!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Re: Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

Η παροιμία με τον πνιγμένο θα ταίριαζε περισσότερο νομίζω
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

ζιτανιτα έγραψε: 10 Αύγ 2020, 11:36 Η παροιμία με τον πνιγμένο θα ταίριαζε περισσότερο νομίζω
είχα στο μυαλό μου την αλληλεγγύη του ενός κίτρινου συκοφάντη με τις δεκάδες μηνύσεις προς τον άλλο.

Οκ, προφανώς εδώ ο σκοπός είναι πολιτικός, τον Βαξεβάνη τον ενδιαφέρει μέσω του Χίου να γράψει για Μητσοτακική χούντα που δολοφονεί πολιτικούς αντιφρονούντες, αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί ότι ενδόμυχα, υπάρχει και η έξη να υπερασπιστεί το alter ego του
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ζιτανιτα έγραψε: 10 Αύγ 2020, 11:36 Η παροιμία με τον πνιγμένο θα ταίριαζε περισσότερο νομίζω
μισό,θα τη βρούμε την άκρη.
stavmanr
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 11:48
είχα στο μυαλό μου την αλληλεγγύη του ενός κίτρινου συκοφάντη με τις δεκάδες μηνύσεις προς τον άλλο.

Οκ, προφανώς εδώ ο σκοπός είναι πολιτικός, τον Βαξεβάνη τον ενδιαφέρει μέσω του Χίου να γράψει για Μητσοτακική χούντα που δολοφονεί πολιτικούς αντιφρονούντες, αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί ότι ενδόμυχα, υπάρχει και η έξη να υπερασπιστεί το alter ego του
Οι δυσκολίες του εγχειρήματος συριζανέλ.Η συναρμογή δεξιών και αριστερών αντισυστημικών έχει πάντα τριβές.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 11:29
Otto Weininger έγραψε: 10 Αύγ 2020, 11:27
Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 11:26 Λαμπράκης> Τεμπονέρας> Χίος

αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα η εξέλιξη της παρακρατικής καταστολής στη χώρα μας.
Λαμπράκης και Τεμπονέρας στο ίδιο τσουβάλι; Αλήθεια;
Μάλλον δεν κατάλαβες το ποιντ
:wave:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Σενέκας

πατησιωτης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:00

Οι δυσκολίες του εγχειρήματος συριζανέλ. Η συναρμογή δεξιών και αριστερών αντισυστημικών έχει πάντα τριβές.
Δε βλέπω καμιά τριβή, ούτε δυσκολία. Απ΄'ότι έχω καταλάβει, έχεις την εντύπωση ότι "δεξιά" και "αριστερά" είναι κάποιου τύπου πλατωνικά απόλυτα που βρίσκονται σε μια αιώνια διαμάχη, αλλά μια χαρά τα συνδύασε ο συριζα. Εν προκειμένω, δε νομίζω ότι δυσκολεύτηκε καθόλου να βγάλει τον Χίο αντισυστημικό που έβαλε ο Μητσοτάκης παρακρατικούς και κινητοποίησε την ΕΥΠ για να τον βγάλει απο το μέση
πατησιωτης

Ο γιος του ΕΔΑίτη Λαμπράκη όμως ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ ενώ ο γιος του πασόκου Τεμπονέρα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ.Για τους απογόνους του Χίου θα δούμε.
πατησιωτης

Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:06 Απ΄'ότι έχω καταλάβει, έχεις την εντύπωση ότι "δεξιά" και "αριστερά" είναι κάποιου τύπου πλατωνικά απόλυτα που βρίσκονται σε μια αιώνια διαμάχη, αλλά μια χαρά τα συνδύασε ο συριζα.
Υπάρχουν σημεία τριβής (Πρέσπες,μεταναστευτικό κλπ) που δεν λειαίνονται.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:06
πατησιωτης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:00

Οι δυσκολίες του εγχειρήματος συριζανέλ. Η συναρμογή δεξιών και αριστερών αντισυστημικών έχει πάντα τριβές.
Δε βλέπω καμιά τριβή, ούτε δυσκολία. Απ΄'ότι έχω καταλάβει, έχεις την εντύπωση ότι "δεξιά" και "αριστερά" είναι κάποιου τύπου πλατωνικά απόλυτα που βρίσκονται σε μια αιώνια διαμάχη, αλλά μια χαρά τα συνδύασε ο συριζα. Εν προκειμένω, δε νομίζω ότι δυσκολεύτηκε καθόλου να βγάλει τον Χίο αντισυστημικό που έβαλε ο Μητσοτάκης παρακρατικούς και κινητοποίησε την ΕΥΠ για να τον βγάλει απο το μέση
Ας βαλει φυλακη ο Κουλης τον υπουργο που ξυλοφορτωνει ανηλικα παρτουζακια και να δωσει καμια δεκαρα στους εργαζομενους
της εφημεριδας του Μπαξεβανη.

Αυτα που λετε εσεις τα κομματοσκυλα της νουδουλας ειναι περιττα. :wave:
Σενέκας

πρόλαβε ο Πηζουλίνος, αλλά το βάζω κι εδώ γιατί έριξε όλα τα προσχήματα :D

https://twitter.com/KostasVaxevanis/sta ... 5998955520
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ο Σενέκας στην Ελλάδα αμφιβαλλει για τις καταγγελίες του Χίου αλλά για άλλη χώρα καταπίνει αμασητες τις καταγγελίες κάποιου χειρότερου κι από τον Χίο.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Nero, σ'αγαπάω, σ'εκτιμάω, αλλά αυτό που ζούμε επί Κούλη στα ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο μεταπολιτευτικά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σενέκας

vatraxos έγραψε: 23 Αύγ 2020, 12:01 Nero, σ'αγαπάω, σ'εκτιμάω, αλλά αυτό που ζούμε επί Κούλη στα ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο μεταπολιτευτικά.
Ούτε εμένα μ'αρέσουν αυτά που βλέπω ως προς τους μποναμάδες στα μμε, αλλά το θέμα εδώ είναι η σύμπραξη Χίου- Βαξεβάνη. Πιστεύεις ότι ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή να εκτελέσουν το Χίο;
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Σενέκας έγραψε: 23 Αύγ 2020, 13:21
vatraxos έγραψε: 23 Αύγ 2020, 12:01 Nero, σ'αγαπάω, σ'εκτιμάω, αλλά αυτό που ζούμε επί Κούλη στα ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο μεταπολιτευτικά.
Ούτε εμένα μ'αρέσουν αυτά που βλέπω ως προς τους μποναμάδες στα μμε, αλλά το θέμα εδώ είναι η σύμπραξη Χίου- Βαξεβάνη. Πιστεύεις ότι ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή να εκτελέσουν το Χίο;
Αν το έκανε, θα έστελνε ΔΥ, σωστά; Εκ του αποτελέσματος λοιπόν διατηρώ κάποιες υποψίες.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”