Επί τέλους ΝάνδρεNandros έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 22:40Το Ινστιτούτο Smithsonian, μετά από δικαστική απόφαση, αναγκάστηκε να αποκαλύψει στοιχεία ότι από τις αρχές του 1900 συμμετείχε σε συγκάλυψη καταστροφής δεκάδων χιλιάδων σκελετών γιγάντων, που είχαν ανασκαφεί στην Αμερική.Σουβλίτσα έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 22:29Λοιπόν, σήμερα πήρα πρέφα το νήμα, αυτά που γράφονται σίγουρα γαργαλάνε τον εγκέφαλο και για όσους ασχολούνται, λίγο ή πολύ με παρόμια ή συναφή θεματολογία, έχουν σημεία πολύ σημαντικά.
Δεν έχω μελετήσει το κείμενο στην ολότητά του όμως και όχι με επισταμένη προσοχή. Επίσης, με πολλές δικές μου ελλείψεις σε διάφορα γνωστικά πεδία.
Ένα πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό (εκτός άλλων να ρωτήσω) είναι αν έχουμε τίποτα ιστορίες για γιγαντόμορφους στην περιοχή του Άργους και πέριξ.
Ρωτώ για συγκεκριμένο λόγο.
Έκανα ένα γκουγκλ σερτς και μου έβγαλε κάτι ειδήσεις ή "ειδήσεις" αναφορικά με σκελετούς γιγάντων, την περίοδο γύρω στο 2014
Εαν γνωρίζει κάποιος παραπάνω πράγματα, ας καταθέσει.
ΥΓ: εαν είναι δυνατόν, να δοθεί πληροφορία για το αν ο λεγόμενος Ερημίτης υποκειται στην πνευματική δικαιοδοσία μοναστηριού, σκητης ή κάνει υπακοή σε κάποιον γέροντα (εστω και με πμ)
Ήταν εντολή "άνωθεν", ώστε να μην διαταραχτεί η επικρατούσα χρονολόγηση της Εξέλιξης του Ανθρώπου.
Η ανακάλυψη των σκελετών - και στοιχείων πολύ εξελιγμένου πολιτισμού - ανατρέπει την επικρατούσα θεωρία ότι η Αμερική ανακαλύφθηκε και κατοικήθηκε πρώτα από Ασιάτες.
Πόσα δεν γνωρίζουμε ακόμα ή πόσα μας κρύβουν.
.