!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσο περίεργο είναι αυτό;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Πόσο περίεργο είναι αυτό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στα εργασιακά, πλέον στις αγγελίες γράφουν τίτλους ό,τι να' ναι για να βρουν κάποιον που θα κάνει τα πάντα, και αν δεν τους κάνεις απλά σε αγνοούν (ενώ έχουν δώσει την θέση ήδη). Η εταιρεία δεν θέλει να αναλάβει κανένα κόστος εκπαίδευσης ή βελτίωσης, θέλει τον υπάλληλο έτοιμο, να έχουν πληρώσει οι προηγούμενοι ή και ο ίδιος για την εκπαίδευση του και η εταιρεία να δρέψει τους καρπούς των άλλων. Hit the ground running το λένε, make an impact from the first day και τέτοιο company speak που ουσιαστικά σημαίνει ότι θέλουν να σε απομυζήσουν, να σε ξεζουμίσουν, από την πρώτη ημέρα να βγάλεις το backlog που έχουν. Θέλουν απαραίτητα προυπηρεσία, εμπειρία σε coding με Python και ό,τι άλλο τους έρθει, γνώσεις έρευνας και δημοσιεύσεις, να είσαι πρόσχαρος και να έχεις social skills, να ξέρεις από social media και marketing campaigns, όμως μη ζητήσεις και πολλά λεφτά διότι θέλουν να υπάρχει και μία ισότητα στους μισθούς των υπαλλήλων που κάνουν την ίδια δουλειά.

Δυστυχώς προβλέπεται ζοφερό το μέλλον, ειδικά με κορωνοϊό και την αυτοματοποίηση διαφόρων άλλων επαγγελμάτων.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:35
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:27
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:06 Το τελευταίο διάστημα στέλνω πυρετωδώς βιογραφικά μιας και αναζητώ τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου.
Αν θυμάμαι καλά, απασχολιόσουν/απασχολείσαι στον χώρο των γυμναστηρίων.
Αυτός ο χώρος δεν "παίζει" πια για σένα;

Διότι, αν δεν παίζει πια, και πας εξ υπαρχής να αναζητήσεις σε άλλο πεδίο εργασία, τα βλέπω ζόρικα τα πράγματα, με δεδομένη την τρέχουσα κατάσταση πραγμάτων.

Καλή επιτυχία :smt023
Ναι, είμαι γυμναστής. Ο χώρος όσο πάει και γίνεται χειρότερος. Οι περισσότεροι εργοδότες είναι κακοπληρωτές και για 800Ευρώ θέλουν να δουλέυεις 60 ώρες την εβδομάδα(εγώ τόσες δούλευα).

Έχω προϋπηρεσία και σε μικρή λιανική και σε σούπερ μάρκετ.

Τα πράγματα όντως είναι ζόρικα. Να φανταστείς έχω στείλει τριάντα ίσως και σαράντα βιογραφικά και έχω δώσει μόνο δυο συνεντεύξεις. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμη και για δουλειές του ποδαριού ζητάνε αδιανόητα πράγματα.
τα ατομα που γυμναζες τα ξερεις προσωπικα; εχεις αναπτυξει προσωπικη σχεση μαζι τους;
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:36 Έχει ξεφύγει η κατάσταση στα εργασιακά, πλέον στις αγγελίες γράφουν τίτλους ό,τι να' ναι για να βρουν κάποιον που θα κάνει τα πάντα, και αν δεν τους κάνεις απλά σε αγνοούν (ενώ έχουν δώσει την θέση ήδη). Η εταιρεία δεν θέλει να αναλάβει κανένα κόστος εκπαίδευσης ή βελτίωσης, θέλει τον υπάλληλο έτοιμο, να έχουν πληρώσει οι προηγούμενοι ή και ο ίδιος για την εκπαίδευση του και η εταιρεία να δρέψει τους καρπούς των άλλων. Hit the ground running το λένε, make an impact from the first day και τέτοιο company speak που ουσιαστικά σημαίνει ότι θέλουν να σε απομυζήσουν, να σε ξεζουμίσουν, από την πρώτη ημέρα να βγάλεις το backlog που έχουν. Θέλουν απαραίτητα προυπηρεσία, εμπειρία σε coding με Python και ό,τι άλλο τους έρθει, γνώσεις έρευνας και δημοσιεύσεις, να είσαι πρόσχαρος και να έχεις social skills, να ξέρεις από social media και marketing campaigns, όμως μη ζητήσεις και πολλά λεφτά διότι θέλουν να υπάρχει και μία ισότητα στους μισθούς των υπαλλήλων που κάνουν την ίδια δουλειά.

