Το σχολείο, ναι.stella έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:46Ιδιωτικό;Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:44Ποτέ.
Στο σχολείο μου δεν επιτρέπονταν οι καταλήψεις. Στο Πανεπιστήμιο επισης δεν επιτρέπονταν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδωνις ξεφτιλίζει ρατσισταρά καταληψία Τζανακόπουτ*ο
- Otto Weininger
Re: Αδωνις ξεφτιλίζει ρατσισταρά καταληψία Τζανακόπουτ*ο
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καταλήψεις γίνονται ακόμα στον κόσμο, σε σχολές, υπουργεία, εργοστάσια, ακόμα και μπούκες σε βουλή γινόνται, βλέπε σερβια. Όποιος τα θεωρεί ανωριμοτητες, η βολεμένος είναι η ρουφιάνος. Αν και του είδαμε και τους δεξιούς, πόσο ξεροχυναν με τις καταλήψεις για τις επιτυχίες του πατσιφα. Ηθικολογικες σαχλαμάρες.gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:45σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι ωριμάζουν με τα χρόνια, άλλο είναι να είσαι 14 και 15 και να παίζεις κατάληψη και άλλο να εχεις φτάσει 30 και να έχεις μείνει στο στάδιο της κατάληψης του γυμνασίου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ε υπάρχει γενικά μια τάση παλιμπαιδισμου σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Πάρε για παράδειγμα τον ένοπλο σοσιαλμπαχαλάκη, σε λίγο θα μας πουλήσει μαγκιά οτι καπνίζει και έχει μηχανάκι.stella έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:48Εννοείται. Δε νομίζω ο τύπος να προωθεί τις καταλήψεις για τετράγωνη τυρόπιτα τώρα.gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:45σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι ωριμάζουν με τα χρόνια, άλλο είναι να είσαι 14 και 15 και να παίζεις κατάληψη και άλλο να εχεις φτάσει 30 και να έχεις μείνει στο στάδιο της κατάληψης του γυμνασίου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά αν είχες τόσο τραγικά παιδικά κι εφηβικά χρόνια δικαιολογείσαι. Άλλοι έγιναν σίριαλ κιλερ.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:48Δεν γινόντουσαν ομαδικές κοπάνες. Διότι ενημέρωναν απευθείας το σπίτι όποιου έλειπε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:46 Ο οττο περίμενε ποτέ θα γίνει καμία ομαδικη κοπάνα και να βάλει σε όλους αποβολή, όπως έλεγε και ο μπραφ, για να κρατήσει έστω μια μέρα το απουσιολόγιο, ως σπασιγκολουμ.
Επίσης δεν γίνονταν συνελεύσεις καθηγητών σε διδακτικές ώρες.
- Otto Weininger
Αν η διασκέδαση σου όταν ήσουν παιδί ήταν οι καταλήψεις και οι συνελεύσεις καθηγητών, μάλλον εσύ είχες τραγικά παιδικά χρόνια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:51Καλά αν είχες τόσο τραγικά παιδικά κι εφηβικά χρόνια δικαιολογείσαι. Άλλοι έγιναν σίριαλ κιλερ.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:48Δεν γινόντουσαν ομαδικές κοπάνες. Διότι ενημέρωναν απευθείας το σπίτι όποιου έλειπε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:46 Ο οττο περίμενε ποτέ θα γίνει καμία ομαδικη κοπάνα και να βάλει σε όλους αποβολή, όπως έλεγε και ο μπραφ, για να κρατήσει έστω μια μέρα το απουσιολόγιο, ως σπασιγκολουμ.
