Δηλαδή όταν κάποιος λέει να βοηθήσουμε αυτούς που προσπαθούν να γλιτώσουν απο τους Ταλιμπάν, εσύ λες να δώσουμε και αυτόν στους Ταλιμπάν. Ευκολα συμπεραίνουμε ότι υποστηρίζεις τους Ταλιμπάν.Awesomatic έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:21 Απέλαση στο Αφγανιστάν και παράδοση στους Ταλιμπάν, θα ταιριάξουν μια χαρά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
- Dwarven Blacksmith
Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
Δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα επιβίωσης, οι άνθρωποι έχουν ζήσει χειρότερα για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
Φιλοδοξία για κάτι καλύτερο λέγεται, και είναι κατανοητή, αλλά μέχρι εκεί.
Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ, μη λησμονείς και τους καθηγητές που λιάζονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η ΕΕ συμφωνεί με το παραπάνω σχόλιοDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:26 Δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα επιβίωσης, οι άνθρωποι έχουν ζήσει χειρότερα για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
viewtopic.php?f=29&t=24943
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ρε ούφο συριζαίε Λιάκε από πότε έγινε η Ελλάδα "ευρωπαική γη της επαγγελίας";
Εσείς δεν λέγατε ότι υπάρχει "ανθρωπιστική κρίση" στην Ελλάδα λόγω του μνημονίου;Εχει ξανακούσει κανείς για γη της επαγγελίας με ανθρωπιστική κρίση;
Εσείς δεν λέγατε ότι υπάρχει "ανθρωπιστική κρίση" στην Ελλάδα λόγω του μνημονίου;Εχει ξανακούσει κανείς για γη της επαγγελίας με ανθρωπιστική κρίση;
- John Brown Gun Club
Σιγα μην ειναι τοσο μη βιωσιμη η κατασταση οσο ειναι στη συρια και στο αφγανισταν. Ελα τωρα με την πρωτοκοσμικη μιρλα.Σενέκας έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:21αφού δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στην αναγκαιότητα της επιβίωσης, φαντάζομαι θα αξιώνεις το ίδιο το δικαίωμα επιβίωσης του ελληνικού κράτους και των Ελλήνων πολιτών στις περιοχές που συγκεντρώνονται τα ρεύματα, που τους υποχρεώνει να μη θέλουν άλλους γιατί η κατάσταση δεν είναι βιώσιμηJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:13Το επεβαλε η αναγκαιοτητα της επιβιωσης και ναι, ευθυνονται οι δυτικοι -και οχι μονο- ιμπεριαλισμοι και γι αυτο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:03
σου ζήτησε κανείς να έρθεις στο μπουρδέλο;
σε φέρανε αλυσοδεμένο οι ευρωπαίοι αποικιοκράτες μήπως;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αυτές τις οδηγίες είχαν από τον σεναριογράφοFluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:16 το ζήτημα είναι πως άντεξαν τόσο καιρό χωρις να το κάψουν, αστείρευτη ανοχή στην εξαθλίωση.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- John Brown Gun Club
αληθεια, ειχανε μηπως και τιποτα 100δες χιλιαδες παραπλευρες απωλεις απο βομβαρδισμους με ντροουνς για "εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια";Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:26 Δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα επιβίωσης, οι άνθρωποι έχουν ζήσει χειρότερα για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Στο αίσχος της μόριας είναι συνυπεύθυνοι και οι συριζαίοι, την συμφωνία μερκελ-ερντογαν για τη μετατροπη της ελλαδας σε αποθηκη ψυχων και κολλαστηρια ο τσιπρας την συνυπέγραψε
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το ΚΚΕ θα το έλυνε χτίζοντας τείχος στο Αιγαίο.Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:35 Στο αίσχος της μόριας είναι συνυπεύθυνοι και οι συριζαίοι, την συμφωνία μερκελ-ερντογαν για τη μετατροπη της ελλαδας σε αποθηκη ψυχων και κολλαστηρια ο τσιπρας την συνυπέγραψε
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- John Brown Gun Club
φυσικα, θα ηταν αδυνατο να σκεφτουν και να πραξουν κατι τετοιο μονοι τους αυτοι οι "μοιρολατρες ανατολιτες".
Δεν πειράζει κύριε Λιάκο και συμπορευόμενοι στο παρόν νήμα.
Πούλο θα παίρνατε, όπως θα πάρουν και οι αφγανοί που το έκαναν
Πούλο θα παίρνατε, όπως θα πάρουν και οι αφγανοί που το έκαναν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Dwarven Blacksmith
Τους κυνηγούσαν ακόμα τα ντρόουν όταν διέσχισαν μισή ήπειρο για να έρθουν στην Τουρκία και μετά να περάσουν στην Ελλάδα;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:35αληθεια, ειχανε μηπως και τιποτα 100δες χιλιαδες παραπλευρες απωλεις απο βομβαρδισμους με ντροουνς για "εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια";Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:26 Δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα επιβίωσης, οι άνθρωποι έχουν ζήσει χειρότερα για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
άρα εκτιμάς την αναγκαιότητα για επιβίωση σε ανθρώπους μόνο αυθαίρετα και καθ'επιλογή. Για τον Αφγνό τη δέχεσαι, για τον μυτιληνιό όχι επδειδή τον βάφτισες "πρωτοκοσμικό". Οκ, notedJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:31Σιγα μην ειναι τοσο μη βιωσιμη η κατασταση οσο ειναι στη συρια και στο αφγανισταν. Ελα τωρα με την πρωτοκοσμικη μιρλα.Σενέκας έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:21αφού δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στην αναγκαιότητα της επιβίωσης, φαντάζομαι θα αξιώνεις το ίδιο το δικαίωμα επιβίωσης του ελληνικού κράτους και των Ελλήνων πολιτών στις περιοχές που συγκεντρώνονται τα ρεύματα, που τους υποχρεώνει να μη θέλουν άλλους γιατί η κατάσταση δεν είναι βιώσιμηJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:13
Το επεβαλε η αναγκαιοτητα της επιβιωσης και ναι, ευθυνονται οι δυτικοι -και οχι μονο- ιμπεριαλισμοι και γι αυτο.
εγώ πάντως, πληροφοριακά, εκτιμώ και τις 2 αναγκαιότητες το ίδιο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Οι Ταλιμπάν φεύγουν από τους Ταλιμπάν; Γιατί φωτιές δεν βάζεις σε μέρος που μένουν άνθρωποι αν δεν είσαι Ταλιμπάν. Το φυσικό τους μέρος είναι τα υψίπεδα του Αφγανιστάν παρέα με τις κατσίκες.3f3k έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:25Δηλαδή όταν κάποιος λέει να βοηθήσουμε αυτούς που προσπαθούν να γλιτώσουν απο τους Ταλιμπάν, εσύ λες να δώσουμε και αυτόν στους Ταλιμπάν. Ευκολα συμπεραίνουμε ότι υποστηρίζεις τους Ταλιμπάν.Awesomatic έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:21 Απέλαση στο Αφγανιστάν και παράδοση στους Ταλιμπάν, θα ταιριάξουν μια χαρά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 16 Απαντήσεις