kameron έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:40
Φόλα αντιδεξιός παλαιοπασόκος, φουλ αντιμνημονιακός και ανοικτά υπέρ του σύριζα μέχρι το 2015 ο Δημάδης.
Μετά το 2015 τα έσπασαν και η συνέχεια είναι γνωστή.
Καλοφάγωτα από τα μπουμπούκια του συστήματος Παππά.
κατσε να ξαναβαλουμε το βιντεο, να ρευσει και σ αυτη τη σελιδα ο ανανας.
εδω ο φιλος του δημαδη παραδεχεται και τις περουκες και την πλαστογραφια.
τα παιδακια απο πανω σε περνανε για ηλιθιο. εισαι?
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:55
Πολύ σεξιστικό: τους πήρε τα σώβρακα.
Δηλαδή αν εγώ επιθυμώ να μου σκίσουν το βρακάκι ή και να σκίσω κανά καλσόν με βάζει σε θέση κατωτερότητας σε αυτό το φασιστικό πατριαρχικό κόνσεπτ;
Τροφή για σκέψη.
Απελευθερωθείτε και ξυπνήστε!
Όντως, για κάποιους αυτό που εκφέρεται ως τιμωρία είναι ουσιαστικώς επιβράβευση.
Δηλαδή αν εγώ επιθυμώ να μου σκίσουν το βρακάκι ή και να σκίσω κανά καλσόν με βάζει σε θέση κατωτερότητας σε αυτό το φασιστικό πατριαρχικό κόνσεπτ;
Τροφή για σκέψη.
Όντως, για κάποιους αυτό που εκφέρεται ως τιμωρία είναι ουσιαστικώς επιβράβευση.
Τροφή για σκέψη.
Τι λέτε; Ο όρος προέρχεται από την χαρτοπαιξία και δηλώνει την συντριπτική νίκη, όπου ο αντίπαλος τα χάνει όλα. Μάλιστα, κάποιοι έβαζαν σαν εγγύηση ρολόγια, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα, οπότε το να χάσει κάποιος και τα σώβρακα σημαίνει ότι δεν του έμεινε τίποτα. Καμμία σχέση με σεξ.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τροφή για σκέψη.
Τι λέτε; Ο όρος προέρχεται από την χαρτοπαιξία και δηλώνει την συντριπτική νίκη, όπου ο αντίπαλος τα χάνει όλα. Μάλιστα, κάποιοι έβαζαν σαν εγγύηση ρολόγια, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα, οπότε το να χάσει κάποιος και τα σώβρακα σημαίνει ότι δεν του έμεινε τίποτα. Καμμία σχέση με σεξ.
Τα χάνει όλα, τα δε σώβρακα είναι η "αξιοπρέπειά" του. Γιατί εγώ σε μια ελεύθερη αναρχική κοινωνία να μην κυκλοφορώ χωρίς αώβρακα; Είναι πατριαρχικό και σεξιστικό το όλο εννοιολογικό σχήμα.
kameron έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:40
Φόλα αντιδεξιός παλαιοπασόκος, φουλ αντιμνημονιακός και ανοικτά υπέρ του σύριζα μέχρι το 2015 ο Δημάδης.
Μετά το 2015 τα έσπασαν και η συνέχεια είναι γνωστή.
Καλοφάγωτα από τα μπουμπούκια του συστήματος Παππά.
Ισχυει.Στις εκλογες του Μαιου του 12 μονο που δεν πανηγυριζε στο στουντιο του Αλφα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.