!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
mao mao

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:11 Ο Αντεντοκούμπο είναι αστέρι μέν, αλλά "ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος".
από ποιον ευεργετήθηκε;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:01

Όσο αυξάνονται οι αντιφα, τόσο πέφτει και ο μέσος όρος του iq των Ελλήνων.

ας κάνουμε ένα τεστ iq σε έναν antifa και σε έναν νεοδημοκράτη, να δούμε τα αποτελέσματα.
Δηλώνω εθελόντρια. :)

Αλλά θα τα πούμε αύριο, με όποιον αντιφά επιλέξεις γιατί ήδη πήρα αρκετή δόση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

NewModelArmy έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:26
Azuka έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:00 Εχει δίκιο σε όσα είπε.Έχω καταγωγή απο Γκάνα και είμαι πεντηκοστιανός στο θρήσκευμα.Ζω στην Ελλάδα σχεδόν όλη μου την ζωή.Αυτό που με εξοργίζει δεν είναι τόσο ότι νιώθω μη αποδεκτός λόγω του χρώματος μου.Με εξοργίζει η νοοτροπία ότι μετανάστης σημαίνει μουσουλμάνος Προσωπικά έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να με θεωρούν μουσουλμάνο μόνο και μόνο επειδή κατάγομαι απο γονείς μετανάστες(είμαι έλληνας πολίτης υπόψιν).Καταλαβαίνω ότι ο μέσος έλληνας δεν έχει προχειρα διαθέσιμο έναν θρησκευτικό χάρτη της Αφρικής(γιατί αν είχε θα έβλεπε ότι οι χριστιανοί(όχι μόνο οι πεντηκοστιανοί) υπερτερούν νότια της Σαχάρας) αλλά στην εποχή του διαδικτύου και όταν ακούει το όνομα μου(Πολ) και με θεωρεί ακόμα μουσουλμάνο ε τότε χάνω την υπομονή μου.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ταυτίζεται ισλάμ και μετανάστες.Οι μετανάστες απο ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής,Πακιστάν,Αφγανιστάν και Μπαγκλαντές ναι είναι μουσουλμάνοι.Οι περισσότεροι μαύροι όμως είμαστε χριστιανοί.Καταλάβετε το επιτέλους.αναγκαστικά.
Μην περιμενεις πολλα απο τους Ελληνες,χαμηλου επιπεδου λαος
Έρευνα “σφαλιάρα” για την Ελλάδα: Οι Ελληνες το χαμηλότερο I.Q. στην Ευρώπη

https://www.tromaktiko.gr/53593/erevna- ... in-evropi/
Με αυτόν το χάρτη ο οποίος βγάζει τους Γκανεζους καθυστερημένους, απάντησες σε κάποιον από την Γκάνα, δηλαδή λολ.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 25 Ιούλ 2020, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mao mao

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:16

ας κάνουμε ένα τεστ iq σε έναν antifa και σε έναν νεοδημοκράτη, να δούμε τα αποτελέσματα.

έλα πάμε κόντρα οι δυο μας. σε οτι τέστ επιλέξεις.
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:15
από ποιον ευεργετήθηκε;
Από τα κορόϊδα τους φορολογούμενους όπως και οι υπόλοιποι παράνομοι.

Αν δεν θέλετε τα λεφτά μας, δεν πειράζει, ούτε εμείς θέλουμε να τα δώσουμε. Δεν θα στερούνται τα δικά μας παιδιά για τους Γκανέζους και τους Πακιστανούς.

100% ιδιωτική παιδεία, υγεία, κλπ, κλπ.

Ή έθνος κράτος με φόρους, ή πολυ-εθνικό μπουρδέλο αλλά ο καθένας για την πάρτη του, δεν γίνεται και τα δύο, ψηλέ.
mao mao

Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:18
mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:15
από ποιον ευεργετήθηκε;
Από τα κορόϊδα τους φορολογούμενους όπως και οι υπόλοιποι παράνομοι.

Αν δεν θέλετε τα λεφτά μας, δεν πειράζει, ούτε εμείς θέλουμε να τα δώσουμε. Δεν θα στερούνται τα δικά μας παιδιά για τους Γκανέζους και τους Πακιστανούς.

100% ιδιωτική παιδεία, υγεία, κλπ, κλπ.

Ή έθνος κράτος με φόρους, ή πολυ-εθνικό μπουρδέλο, αλλά ο καθένας τη πάρτη του, δεν γίνεται και τα δύο, ψηλέ.
βγάλε πρώτα ένα ευρώ, και τα ξαναλέμε.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Έλα ρε οι λαθρομετανάστες φοβόντουσαν μην απελαθούν και η Ελλάδα είναι γεμάτη λευκούς; Απαράδεκτα πραγματα
Maejima

mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:19
Δεν είμαστε όλοι τεμπελόσκυλα σαν και την παρτη σου. Κάποιοι έχουμε και 20+ χρόνια ένσημα, ήδη.
mao mao

Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:21
mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:19
Δεν είμαστε όλοι τεμπελόσκυλα σαν και την παρτη σου. Κάποιοι έχουμε και 20+ χρόνια ένσημα, ήδη.
παπάρια έχεις 20 χρόνια.
Maejima

mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:22
παπάρια έχεις 20 χρόνια.
Projecting, much?

Χαίρομαι που σας βγάζω τις ανασφάλειες και τα κόμπλεξ.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:13 Πλήρωσα φόρους για τη περίλθαψη/παιδεία/ασφάλεια/προπόνηση του, ενώ ήταν παράνομοι στο σόϊ, μετράει;

Αν δεν μετράει, γίνεται να μου επιστραφούν οι φόροι γιατί η οικογένεια μου έχει ανάγκες που προφανώς δεν έχουν οι παράνομοι της Αθήνας και αλλού.
ότι χρώσταγε το εχει ξεπληρώσει.αν έχεις ανάγκες και θες οπωσδήποτε τα χρήματα σου πίσω δώσε ένα λογαριασμό να σου βάλω τα 0,1 ευρώ
Maejima

nowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:24 ότι χρώσταγε το εχει ξεπληρώσει.αν έχεις ανάγκες και θες οπωσδήποτε τα χρήματα σου πίσω δώσε ένα λογαριασμό να σου βάλω τα 0,1 ευρώ
Οκέη.

:c020:
mao mao

Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:23
mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:22
παπάρια έχεις 20 χρόνια.
Projecting, much?

Χαίρομαι που σας βγάζω τις ανασφάλειες και τα κόμπλεξ.
τσάμπα πιάνεις χώρο στο σέρβερ. Δεν προσφέρεις τίποτα . μη με ξανακουοτάρεις.
Maejima

mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:26 τσάμπα πιάνεις χώρο στο σέρβερ. Δεν προσφέρεις τίποτα . μη με ξανακουοτάρεις.
Οκέη, πιάσε τώρα ένα ρακόμελο να στανιάρεις.

:c020:
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:16

https://www.theglobeandmail.com/life/th ... cle543361/
Eπιστημονικά δεδομένα. Με τη βούλα χαμηλού iq χαχαχαχα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”