lonelyrider έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 21:50
Έχει λαμπρά μυαλά το φόρουμ τελικά.
Μιλάμε για 20 εκατομμύρια τούρκους.
20 ξαναλέω. Αρχίστε να μετράτε από το 1 μπας και πάρετε χαμπάρι για τι νούμερο μιλάμε.
Εσυ κολλησες στο τι θα γινουν 20 εκατομυρρια κατοικοι λες και η Ελλαδα να κατακτα στρατιωτικα την Ινστανμπουλ ειναι ενα πολυ ρεαλιστικο σεναριο.
Φίλος το νήμα μιλάει συγκεκριμένα για τη Πόλη και την Αγιά Σοφιά. Δε κόλλησα. Ξέρω τι μου γίνεται.
Και γιατί τη λες Ινσταμπούλ?
lonelyrider έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 21:22
Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα εκδιώξουμε ή ότι άλλο τέλος πάντων τα 20 εκατομμύρια τούρκων που ζουν στη Πόλη ώστε μετά να κάνουμε εκκλησία πάλι την Αγιά Σοφιά? Άλλωστε ως εκκλησία χτίστηκε αυτός είναι ο σκοπός της.
Όπως διώξαμε 2 εκ Τούρκους από την Βόρεια Ελλάδα. Θα υπάρχει το αντίστοιχο κινητρο
2 με 20 φίλε δεν είναι το ίδιο. Μπορείς πρόχειρα να περιγράψεις ένα τέτοιο πολεμικό ή άλλο σχέδιο?
20 ξαναλέω. Αρχίστε να μετράτε από το 1 μπας και πάρετε χαμπάρι για τι νούμερο μιλάμε.
Ο,τι έκανε και ο Κολοκοτρώνης στην Τριπολιτσα μπρε φλωρε, ξεπαστρεμα ώστε από τα πολλά πτώματα να μην πατήσει χώμα το άρμα που θα μεταφέρει τον Κοκο στην Αγία Σοφία για να τον στέψει βασιλέα των Ρωμαίων.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα εκδιώξουμε ή ότι άλλο τέλος πάντων τα 20 εκατομμύρια τούρκων που ζουν στη Πόλη ώστε μετά να κάνουμε εκκλησία πάλι την Αγιά Σοφιά? Άλλωστε ως εκκλησία χτίστηκε αυτός είναι ο σκοπός της.
Όπως διώξαμε 2 εκ Τούρκους από την Βόρεια Ελλάδα. Θα υπάρχει το αντίστοιχο κινητρο
2 με 20 φίλε δεν είναι το ίδιο. Μπορείς πρόχειρα να περιγράψεις ένα τέτοιο πολεμικό ή άλλο σχέδιο?
Το να διοξεις αμάχους είναι το μόνο εύκολο. Μπορούμε να συζητήσουμε για το ηθικό του θέματος, τι αντίκτυπο θα έχει στην διεθνή γνώμη κτλ αλλά το να τους διοξεις είναι εξαιρετικά εύκολη υπόθεση
Ο,τι έκανε και ο Κολοκοτρώνης στην Τριπολιτσα μπρε φλωρε, ξεπαστρεμα ώστε από τα πολλά πτώματα να μην πατήσει χώμα το άρμα που θα μεταφέρει τον Κοκο στην Αγία Σοφία για να τον στέψει βασιλέα των Ρωμαίων.
Ή εγώ είμαι φλώρος ή εσύ βλέπεις πολύ Ράμπο.
Ένα από τα 2 συμβαίνει.
Δεν ήταν πάνω από 500.000 οι Μουσουλμάνοι που έφυγαν απ' την Ελλάδα με τη συνθήκη της Λωζάνης(ή και πιο πριν, γιατί κάποιοι έφυγαν με τους Βαλκανικούς πολέμους).
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Δεν ήταν πάνω από 500.000 οι Μουσουλμάνοι που έφυγαν απ' την Ελλάδα με τη συνθήκη της Λωζάνης(ή και πιο πριν, γιατί κάποιοι έφυγαν με τους Βαλκανικούς πολέμους).
Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 21:17
Έστω σε λίγα χρόνια μπαίνουμε εις την Πολιν τι θα ήταν ορθό να κάνουμε; Θα την γυρίσουμε σε καθεστώς μουσείου για να αναδειχτεί η πολιτιστική αξία του μνημείου; Θα κάνουμε ότι έκανε ο ερντογαν από την ανάποδη και θα γκρεμίσουμε τους μιναρέδες; Θα σεβαστούμε το καθεστώς τζαμιού της ayasofya που βρίσκεται όπως και τα εκατομμύρια μουσουλμάνων στην 2η Ρώμη; Θα την εξαφανίσουμε ως κάτι που μόνο δεινά φέρνει;
Από την πόλιν έρχομαι και εις την κορφιν κανέλλαν.
nowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 22:12
θα βάλουμε με βάρδιες τους τοπ σπασαρχίδηδες του φόρουμ να τους τα πρίζουν 24/7 με μεγάφωνα από τους μιναρέδες,είναι θέμα χρόνου να λυγίσουν
... ή δεκάδες καναντερ να ψεκαζουν την Πόλη με χοιρινό αίμα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Προφανώς με χημικά .
Αν και καλό θα ήταν να τους ενημερώσουμε πρώτα , να φύγουν μόνοι τους οι άνθρωποι πριν δηλητηριαστουν
Έχει 15,5 εκ. κατοίκους. Τα 3 εκ. περίπου είναι Κούρδοι. Οι Κούρδοι συν τους ξένους και τους Αλεβίδες μένουν στην Ευρωπαϊκή Κωνσταντινούπολη και οι υπόλοιποι μετακομίζουν διευρύνοντας την Ασιατική Κωνσταντινούπολη.
Παρά τη δόξα πολλών η Κωνσταντινούπολη δεν είναι καλό σημείο για πρωτεύουσα κράτους. Είναι πόλη άκρως ευάλωτη σε ναυτικές εισβολές και επιβουλές. Άμα δεν κυριαρχείς στην θάλασσα τη γάμησες. Γι αυτό ήταν τεράστια ανοησία η μεταφορά της πρωτεύουσας από την Νίκαια ξανά στην Πόλη σε μια εποχή που κυριαρχούσαν στις θάλασσες οι Ιταλοί. Και πέραν αυτού έπρεπε να ξοδευτούν τεράστια ποσά προς ανοικοδόμησή της γιατί ήταν κατεστραμένη. Άλλες μαλακίες και αυτές που χρωστάμε στις δήθεν πολιτικές ιδιοφυΐες του Βυζαντίου.