!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα προσφέρω στην Ελλάδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Θα προσφέρω στην Ελλάδα.
Συζητήση με βιολόγο μέχρι αργά τη νύχτα.
Μου λέει πως στον άνθρωπο υπερτερεί το κοινωνικό από το βιολογικό.
Δηλαδή δεν υπάρχει σε όλους ένστικτο αναπαραγωγής που παρουσιάζεται ανυπέρβλητο.
Εντάξει εμένα με βολεύει η αριστερή ιδεολογία της και η ερμηνεία της.
Είναι αλήθεια όμως αυτό;
Δεν θέλω να 'χω απωθημένα.
Δηλαδή δεν υπάρχει σε όλους ένστικτο αναπαραγωγής που παρουσιάζεται ανυπέρβλητο.
Εντάξει εμένα με βολεύει η αριστερή ιδεολογία της και η ερμηνεία της.
Είναι αλήθεια όμως αυτό;
Δεν θέλω να 'χω απωθημένα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Είσαι πολύ τυχερός πάντως που ζεις σε αυτό το κλάστερ του χ/χ στο ξαναλέω, σε λίγο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το καθήκον σου απέναντι στην Πατρίδα, απέναντι μας. Πρέπει να κάνεις παιδιά, οικογένειες, να νοικοκυρευτείς επιτέλους.
Και να το γράφεις σωστά μη τα σπάσω όλα, Πατρίδα.
Και να το γράφεις σωστά μη τα σπάσω όλα, Πατρίδα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Σεπ 2020, 01:02 Συζητήση με βιολόγο μέχρι αργά τη νύχτα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αγαπητέ σύντρολλε: Science doesn't pay.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:37Σύντροφε-συνέλληνα με έχει η επιστήμη τώρα.parafrwn έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:35Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Σεπ 2020, 20:27 Με αφορμή ένα ποστ που μου άνοιξε απροσδόκητα τα ματιά. Από ένα φουλ κόμπλεξ ατομάκι αλλά δεν έχει σημασία.
Ίσως δεν έχει σημασία ο γάμος και η μονιμότητα και η σταθερότητα στην περίπτωση μου. Όχι, σίγουρα.
Το κυνήγι του κατάλληλου αιδοίου με αποσπά από τις πνευματικές μου κατακτήσεις. Είναι ένα άγχος δίχως αύριο.
Το να ψάχνω ποια είναι η συμβατή δότρια συναισθημάτων (υπάρχει; δεν υπάρχει;) με εξαντλεί.
Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει καμία που μπορώ να σκεφτώ.
Γι' αυτό θέλω να ασχοληθώ με την επιστήμη μου, να δημιουργήσω τη δική μου σχολή. Μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία.
Αυτό που με κινητοποιεί σε τελική ανάλυση είναι η αγάπη για την πατρίδα.
Τίποτα δεν είναι πιο γλυκό απ' τη γλυκιά πατρίδα.
Ανέκαθεν ήμουν σοσιαλιστής πατριώτης και ένιωθα για αυτόν τον τόπο μια αδυναμία, έναν παλμό δυνατό. Όχι φασίστας, όχι αστοδημοκράτης.
Απλά πιστεύω στο χτίσιμο στον τόπο που βρίσκεται ο καθένας.
Είναι τόσα πολλά που αισθάνομαι και θέλω να εκφράσω αλλά θα έχανε το σκοπό του.
Θα εφαρμόσω την «ολιγογαμία». περιστασιακές σχέσεις για να εκτονώσω τις σεξουαλικές μου ορμές και τις ορέξεις της λίμπιντο.
Δηλαδή η ολιγογαμία είναι μια πολυγαμία, απλά καθαρά βιολογική διαδικασία.
Για να μην τρελαθώ, για να μη χάσω τον στόχο μου, που είναι η προσφορά στην Ελλάδα, θα αρκεστώ σε σχέσεις αμιγώς σεξουαλικές.
Τα λεφτά δεν είναι κανενα πρόβλημα, οπότε το σεξ θα είναι εύκολο. Δεν έχω αυταπάτες.
Γίνε ΕΠΟΠ.
Κανείς δε διάβασε την πρώτη ανάρτηση.
ΕΠΟΠ: θα υπηρετήσεις την μαμά Πατριδα έμπρακτα, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που έχουμε τώρα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
κακο, κακο τρολ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να προσφέρεις. Η προσφορά σου θα εκτιμηθεί.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Γενιά της Αμαρτίας
Είμαι γεννημένος επιστήμονας, τι να κάνω. Ο καθένας το μερίδιο του.