Όχι εγώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγω έτρωγα 3 χρόνια στο γυμνάσιο ανελέητο μπουλινγκ, με προσβολές, κλωτσιές και ροχαλες, αλλά νταξει, μια μέρα τον χρόνο που κάνανε κατάληψη, πήγαινα, προς τα εκθαμπα ματιά των συμμαθητων μου. Είπαμε, ήμουν ένας δειλός ντροπαλός, κομπλεξικός, αλλά κάπου ενστικτωδώς, είχα και μια αξιοπρέπεια.gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:51ε υπάρχει γενικά μια τάση παλιμπαιδισμου σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Πάρε για παράδειγμα τον ένοπλο σοσιαλμπαχαλάκη, σε λίγο θα μας πουλήσει μαγκιά οτι καπνίζει και έχει μηχανάκι.stella έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:48Εννοείται. Δε νομίζω ο τύπος να προωθεί τις καταλήψεις για τετράγωνη τυρόπιτα τώρα.gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:45
σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι ωριμάζουν με τα χρόνια, άλλο είναι να είσαι 14 και 15 και να παίζεις κατάληψη και άλλο να εχεις φτάσει 30 και να έχεις μείνει στο στάδιο της κατάληψης του γυμνασίου.
μπράβο σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:54Εγω έτρωγα 3 χρόνια στο γυμνάσιο ανελέητο μπουλινγκ, με προσβολές, κλωτσιές και ροχαλες, αλλά νταξει, μια μέρα τον χρόνο που κάνανε κατάληψη, πήγαινα, προς τα εκθαμπα ματιά των συμμαθητων μου. Είπαμε, ήμουν ένας δειλός ντροπαλός, κομπλεξικός, αλλά κάπου ενστικτωδώς, είχα και μια αξιοπρέπεια.gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:51ε υπάρχει γενικά μια τάση παλιμπαιδισμου σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Πάρε για παράδειγμα τον ένοπλο σοσιαλμπαχαλάκη, σε λίγο θα μας πουλήσει μαγκιά οτι καπνίζει και έχει μηχανάκι.stella έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:48
Εννοείται. Δε νομίζω ο τύπος να προωθεί τις καταλήψεις για τετράγωνη τυρόπιτα τώρα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγω δεν έγινα σπρι κιλερ επειδή η οπλοκατοχη στην Ελλάδα δεν είναι της μόδας.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:53Αν η διασκέδαση σου όταν ήσουν παιδί ήταν οι καταλήψεις και οι συνελεύσεις καθηγητών, μάλλον εσύ είχες τραγικά παιδικά χρόνια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:51Καλά αν είχες τόσο τραγικά παιδικά κι εφηβικά χρόνια δικαιολογείσαι. Άλλοι έγιναν σίριαλ κιλερ.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:48
Δεν γινόντουσαν ομαδικές κοπάνες. Διότι ενημέρωναν απευθείας το σπίτι όποιου έλειπε.
Όχι εγώ.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
όχι ότι δεν το είχα προβλέψει με το που μπάνισα τον τίτλο, αλλά δεν το περίμενα τόσο νωρίς, από την πρώτη κιόλας σελίδα, να γυρίσει η συζήτηση στις καταλήψεις του Γυμνασίου και οι δεξιοί να το παίζουν Κωνσταντίνοι Κατακουζηνοί και οι αριστεροί Σταμάτηδες Γαρδέληδες.
τόσο προβλέψιμο είναι το πχώρουμ;
εχεις βοηθησει τα μεγιστα.Jolly Roger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 01:00 όχι ότι δεν το είχα προβλέψει με το που μπάνισα τον τίτλο, αλλά δεν το περίμενα τόσο νωρίς, από την πρώτη κιόλας σελίδα, να γυρίσει η συζήτηση στις καταλήψεις του Γυμνασίου και οι δεξιοί να το παίζουν Κωνσταντίνοι Κατακουζηνοί και οι αριστεροί Σταμάτηδες Γαρδέληδες.
