Maejima έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:35
Έχει δίκαιο, πάντως.
Αλλά νομίζω ότι το βλέπει λίγο αντίστροφα το πράγμα.
Μάλλον οι κόρες των μεταναστών θα παντρευτούν τους Έλληνες αρρένες, οι γυναίκες ποτέ δεν κάνουν marrying down μόνο marrying up, οπότε αυτοί που θα πάρουν το πούλο βιολογικά θα είναι τα γονίδια των μεταναστών αρρένων και όχι των γυναικών.
Πάντα έτσι γινόταν στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Οι αρρένες θα μασουληθούν στον Λεβιάθαν και θα φτυστούν, και οι γυναίκες (οι ομορφότερες με τα καλύτερα γονίδια) θα αφομοιωθούν στο σύνολο, σε 1-2 γενέες δεν θα θυμούνται ούτε Αφγανιστάν ούτε Συρία, οι γυναίκες αφομοιώνονται 100%.
Σ' αυτό έχεις δίκιο. Εκτός πια και αν υπάρχει έρωτας με κάποιον, ο οποίος βέβαια θα πληρεί κάποιες προδιαγραφές μόρφωσης, οι γυναίκες προτιμούν για γάμο και αναπαραγωγή συγκεκριμένους τύπους ανδρών. Αλλιώς δεν παντρεύονται ή αν έχουν οικονομική δυνατότητα μπορούν να κάνουν παιδί με δότη.
Μου θυμίζει το σκηνικό της Γερμανίας όπου δεν τολμούσαν να αποκαλέσουν όμορφες τις Γερμανίδες οι Γερμανοί και αναφέρονταν σε άλλες εθνικότητες, όπου βέβαια υπήρχαν και όμορφες γυναίκες. Αλλά η πανύψηλη, ξανθιά, γαλανομάτα, είναι θεά, πως να το κάνουμε. Και εργατική να προσθέσω. Δεν έχω ξανασυναντήσει πιο εργατικές γυναίκες.