- Γενιά της Αμαρτίας
Συμπατριώτη, πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα την πατρίδα μας και μέσω της επιστήμης και των ανθρωπιστικών σπουδών είναι αυτό δυνατόν. Να την αγαπήσουμε. Εγώ μ' αυτό θα ασχοληθώ.parafrwn έγραψε: 04 Σεπ 2020, 08:18Αγαπητέ σύντρολλε: Science doesn't pay.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:37Σύντροφε-συνέλληνα με έχει η επιστήμη τώρα.
ΕΠΟΠ: θα υπηρετήσεις την μαμά Πατριδα έμπρακτα, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που έχουμε τώρα.
Βοηθώντας την Ελλάδα, βοηθώ όλο τον κόσμο. Ο Ελληνισμός είναι οικουμενικός και πανανθρώπινος.
Good luck with thatΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Σεπ 2020, 10:13Συμπατριώτη, πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα την πατρίδα μας και μέσω της επιστήμης και των ανθρωπιστικών σπουδών είναι αυτό δυνατόν. Να την αγαπήσουμε. Εγώ μ' αυτό θα ασχοληθώ.parafrwn έγραψε: 04 Σεπ 2020, 08:18Αγαπητέ σύντρολλε: Science doesn't pay.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:37
Σύντροφε-συνέλληνα με έχει η επιστήμη τώρα.
Βοηθώντας την Ελλάδα, βοηθώ όλο τον κόσμο. Ο Ελληνισμός είναι οικουμενικός και πανανθρώπινος.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Γενιά της Αμαρτίας
Μην είσαι πεζός. Αυτό βέβαια το κατάλαβα από πριν που νόμιζες ότι αυτό που μπορεί να προσφέρει κανείς είναι να γίνει ΕΠΟΠ. Μιλάμε για Πολιτισμό και με αυτόν και την κοινωνία ασχολείσαι ως επί το πλείστον στο πχώρουμ, αν το καλοσκεφτείς.parafrwn έγραψε: 04 Σεπ 2020, 10:15Good luck with thatΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Σεπ 2020, 10:13Συμπατριώτη, πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα την πατρίδα μας και μέσω της επιστήμης και των ανθρωπιστικών σπουδών είναι αυτό δυνατόν. Να την αγαπήσουμε. Εγώ μ' αυτό θα ασχοληθώ.parafrwn έγραψε: 04 Σεπ 2020, 08:18
Αγαπητέ σύντρολλε: Science doesn't pay.
Βοηθώντας την Ελλάδα, βοηθώ όλο τον κόσμο. Ο Ελληνισμός είναι οικουμενικός και πανανθρώπινος.![]()
πολλά παιδιά [Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Σεπ 2020, 10:08 Είμαι γεννημένος επιστήμονας, τι να κάνω. Ο καθένας το μερίδιο του.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν είναι όνειρο το ότι είμαι αριστούχος. Ούτε ότι είμαι περίφημο μυαλό.nowhere έγραψε: 04 Σεπ 2020, 10:19πολλά παιδιά [Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Σεπ 2020, 10:08 Είμαι γεννημένος επιστήμονας, τι να κάνω. Ο καθένας το μερίδιο του.] ξεκινάνε με όνειρα και τα παρατάνε στη μέση
Εκτός αν το 'χεις συνδέσει με το μεταφυσικό το να έχεις ακαδημαική καριέρα.
το πιστεύω ότι έχεις μυαλό.σε θυμάμαι σαν παιδί θαύμα που είχες γραφτεί 3 χρονών στο φόρουμ
Χίλιες φορές πεζός παρά άστεγος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Σεπ 2020, 10:19Μην είσαι πεζός. Αυτό βέβαια το κατάλαβα από πριν που νόμιζες ότι αυτό που μπορεί να προσφέρει κανείς είναι να γίνει ΕΠΟΠ. Μιλάμε για Πολιτισμό και με αυτόν και την κοινωνία ασχολείσαι ως επί το πλείστον στο πχώρουμ, αν το καλοσκεφτείς.parafrwn έγραψε: 04 Σεπ 2020, 10:15Good luck with thatΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Σεπ 2020, 10:13
Συμπατριώτη, πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα την πατρίδα μας και μέσω της επιστήμης και των ανθρωπιστικών σπουδών είναι αυτό δυνατόν. Να την αγαπήσουμε. Εγώ μ' αυτό θα ασχοληθώ.
Βοηθώντας την Ελλάδα, βοηθώ όλο τον κόσμο. Ο Ελληνισμός είναι οικουμενικός και πανανθρώπινος.![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 532 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-