!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Awesomatic έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:21 Απέλαση στο Αφγανιστάν και παράδοση στους Ταλιμπάν, θα ταιριάξουν μια χαρά.
Δηλαδή όταν κάποιος λέει να βοηθήσουμε αυτούς που προσπαθούν να γλιτώσουν απο τους Ταλιμπάν, εσύ λες να δώσουμε και αυτόν στους Ταλιμπάν. Ευκολα συμπεραίνουμε ότι υποστηρίζεις τους Ταλιμπάν.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα επιβίωσης, οι άνθρωποι έχουν ζήσει χειρότερα για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
Φιλοδοξία για κάτι καλύτερο λέγεται, και είναι κατανοητή, αλλά μέχρι εκεί.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ, μη λησμονείς και τους καθηγητές που λιάζονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:26 Δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα επιβίωσης, οι άνθρωποι έχουν ζήσει χειρότερα για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
η ΕΕ συμφωνεί με το παραπάνω σχόλιο

viewtopic.php?f=29&t=24943
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ρε ούφο συριζαίε Λιάκε από πότε έγινε η Ελλάδα "ευρωπαική γη της επαγγελίας"; :o
Εσείς δεν λέγατε ότι υπάρχει "ανθρωπιστική κρίση" στην Ελλάδα λόγω του μνημονίου;Εχει ξανακούσει κανείς για γη της επαγγελίας με ανθρωπιστική κρίση; :lol:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Σενέκας έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:21
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:13
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:03

σου ζήτησε κανείς να έρθεις στο μπουρδέλο;
σε φέρανε αλυσοδεμένο οι ευρωπαίοι αποικιοκράτες μήπως;
Το επεβαλε η αναγκαιοτητα της επιβιωσης και ναι, ευθυνονται οι δυτικοι -και οχι μονο- ιμπεριαλισμοι και γι αυτο.
αφού δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στην αναγκαιότητα της επιβίωσης, φαντάζομαι θα αξιώνεις το ίδιο το δικαίωμα επιβίωσης του ελληνικού κράτους και των Ελλήνων πολιτών στις περιοχές που συγκεντρώνονται τα ρεύματα, που τους υποχρεώνει να μη θέλουν άλλους γιατί η κατάσταση δεν είναι βιώσιμη
Σιγα μην ειναι τοσο μη βιωσιμη η κατασταση οσο ειναι στη συρια και στο αφγανισταν. Ελα τωρα με την πρωτοκοσμικη μιρλα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:16 το ζήτημα είναι πως άντεξαν τόσο καιρό χωρις να το κάψουν, αστείρευτη ανοχή στην εξαθλίωση.
Αυτές τις οδηγίες είχαν από τον σεναριογράφο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:26 Δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα επιβίωσης, οι άνθρωποι έχουν ζήσει χειρότερα για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
αληθεια, ειχανε μηπως και τιποτα 100δες χιλιαδες παραπλευρες απωλεις απο βομβαρδισμους με ντροουνς για "εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια";
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Στο αίσχος της μόριας είναι συνυπεύθυνοι και οι συριζαίοι, την συμφωνία μερκελ-ερντογαν για τη μετατροπη της ελλαδας σε αποθηκη ψυχων και κολλαστηρια ο τσιπρας την συνυπέγραψε
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:35 Στο αίσχος της μόριας είναι συνυπεύθυνοι και οι συριζαίοι, την συμφωνία μερκελ-ερντογαν για τη μετατροπη της ελλαδας σε αποθηκη ψυχων και κολλαστηρια ο τσιπρας την συνυπέγραψε
Το ΚΚΕ θα το έλυνε χτίζοντας τείχος στο Αιγαίο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μπίστης έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:32
Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:16 το ζήτημα είναι πως άντεξαν τόσο καιρό χωρις να το κάψουν, αστείρευτη ανοχή στην εξαθλίωση.
Αυτές τις οδηγίες είχαν από τον σεναριογράφο
φυσικα, θα ηταν αδυνατο να σκεφτουν και να πραξουν κατι τετοιο μονοι τους αυτοι οι "μοιρολατρες ανατολιτες".
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Δεν πειράζει κύριε Λιάκο και συμπορευόμενοι στο παρόν νήμα.

Πούλο θα παίρνατε, όπως θα πάρουν και οι αφγανοί που το έκαναν :e045:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:35
αληθεια, ειχανε μηπως και τιποτα 100δες χιλιαδες παραπλευρες απωλεις απο βομβαρδισμους με ντροουνς για "εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια";
Τους κυνηγούσαν ακόμα τα ντρόουν όταν διέσχισαν μισή ήπειρο για να έρθουν στην Τουρκία και μετά να περάσουν στην Ελλάδα;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:31
Σενέκας έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:21
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:13

Το επεβαλε η αναγκαιοτητα της επιβιωσης και ναι, ευθυνονται οι δυτικοι -και οχι μονο- ιμπεριαλισμοι και γι αυτο.
αφού δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στην αναγκαιότητα της επιβίωσης, φαντάζομαι θα αξιώνεις το ίδιο το δικαίωμα επιβίωσης του ελληνικού κράτους και των Ελλήνων πολιτών στις περιοχές που συγκεντρώνονται τα ρεύματα, που τους υποχρεώνει να μη θέλουν άλλους γιατί η κατάσταση δεν είναι βιώσιμη
Σιγα μην ειναι τοσο μη βιωσιμη η κατασταση οσο ειναι στη συρια και στο αφγανισταν. Ελα τωρα με την πρωτοκοσμικη μιρλα.
άρα εκτιμάς την αναγκαιότητα για επιβίωση σε ανθρώπους μόνο αυθαίρετα και καθ'επιλογή. Για τον Αφγνό τη δέχεσαι, για τον μυτιληνιό όχι επδειδή τον βάφτισες "πρωτοκοσμικό". Οκ, noted

εγώ πάντως, πληροφοριακά, εκτιμώ και τις 2 αναγκαιότητες το ίδιο
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

3f3k έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:25
Awesomatic έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:21 Απέλαση στο Αφγανιστάν και παράδοση στους Ταλιμπάν, θα ταιριάξουν μια χαρά.
Δηλαδή όταν κάποιος λέει να βοηθήσουμε αυτούς που προσπαθούν να γλιτώσουν απο τους Ταλιμπάν, εσύ λες να δώσουμε και αυτόν στους Ταλιμπάν. Ευκολα συμπεραίνουμε ότι υποστηρίζεις τους Ταλιμπάν.
Οι Ταλιμπάν φεύγουν από τους Ταλιμπάν; Γιατί φωτιές δεν βάζεις σε μέρος που μένουν άνθρωποι αν δεν είσαι Ταλιμπάν. Το φυσικό τους μέρος είναι τα υψίπεδα του Αφγανιστάν παρέα με τις κατσίκες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”