απολαυσε υπευθυνα
- Υδράργυρος
Ειναι μια υγειης αντιδραση οταν εχεις υπουργους σαν αυτους της πασοκονδ.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:39Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:32Θυμασαι κατι ξινους ακοινωνητους προωρα γεραμενους που απομονωμενοι στη γωνια γκρινιαζανε για τις καταληψεις; ε αυτοι τωρα θεωρουν τον καταληψια κατι κακοstella έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:16 Άσχετο, ποιος δεν υπήρξε καταληψίας και το χρησιμοποιεί σαν κάτι τοοοοοσο κακό;![]()
Ενώ είναι κάτι καλό ρε γυφτοβαλκανιοι
Δε μας ελεγαν οτι την ελλαδα τη χρεοκοπησαν οι κακες κυβερνησεις; ποιοι ηταν αυτοι και αν ηταν υγειες να αντιδρας στις μαλακιες τους
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Αυτούς της ΠασοκοΝΔ που λες τους ψήφισε σχεδόν ένας στους 2 συμπολίτες σου που δεν αδιαφορεί για τα κοινά, δέξου το ή άλλαξε χώρα.Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 01:21Ειναι μια υγειης αντιδραση οταν εχεις υπουργους σαν αυτους της πασοκονδ.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:39Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:32
Θυμασαι κατι ξινους ακοινωνητους προωρα γεραμενους που απομονωμενοι στη γωνια γκρινιαζανε για τις καταληψεις; ε αυτοι τωρα θεωρουν τον καταληψια κατι κακο![]()
Ενώ είναι κάτι καλό ρε γυφτοβαλκανιοι
Δε μας ελεγαν οτι την ελλαδα τη χρεοκοπησαν οι κακες κυβερνησεις; ποιοι ηταν αυτοι και αν ηταν υγειες να αντιδρας στις μαλακιες τους
Και επειδή ο μπάχαλος παραπάνω μας έφερε ως παράδειγμα τη Σερβία ως μια χώρα όπου γίνονται καταλήψεις, εμάς το πρότυπό μας είναι η Γερμανία και οι ΗΠΑ, όχι τα ΒΛΑΚΑΝΙΑ.
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα απ' το να περνάς τα εφηβικά σου χρόνια σε εκπαιδευτικά ταξίδια, μαθητικούς διαγωνισμούς φυσικής και ρομποτικής, και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Και καλά, αν μια επαναστατικότητα δικαιολογείται σε κάποιο βαθμό στην εφηβεία, το να έχεις θέματα με την εξουσία αφού ενηλικιωθείς, και ειδικά το να περιστρέφεται η ζωή σου γύρω από τις πορείες και τα μπάχαλα ενώ έχεις περάσει σε πανεπιστήμιο και θα μπορούσες να ασχολείσαι με 1002 διαφορετικά δημιουργικά πράγματα, αποτελεί ψυχοπάθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 28 Ιούλ 2020, 08:34, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-_-
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πρόσεξέ το αυτό με τα πρότυπα γιατί στις ΗΠΑ μαίνονται εδώ και μήνες διαδηλώσεις μόνο και μόνο επειδή το κατεστημένο δεν θέλει να ξαναβγεί ο Τραμπ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 08:28 Και επειδή ο μπάχαλος παραπάνω μας έφερε ως παράδειγμα τη Σερβία ως μια χώρα όπου γίνονται καταλήψεις, εμάς το πρότυπό μας είναι η Γερμανία και οι ΗΠΑ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σαν σύνδρομο της Στοκχόλμης μου μοιάζει εμένα αυτό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:54 Εγω έτρωγα 3 χρόνια στο γυμνάσιο ανελέητο μπουλινγκ, με προσβολές, κλωτσιές και ροχαλες, αλλά νταξει, μια μέρα τον χρόνο που κάνανε κατάληψη, πήγαινα, προς τα εκθαμπα ματιά των συμμαθητων μου. Είπαμε, ήμουν ένας δειλός ντροπαλός, κομπλεξικός, αλλά κάπου ενστικτωδώς, είχα και μια αξιοπρέπεια.
- Υδράργυρος
Αν θες να έχεις για πρότυπό σου τα δυτικά κράτη, να έχεις και τους ανάλογους υπουργούς και τις ανάλογες πολιτικές. Όχι κοντογιαννόπουλους και κερεμέωςΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 08:28
Και επειδή ο μπάχαλος παραπάνω μας έφερε ως παράδειγμα τη Σερβία ως μια χώρα όπου γίνονται καταλήψεις, εμάς το πρότυπό μας είναι η Γερμανία και οι ΗΠΑ, όχι τα ΒΛΑΚΑΝΙΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 9 Απαντήσεις