"Έχουσι γνώσιν οι φύλακες" . Άντε μη "χτυπήσω" λόγω παιδιών κι άδεια ειδικού σκοπού. Με την υγεία μου δε θα παίξει κανείς.Ασέβαστος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:49Στύγιος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:23
Δηλαδή σα να με προτρέπουν να πάρω ό,τι άδεια μπορώ: 2 μήνες γονική +2 μέρες αιμοδοτική +8 μέρες αναρρωτική + 10 μέρες κανονική και τα λέμε τον...Δεκέμβριο.![]()
δεν υπαρχετε
![]()
![]()
μεχρι τοτε προλαβαινεις να φυτεψεις κι αλλο ενα παιδι, οποτε γονικη αδεια, και αντε γεια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όσοι ανοίγουν σχολεία εν μέσω έκρηξης της πανδημίας είναι εγκληματίες!
Re: Όσοι ανοίγουν σχολεία εν μέσω έκρηξης της πανδημίας είναι εγκληματίες!
- ΜπλεΜπουμπυς
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΗΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Δεν έχουν λυθεί τα ζητήματα της καθαριότητας, της επάρκειας εκπαιδευτικών και σχολικών αιθουσών
Δεν έχουν λυθεί τα ζητήματα της καθαριότητας, της επάρκειας εκπαιδευτικών και σχολικών αιθουσών
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- EKPLIKTIKOS
Αν κάποιος εχει παιδί που ανήκει σε ευπαθή ομάδα ποιο είναι το πρωτόκολλο για το υπουργείο Παιδείας;
Τον Μάιο - Ιούνιο με τα απαραίτητα έγγραφα που προσκόμιζε ο κηδεμόνας στη διεύθυνση του σχολείου, έμενε σπίτι και έκανε τηλεκπαίδευση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Αύγ 2020, 13:36 Αν κάποιος εχει παιδί που ανήκει σε ευπαθή ομάδα ποιο είναι το πρωτόκολλο για το υπουργείο Παιδείας;
τι είναι αυτό που πιάνει τα πάντα,σκύβει πάνω από παιδάκια χωρίς μάσκα και χαιρετάει με αγκωνιές?
- EKPLIKTIKOS
Ναι, το ξέρω για τότε. Τώρα δεν έχω δει κάτι εκτός από δικαιολογημένες απουσίες αν νοσήσει παιδίΣτύγιος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 13:50
Τον Μάιο - Ιούνιο με τα απαραίτητα έγγραφα που προσκόμιζε ο κηδεμόνας στη διεύθυνση του σχολείου, έμενε σπίτι και έκανε τηλεκπαίδευση.
Θα ισχύσει μάλλον το ίδιο. Μ' αυτές τις απίθανες πάντως στο υπουργείο ,δεν παίρνω κι όρκο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Αύγ 2020, 14:00Ναι, το ξέρω για τότε. Τώρα δεν έχω δει κάτι εκτός από δικαιολογημένες απουσίες αν νοσήσει παιδίΣτύγιος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 13:50
Τον Μάιο - Ιούνιο με τα απαραίτητα έγγραφα που προσκόμιζε ο κηδεμόνας στη διεύθυνση του σχολείου, έμενε σπίτι και έκανε τηλεκπαίδευση.
- phorumitis
Τα ανοίγουν για να λένε μετά τα καθάρματα ότι φταίνε οι μαθητές που δεν είναι υπακουοι στα μέτρα
Ή ότι φταίνε οι αλήτες οι εκπαιδευτικοί που δεν κάνουν και το χωροφύλακα ταυτόχρονα σε 200 μαθητές.phorumitis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 14:04 Τα ανοίγουν για να λένε μετά τα καθάρματα ότι φταίνε οι μαθητές που δεν είναι υπακουοι στα μέτρα
- NewModelArmy
Με τον Κορωνοιο δεν μπορεις να κανεις σχεδια.Τωρα λενε οτι θα ανοιξουνε,καθιστε να δουμε σε 20 μερες.Τα αμερικανικα κολλεγια ανοιξαν και κλεινουν το ενα μετα το αλλο μετα απο λιγες μερες λογω συνεχων κρουσματων.
- ΜπλεΜπουμπυς

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Εβγαλες ολη την ύλη του μήνα τότε;Στύγιος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:35 Δηλαδή το μοντέλο Μαίου- Ιουνίου που κάναμε επιτυχημένα 1 μήνα μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και μέτρα και αποστάσεις , πείραζε ε;![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ίσως είναι θέμα προσώπων (εκπαιδευτικών).
Η εμπειρία που έχω εγώ από 2 παιδιά της ευρύτερης οικογένειας στην Α λυκειου από τα μαθήματα του Ιουνίου είναι ότι στο ένα σχολείο έκαναν μικρό μέρος της ύλης (αυτό που πρόλαβαν στα εκ περιτροπής μαθήματα) και στο άλλο έκαναν μόνο επαναλήψεις από μέρος των καθηγητών, οι ηλικιωμένοι απουσίαζαν όλοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εγώ είχα 7-13 παιδιά στην τάξη , οπότε η αφομοίωση της ύλης ήταν γρηγορότερη και προχωρούσα πιο άνετα και καλύτερο μάθημα γινόταν.Chainis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:07Ίσως είναι θέμα προσώπων (εκπαιδευτικών).
Η εμπειρία που έχω εγώ από 2 παιδιά της ευρύτερης οικογένειας στην Α λυκειου από τα μαθήματα του Ιουνίου είναι ότι στο ένα σχολείο έκαναν μικρό μέρος της ύλης (αυτό που πρόλαβαν στα εκ περιτροπής μαθήματα) και στο άλλο έκαναν μόνο επαναλήψεις από μέρος των καθηγητών, οι ηλικιωμένοι απουσίαζαν όλοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 29 Απαντήσεις