τι εκανα εγω; σε αυτα τα λιτρα
πηρα το ολοκληρωμενο πακετο της dennerle(μεσα φωτιστικα,υποστρωμα κ.λπ)
γιατι ειχε καλο φιλτρακι(το παιρνεις ομως και ξεχωριστα) και γενικα ειναι κατι σαν την πορσε των μικρων ενυδρειων!ακριβο αλλα το πηρα(Εχω και aquael βεβαιως,πιο φτηνο)
ΣΙΓΟΥΡΑ μονομαχο που ειναι pet,μονομαχο οχι half moon..βρηκα pet shop που τον ειχε σε ενυδρειακι μικρο ξεχωριστα οχι σε ποτηρια δηλαδη
εκανα τον κυκλο του αζωτου,περιμενα δηλαδη,
πηρα μετρησεις στικ να δω αν ειναι ετοιμο το νερο
https://www.skroutz.gr/c/2103/Test-Para ... reiou.html
σε αυτηντ ην φαησ μας νοιαζει κυριως η αμμωνια και τα νιτρωδη
αρχικα πηρα χαρτινα στικ(ειναι οκ για αυτην την φαση) τωρα εχω και υγρα...πιο ακριβη αλλα και ακριβα
εξ αρχης εβαλα φυτο
με μονομαχο ανουμπια,γιατι ο μονομαχος δεν αφηνει πολλα περιττωματα
ομως ισως αν βαλεις και λιγο κερατοφυλλο αντεξει,δεν το ξερω,σε μενα διαλυοταν κατα κανονα λογω ελλειψης νιτρικων
παρε και μπιλακι γι αμονομαχο το πολυ μικρο betta pro kai φυλλαρακι,μια φορα την εβδομαδα βρασε λιγο αρακα τον αφηνεις να ψυχρανθει μην του το δινεις ζεστο και τον βαζεις να τον φαει...ειναι καθαρτικο γι ααυτον(Εχουν θεμα με το γαστρεντερικο τους)
ο μονομαχος θα αντεξει αν δεν κανεις πολλα λαθη,ενα χρονο περιπου..τοσο αντεχουν
κανονικα περισσοτερο,αλλα τα κακομεταχειριζονται στις μεταφορες.
καθε εβδομαδα αλλαγη νερου,οχι δραματικα πραγματα μην ταρασεις τα στοιχεια του ενυδρειου..ενα 25% ειναι οκ αντε και 30(εξαρταται και τι ψαρι βαζεις και ποσο ταιζεις,δεν θελει πολυ)
My two cents