!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν ο Χίτλερ ήταν ζωγράφος: 25 έργα ζωγραφικής του Αδόλφου
Re: Όταν ο Χίτλερ ήταν ζωγράφος: 25 έργα ζωγραφικής του Αδόλφου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Eπίσης είναι πιθανό ότι ο κόσμος θα είχε αιματοκυλιστεί έτσι και αλλιώς, είτε από μια εθνικιστική Γερμανία υπό διαφορετική ηγεσία που θα πήγαινε για τη ρεβάνς του Α΄ΠΠ, είτε από μια κομμουνιστική Γερμανία που θα συμμαχούσε με την ΕΣΣΔ και θα ξεκινούσε quest για communist world domination (στην τελευταία περίπτωση μπορεί να χυνόταν ακόμα περισσότερο αίμα).Το Ολοκαύτωμα όμως θα είχε αποφευχθεί.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:33 Και τον Βανγκ Γκονγκ τον ειχαν απορριψει δεν αιματοκυλησε τον κοσμο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Σε ενα παράλληλο σύμπαν ο Χίτλερ έμεινε γνωστός ως ζωγράφος 
Εξαιρετος καλλιτεχνης
Απλα διαχειρίστηκε την απορριψη ποιο προσωπικα ο Βανγκ Γκονγκ,ενω ο Χιτλερ η απορριψη του εβγαλε την επιθετικοτητα προς τους αλλους.Yochanan έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:35Αυτός ήταν όμως αλλος χαρακτήρας, πιο ήρεμος - σε βαθμό αναισθησίας ίσως - και λιγότερο συναισθηματικός. Ο,τι και να του λέγανε από το ένα αυτί του έμπαινε από το άλλο έβγαινε.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:33 Και τον Βανγκ Γκονγκ τον ειχαν απορριψει δεν αιματοκυλησε τον κοσμο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Ήταν για τους ανθρώπους τελικά, δεν ήξερε να φτιάχνει ανθρώπους.Scouser έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:14Αυτό το είχα και εγώ πάντα απορία. Ταλέντο είχε οπωσδήποτε, τουλάχιστον μια ευκαιρία σαν πρωτοετής την άξιζε.
Επίσης σε έναν από τους πίνακες του είχε κάνει λάθος την προοπτική αλλά αυτό έγινε μόνο μία φορά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Obi Wan Iakobi
Βασικα την αρχιτεκτονικη σχολη ηθελε αλλα δεν ειχε απολυτηριο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:36
δεν νομίζω να υποστήριξε κανείς πως ο λόγος που αιματοκύλησε το κόσμο είναι η απόρριψή του από τη σχολή
η αλήθεια είναι όμως ότι αν τον είχαν δεχθεί το πιο πιθανό να μην έμπλεκε με τη πολιτική, τουλάχιστον όχι σε σοβαρό βαθμό
Και μια καραμπαμπικη ιστορια απο τα σχολικα χρονια
Ο πρώτος του έλεγχος εκεί ήταν απογοητευτικός και, αργότερα, ο Χίτλερ θυμόταν πως, όντας μεθυσμένος, τον χρησιμοποίησε ως χαρτί τουαλέτας και αναγκάστηκε να ζητήσει δεύτερο αντίγραφο από το σχολείο.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
αν οι πινακες με τα κατεστραμμένα τανκ ηταν δικα του -αυτο φανερωνει και την μελλοντικη του ιδιομορφια του χαρακτηρα του
κανενας υγιεις δεν θα επεμενε στο ειδος της απολυτης καταστροφης
κανενας υγιεις δεν θα επεμενε στο ειδος της απολυτης καταστροφης
- EKPLIKTIKOS
Hitler did nothing wrong
Spoiler
as a painter
- Obi Wan Iakobi
Αυτοι που τον απερριψαν ελεγαν οτι ειχε αδυναμια στα προσωπα/πορτραιτα.Που ειναι οι εικαστικοι του πχωρουμ να μας διαφωτισουν?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Στον δεύτερο και στον τέταρτο.
-
Δημοκράτης
Yochanan έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:32Aυτό. Ακριβώς αυτό. Είμαι σίγουρος οτι η απόρριψη του νεαρού Αδόλφου ήταν μια απόφαση που, τουλάχιστον, ο κοσμήτορας της σχολής, ένας φαντασμένος και ψηλομύτης Βιεννέζος ονόματι Αβραάμ Ραμπίνοβιτς, μετανιώσε αργότερα.Scouser έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:14Αυτό το είχα και εγώ πάντα απορία. Ταλέντο είχε οπωσδήποτε, τουλάχιστον μια ευκαιρία σαν πρωτοετής την άξιζε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχεις δίκιο, αλλά στον τέταρτο είναι πολύ πιο εμφανέςΒλήμα έγραψε: 29 Δεκ 2021, 11:47Στον δεύτερο και στον τέταρτο.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Yochanan έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:32Aυτό. Ακριβώς αυτό. Είμαι σίγουρος οτι η απόρριψη του νεαρού Αδόλφου ήταν μια απόφαση που, τουλάχιστον, ο κοσμήτορας της σχολής, ένας φαντασμένος και ψηλομύτης Βιεννέζος ονόματι Αβραάμ Ραμπίνοβιτς, μετανιώσε αργότερα.Scouser έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:14Αυτό το είχα και εγώ πάντα απορία. Ταλέντο είχε οπωσδήποτε, τουλάχιστον μια ευκαιρία σαν πρωτοετής την άξιζε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 265 Απαντήσεις
- 5088 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις