!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αδωνις ξεφτιλίζει ρατσισταρά καταληψία Τζανακόπουτ*ο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Αδωνις ξεφτιλίζει ρατσισταρά καταληψία Τζανακόπουτ*ο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

stella έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:46
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:44
stella έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:41

Δεν είπα ότι είναι κάτι καλό. Δεν έχεις συμμετάσχει ποτέ;
Ποτέ.
Στο σχολείο μου δεν επιτρέπονταν οι καταλήψεις. Στο Πανεπιστήμιο επισης δεν επιτρέπονταν.
Ιδιωτικό;
Το σχολείο, ναι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:45
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:39

:smt005:

Ενώ είναι κάτι καλό ρε γυφτοβαλκανιοι
σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι ωριμάζουν με τα χρόνια, άλλο είναι να είσαι 14 και 15 και να παίζεις κατάληψη και άλλο να εχεις φτάσει 30 και να έχεις μείνει στο στάδιο της κατάληψης του γυμνασίου.
Καταλήψεις γίνονται ακόμα στον κόσμο, σε σχολές, υπουργεία, εργοστάσια, ακόμα και μπούκες σε βουλή γινόνται, βλέπε σερβια. Όποιος τα θεωρεί ανωριμοτητες, η βολεμένος είναι η ρουφιάνος. Αν και του είδαμε και τους δεξιούς, πόσο ξεροχυναν με τις καταλήψεις για τις επιτυχίες του πατσιφα. Ηθικολογικες σαχλαμάρες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

stella έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:48

σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι ωριμάζουν με τα χρόνια, άλλο είναι να είσαι 14 και 15 και να παίζεις κατάληψη και άλλο να εχεις φτάσει 30 και να έχεις μείνει στο στάδιο της κατάληψης του γυμνασίου.
Εννοείται. Δε νομίζω ο τύπος να προωθεί τις καταλήψεις για τετράγωνη τυρόπιτα τώρα.
ε υπάρχει γενικά μια τάση παλιμπαιδισμου σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Πάρε για παράδειγμα τον ένοπλο σοσιαλμπαχαλάκη, σε λίγο θα μας πουλήσει μαγκιά οτι καπνίζει και έχει μηχανάκι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:48
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:46 Ο οττο περίμενε ποτέ θα γίνει καμία ομαδικη κοπάνα και να βάλει σε όλους αποβολή, όπως έλεγε και ο μπραφ, για να κρατήσει έστω μια μέρα το απουσιολόγιο, ως σπασιγκολουμ.
Δεν γινόντουσαν ομαδικές κοπάνες. Διότι ενημέρωναν απευθείας το σπίτι όποιου έλειπε.

Επίσης δεν γίνονταν συνελεύσεις καθηγητών σε διδακτικές ώρες.
Καλά αν είχες τόσο τραγικά παιδικά κι εφηβικά χρόνια δικαιολογείσαι. Άλλοι έγιναν σίριαλ κιλερ.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:51
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:46 Ο οττο περίμενε ποτέ θα γίνει καμία ομαδικη κοπάνα και να βάλει σε όλους αποβολή, όπως έλεγε και ο μπραφ, για να κρατήσει έστω μια μέρα το απουσιολόγιο, ως σπασιγκολουμ.
Δεν γινόντουσαν ομαδικές κοπάνες. Διότι ενημέρωναν απευθείας το σπίτι όποιου έλειπε.

Καλά αν είχες τόσο τραγικά παιδικά κι εφηβικά χρόνια δικαιολογείσαι. Άλλοι έγιναν σίριαλ κιλερ.
Αν η διασκέδαση σου όταν ήσουν παιδί ήταν οι καταλήψεις και οι συνελεύσεις καθηγητών, μάλλον εσύ είχες τραγικά παιδικά χρόνια.
Όχι εγώ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:51

Εννοείται. Δε νομίζω ο τύπος να προωθεί τις καταλήψεις για τετράγωνη τυρόπιτα τώρα.
ε υπάρχει γενικά μια τάση παλιμπαιδισμου σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Πάρε για παράδειγμα τον ένοπλο σοσιαλμπαχαλάκη, σε λίγο θα μας πουλήσει μαγκιά οτι καπνίζει και έχει μηχανάκι.
Εγω έτρωγα 3 χρόνια στο γυμνάσιο ανελέητο μπουλινγκ, με προσβολές, κλωτσιές και ροχαλες, αλλά νταξει, μια μέρα τον χρόνο που κάνανε κατάληψη, πήγαινα, προς τα εκθαμπα ματιά των συμμαθητων μου. Είπαμε, ήμουν ένας δειλός ντροπαλός, κομπλεξικός, αλλά κάπου ενστικτωδώς, είχα και μια αξιοπρέπεια.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:54
gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:51

Εγω έτρωγα 3 χρόνια στο γυμνάσιο ανελέητο μπουλινγκ, με προσβολές, κλωτσιές και ροχαλες, αλλά νταξει, μια μέρα τον χρόνο που κάνανε κατάληψη, πήγαινα, προς τα εκθαμπα ματιά των συμμαθητων μου. Είπαμε, ήμουν ένας δειλός ντροπαλός, κομπλεξικός, αλλά κάπου ενστικτωδώς, είχα και μια αξιοπρέπεια.
μπράβο σου.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:53
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:51

Αν η διασκέδαση σου όταν ήσουν παιδί ήταν οι καταλήψεις και οι συνελεύσεις καθηγητών, μάλλον εσύ είχες τραγικά παιδικά χρόνια.
Όχι εγώ.
Εγω δεν έγινα σπρι κιλερ επειδή η οπλοκατοχη στην Ελλάδα δεν είναι της μόδας. :lol:
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

όχι ότι δεν το είχα προβλέψει με το που μπάνισα τον τίτλο, αλλά δεν το περίμενα τόσο νωρίς, από την πρώτη κιόλας σελίδα, να γυρίσει η συζήτηση στις καταλήψεις του Γυμνασίου και οι δεξιοί να το παίζουν Κωνσταντίνοι Κατακουζηνοί και οι αριστεροί Σταμάτηδες Γαρδέληδες.

τόσο προβλέψιμο είναι το πχώρουμ;
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Jolly Roger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 01:00 όχι ότι δεν το είχα προβλέψει με το που μπάνισα τον τίτλο, αλλά δεν το περίμενα τόσο νωρίς, από την πρώτη κιόλας σελίδα, να γυρίσει η συζήτηση στις καταλήψεις του Γυμνασίου και οι δεξιοί να το παίζουν Κωνσταντίνοι Κατακουζηνοί και οι αριστεροί Σταμάτηδες Γαρδέληδες.

τόσο προβλέψιμο είναι το πχώρουμ;
εχεις βοηθησει τα μεγιστα.
απολαυσε υπευθυνα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:32
stella έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:16 Άσχετο, ποιος δεν υπήρξε καταληψίας και το χρησιμοποιεί σαν κάτι τοοοοοσο κακό;
Θυμασαι κατι ξινους ακοινωνητους προωρα γεραμενους που απομονωμενοι στη γωνια γκρινιαζανε για τις καταληψεις; ε αυτοι τωρα θεωρουν τον καταληψια κατι κακο

Ειναι μια υγειης αντιδραση οταν εχεις υπουργους σαν αυτους της πασοκονδ.
Δε μας ελεγαν οτι την ελλαδα τη χρεοκοπησαν οι κακες κυβερνησεις; ποιοι ηταν αυτοι και αν ηταν υγειες να αντιδρας στις μαλακιες τους
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 01:21
Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:32

Θυμασαι κατι ξινους ακοινωνητους προωρα γεραμενους που απομονωμενοι στη γωνια γκρινιαζανε για τις καταληψεις; ε αυτοι τωρα θεωρουν τον καταληψια κατι κακο

Ειναι μια υγειης αντιδραση οταν εχεις υπουργους σαν αυτους της πασοκονδ.
Δε μας ελεγαν οτι την ελλαδα τη χρεοκοπησαν οι κακες κυβερνησεις; ποιοι ηταν αυτοι και αν ηταν υγειες να αντιδρας στις μαλακιες τους
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Αυτούς της ΠασοκοΝΔ που λες τους ψήφισε σχεδόν ένας στους 2 συμπολίτες σου που δεν αδιαφορεί για τα κοινά, δέξου το ή άλλαξε χώρα.

Και επειδή ο μπάχαλος παραπάνω μας έφερε ως παράδειγμα τη Σερβία ως μια χώρα όπου γίνονται καταλήψεις, εμάς το πρότυπό μας είναι η Γερμανία και οι ΗΠΑ, όχι τα ΒΛΑΚΑΝΙΑ.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα απ' το να περνάς τα εφηβικά σου χρόνια σε εκπαιδευτικά ταξίδια, μαθητικούς διαγωνισμούς φυσικής και ρομποτικής, και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Και καλά, αν μια επαναστατικότητα δικαιολογείται σε κάποιο βαθμό στην εφηβεία, το να έχεις θέματα με την εξουσία αφού ενηλικιωθείς, και ειδικά το να περιστρέφεται η ζωή σου γύρω από τις πορείες και τα μπάχαλα ενώ έχεις περάσει σε πανεπιστήμιο και θα μπορούσες να ασχολείσαι με 1002 διαφορετικά δημιουργικά πράγματα, αποτελεί ψυχοπάθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 28 Ιούλ 2020, 08:34, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-_-
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 08:28 Και επειδή ο μπάχαλος παραπάνω μας έφερε ως παράδειγμα τη Σερβία ως μια χώρα όπου γίνονται καταλήψεις, εμάς το πρότυπό μας είναι η Γερμανία και οι ΗΠΑ.
Πρόσεξέ το αυτό με τα πρότυπα γιατί στις ΗΠΑ μαίνονται εδώ και μήνες διαδηλώσεις μόνο και μόνο επειδή το κατεστημένο δεν θέλει να ξαναβγεί ο Τραμπ.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:54 Εγω έτρωγα 3 χρόνια στο γυμνάσιο ανελέητο μπουλινγκ, με προσβολές, κλωτσιές και ροχαλες, αλλά νταξει, μια μέρα τον χρόνο που κάνανε κατάληψη, πήγαινα, προς τα εκθαμπα ματιά των συμμαθητων μου. Είπαμε, ήμουν ένας δειλός ντροπαλός, κομπλεξικός, αλλά κάπου ενστικτωδώς, είχα και μια αξιοπρέπεια.
Σαν σύνδρομο της Στοκχόλμης μου μοιάζει εμένα αυτό.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 08:28

Και επειδή ο μπάχαλος παραπάνω μας έφερε ως παράδειγμα τη Σερβία ως μια χώρα όπου γίνονται καταλήψεις, εμάς το πρότυπό μας είναι η Γερμανία και οι ΗΠΑ, όχι τα ΒΛΑΚΑΝΙΑ.
Αν θες να έχεις για πρότυπό σου τα δυτικά κράτη, να έχεις και τους ανάλογους υπουργούς και τις ανάλογες πολιτικές. Όχι κοντογιαννόπουλους και κερεμέως
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”