυλες που το παντεσπάνι ειναι ή καθόλου, ή στα όρια του ανύπαρκτου. Σε φάση μους.ST48410 έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:07Αυτό ήταν ένα πρόχειρο κριτήριο επιλογής ζαχαροπλαστείου όταν είμαστε μικροί. Τα μέτρια γέμιζαν την πάστα παντεσπάνι και έψαχνες να βρεις τη γέμιση.vantono έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:05 Δεν ειχε και καθόλου παντεσπάνι απο κατω (ή ηταν ελάχιστο, ανεπαίσθητο) ακριβώς έτσι οπως μου αρέσει δηλαδή, και με το ζορι κρατήθηκα να μη φάω άλλα δύο.
Κατανοώ. Επίσης τότε δεν υπήρχε και το χάλι με τις κατεψυγμένες.vantono έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:12 Όπου περισσότερο παντεσπάνι, τόσο τραγικότερη η ποιότητα της πάστας, κατά την άποψή μου. Εγώ τρελαίνομαι για κάτι ολοστρόγγυλες που το παντεσπάνι ειναι ή καθόλου, ή στα όρια του ανύπαρκτου. Σε φάση μους.
- Otto Weininger
Δεν θυμάμαι, πάντως ποντικοπαστες έβρισκα σε διάφορα στον Πειραιά.ST48410 έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:08Το πρόλαβες τον "Μάνο";Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2020, 09:56Παρακαλώ να μπαναριστει αμεσα ο κύριος.Γάταρος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 09:12 Γιατί να φτιάξεις ένα γλυκό σε μορφή που έχει κάτι αηδιαστικό σαν το ποντίκι;
Ίσως και ο Cavaliere γνωρίζει
Είμαι σίγουρος ότι με λίγο ψάξιμο θα βρω και σήμερα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εδω στην παγουρια εχει.
Επίσης όπου έχει ποντικάκι συνήθως δίπλα έχει "Αμυγδάλου" και "Serano"
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
η αριστερά τι είναι; ποντικάκι για ποντικάκια;vagabondo έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:42 Μην κλαίς καλή μου Gherschaagk, σου έφερα ποντικάκι για να φας:![]()
![]()
Ένα μικρό και ένα μεγάλο.
Occasio facit furem
Πλατεία Καρπάθου το ένα που μου έρχεται στο μυαλό.Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:22Δεν θυμάμαι, πάντως ποντικοπαστες έβρισκα σε διάφορα στον Πειραιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Yochanan αυτός με πέρασε εμένα.vagabondo έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:42 Μην κλαίς καλή μου Gherschaagk, σου έφερα ποντικάκι για να φας:![]()
![]()
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Μου κάνει εντύπωση που ένας χρήστης με το νικ Γάταρος ανοίγει νήμα με τίτλο "πάστα ποντικάκι".Γάταρος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 09:12
Γιατί να φτιάξεις ένα γλυκό σε μορφή που έχει κάτι αηδιαστικό σαν το ποντίκι; Να το πούλαγαν στην Κίνα να το καταλάβαινα, αλλά στην Ελλάδα γιατί; Ας φτιάξουν και πάστα κατσαρίδα. Τρέλα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Όντως.Ερμής έγραψε: 24 Σεπ 2020, 11:03Πλατεία Καρπάθου το ένα που μου έρχεται στο μυαλό.Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:22Δεν θυμάμαι, πάντως ποντικοπαστες έβρισκα σε διάφορα στον Πειραιά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πέστα ρε φίλε. Πάντα το είχα απορία. Όχι ότι δεν τις τσάκιζα κάθε φορά που είχα. Όχι ότι δεν αγόραζαΓάταρος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 09:12
Γιατί να φτιάξεις ένα γλυκό σε μορφή που έχει κάτι αηδιαστικό σαν το ποντίκι; Να το πούλαγαν στην Κίνα να το καταλάβαινα, αλλά στην Ελλάδα γιατί; Ας φτιάξουν και πάστα κατσαρίδα. Τρέλα.
(τύχαινε να είναι η μόνη σοκολατίνα). Αλλά το σχολίαζα όπως εσύ. Τι σύλληψη είναι αυτή;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.