Γιατί να τσιμπήσω? Πότε είπα εγώ κάτι κατά των Ισραηλινών για να πυροδοτηθώ (τριγκερντ)? (υπόψη το Εβραίος είναι θρησκευτικός όρος, οχι εθνικός)
Ρε συ χελώνε, είμαι ειλικρινά περίεργη για το τι θα σκεφτόσουν αν έβλεπες σε τούρκικη εφημερίδα ή σάιτ έναν τίτλο τύπου "Μπράβο Γερμανία: Έκαψαν το γιουνανοβρωμόπανο στο Βερολίνο!"
Ρε 'συ Γαλη, πραγματικά, μια ζωή στο ό,τι να ναι η σκέψη σου.
Εγώ δεν θεωρώ τα νιαουρίσματα μου ως βρυχηθμούς λέοντος.
Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί να φορτώνει κάποιος με το κάψιμο της τούρκικης σημαίας και να μην φορτώνει με το κάψιμο της σημαίας οποιασδήποτε άλλης ιμπεριαλιστικής δύναμης ανά τα χρόνια. Εμείς αράζουμε και πίνουμε τις μπίρες μας κι η Τουρκία κάθε τρεις και λίγο και μας λέει "μαγκιές ρε; πάμε όξω ρε". Ξέρω ότι αν πάμε έξω θα τις φάμε μεν, αλλά τέτοια αγάπη; Τέτοια στοργή προς τον νταή;
Μπορειτε να καιτε ελευθερα την σημαια αγαπητε δημοκρατια εχουμε αλλωστε.
Αν ομως αρχισετε τις τσιριμονιες και με το στανιο θελετε να μας επιβαλετε την
"διχτατορια του προλεταριατου" τα οσα παθατε στον Γραμμο θα μοιαζουν με
παιδικο παραμυθι.
Εχουμε μαθει απο τα λαθη μας και δεν θα ακουμε τους Πλαστηρες που ζητουσαν να δειξουμε
μετριοπαθεια και σοφρωσυνη,
Χαοτικός έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:52
Τι στο διάλο πατριωτικό νήμα και πιο πολλές φωτογραφίες για την ελληνική που καίγεται παρά την τούρκικη; Ωχ ούτε μία δεν βλέπω.
Μα δεν είπε την Τούρκικη, την Μογγολική είπε (με τη μεταφορική έννοια βέβαια, δε φταιει τίποτα η Ουλανμπατορ)
Mansko έγραψε: 07 Αύγ 2020, 07:11
Φίλε Kauldron ακολουθείς σκοτεινά μονοπάτια. Μην απορείς αν σε κάποια στιγμή μερικά χρόνια από τώρα χρειαστείς πλαστική στη μούρη.
Tί εννοείς;
Τί θα πάθει, δηλαδή, από ποιόν, και για για ποιον λόγο;
ΥΓ.
Ισραήλ - Ελλάς, η συμμαχία του Καλού ενάντια στις ορδές της Ανατολής. Οι Ισραηλινοί πρέπει να αποτελέσουν το πρότυπο της χώρας και της κοινωνίας μας για τα επόμενα χρόνια, μόνο βελτίωση θα υπάρξει.
Mπορεις να ενημερωσεις απευθειας το ΣΔΗΕ δινοντας το λινκ του νηματος.
Η διαχειρηση ενδεχομενως να ειναι αναποτελεσματικη γιατι εχει πολυ φορτο εργασιας.
Οταν θα ειμαστε ολοι μας εκτος φορουμ θα μιλαμε για τον Σενεκα που εχει ενα ωραιο σπιτι
με ρουφ γκαρντεν.
Φίλε Kauldron ακολουθείς σκοτεινά μονοπάτια. Μην απορείς αν σε κάποια στιγμή μερικά χρόνια από τώρα χρειαστείς πλαστική στη μούρη.
Tί εννοείς;
Σε νοιάζει;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Tί εννοείς;
ΥΓ.
Ισραήλ - Ελλάς, η συμμαχία του Καλού ενάντια στις ορδές της Ανατολής. Οι Ισραηλινοί πρέπει να αποτελέσουν το πρότυπο της χώρας και της κοινωνίας μας για τα επόμενα χρόνια, μόνο βελτίωση θα υπάρξει.
Χρήστης με 35 δημοσιεύσεις, μπαίνει και εξαπολύει καλυμμένες απειλές, και συμπεριφέρεται σα να με ξέρει (προφανώς κάποιο τρολλάκι από παλιά, που του τη φόρεσα, και μπαίνει να βγάλει το άχτι του).
Tί εννοείς;
Σε νοιάζει;
Μην απορείς αν κάποιοι άλλοι, που ενδεχομένως αποπειραθούν κάτι, χρειαστούν πρωκτορραφή.
Ξέρεις, κάθε μέρα που περνάει και δε συμβαίνει τίποτα, κλάνεις μάντρες. Δηλαδή τόσες μέρες αυτό κάνεις, και μ' αυτό, και με τ' άλλα που λές. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, θα μου πείς, αλλά απλά στο λέω.
Μπορειτε να καιτε ελευθερα την σημαια αγαπητε δημοκρατια εχουμε αλλωστε.
Αν ομως αρχισετε τις τσιριμονιες και με το στανιο θελετε να μας επιβαλετε την
"διχτατορια του προλεταριατου" τα οσα παθατε στον Γραμμο θα μοιαζουν με
παιδικο παραμυθι.
Εχουμε μαθει απο τα λαθη μας και δεν θα ακουμε τους Πλαστηρες που ζητουσαν να δειξουμε
μετριοπαθεια και σοφρωσυνη,