Δυστυχώς προβλέπεται ζοφερό το μέλλον, ειδικά με κορωνοϊό και την αυτοματοποίηση διαφόρων άλλων επαγγελμάτων.
Ας πούμε ότι σε κάποιους κλάδους αυτές οι απαιτήσεις μπορεί και να έχουν νόημα. Αλλά, σε πρατήρια καυσίμων ή σε αποθήκες προϋπηρεσία; :lol:
Τώρα το θυμήθηκα, έχω βρει αγγελία για παρκαδόρο, στην οποία ζητούσαν προϋπηρεσία, μλκμ! :lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Σε μια εποχή επίσης σρην Θεσσαλονίκη δούλευα για 2 χρόνο γιατί κάτι καραγκιόζηδες, δεν το ήξερα πριν πάω, που είχαν έναν cto που πάντα προσλαμβάνει έναν senior και μόνο juniors για να φαίνεται ότι και καλά αυτός βγάζει όλη τη δουλειά και οιdev είναι μαϊμούδες. Οι εταιρίες πλήρωνε όλους τους devs με εξαίρεση τον senior 700 με 800e και τον senior μόλις 1300ε τον μήνα. Τώρα γιατί πήγα εκεί είναι άλλη ιστορία. Τεσπα όταν παραιτήθηκα δεν έβαλαν πάλι αγγελία για senior αλλά για junior dev με 4 χρόνια προϋπηρεσία που να ξέρει Software architecture, we b services, nosql σε mongodb και elastic search, SQL, j2ee, android και βασικά θέματα machine learning. Πεαγματ απου πάνω κάτω τα ξέρει κάποιος που δουλεύεις 8 με 10 χρόνια. Στην πράξη η δουλειά δεν χρει; ζοταν αυτά αλλά Web services με java και να ξέρεις πολύ καλά βάσεις δεδομένων αλλά ο τύπος ήθελε Ν; βρει κάποιον που είναι mid to senior να τον πληρώνει λιγότερο από όσα θα πληρωθεί ένας Junior οπουδήποτε αλλού και στην αγγελία ζητούσε όσα ξέρει ένας καλός senior dev
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:38
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:27

Αν θυμάμαι καλά, απασχολιόσουν/απασχολείσαι στον χώρο των γυμναστηρίων.
Αυτός ο χώρος δεν "παίζει" πια για σένα;

Διότι, αν δεν παίζει πια, και πας εξ υπαρχής να αναζητήσεις σε άλλο πεδίο εργασία, τα βλέπω ζόρικα τα πράγματα, με δεδομένη την τρέχουσα κατάσταση πραγμάτων.

Καλή επιτυχία :smt023
Ναι, είμαι γυμναστής. Ο χώρος όσο πάει και γίνεται χειρότερος. Οι περισσότεροι εργοδότες είναι κακοπληρωτές και για 800Ευρώ θέλουν να δουλέυεις 60 ώρες την εβδομάδα(εγώ τόσες δούλευα).

Τα πράγματα όντως είναι ζόρικα. Να φανταστείς έχω στείλει τριάντα ίσως και σαράντα βιογραφικά και έχω δώσει μόνο δυο συνεντεύξεις. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμη και για δουλειές του ποδαριού ζητάνε αδιανόητα πράγματα.
τα ατομα που γυμναζες τα ξερεις προσωπικα; εχεις αναπτυξει προσωπικη σχεση μαζι τους;
Ναι. Με κάποια έχω. Νομίζω ότι θες να πεις ότι ίσως θα έπρεπε να τους κάνω ιδιαίτερα. Το έχω σκεφτεί, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα χρήματα που πρέπει, αφενός και αφετέρου, δεν είναι κάτι σταθερό, που να προσφέρει ένα μίνιμουμ ασφάλειας.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Επίσης οι juniors έπρεπε να μη σπαταλούν χρόνο για διάβασμα την ώρα της δουλειάς και να μην απασχολούν τον senior, εμένα δηλσδη, ενώ όταν είχα προσληφθεί το ούφο ο cto με είχε πει ότι στις υποχρεώσεις μου θα ήταν να βοηθάω τους Junior να μαθαίνουν πράγματα
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Υπάλληλος γραφείου ζητείται από εταιρεία, ως 21 ετών, με μεταπτυχιακό από Χάρβαρντ,
με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, για βοηθητικές δουλειές (καφέδες, φωτοτυπίες, εξωτερικές δουλειές κλπ.),
βασικός μισθός. Προϋπηρεσία τουλάχιστον 8 ετών σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί!!!

:003:
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:39
Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:36 Έχει ξεφύγει η κατάσταση στα εργασιακά, πλέον στις αγγελίες γράφουν τίτλους ό,τι να' ναι για να βρουν κάποιον που θα κάνει τα πάντα, και αν δεν τους κάνεις απλά σε αγνοούν (ενώ έχουν δώσει την θέση ήδη). Η εταιρεία δεν θέλει να αναλάβει κανένα κόστος εκπαίδευσης ή βελτίωσης, θέλει τον υπάλληλο έτοιμο, να έχουν πληρώσει οι προηγούμενοι ή και ο ίδιος για την εκπαίδευση του και η εταιρεία να δρέψει τους καρπούς των άλλων. Hit the ground running το λένε, make an impact from the first day και τέτοιο company speak που ουσιαστικά σημαίνει ότι θέλουν να σε απομυζήσουν, να σε ξεζουμίσουν, από την πρώτη ημέρα να βγάλεις το backlog που έχουν. Θέλουν απαραίτητα προυπηρεσία, εμπειρία σε coding με Python και ό,τι άλλο τους έρθει, γνώσεις έρευνας και δημοσιεύσεις, να είσαι πρόσχαρος και να έχεις social skills, να ξέρεις από social media και marketing campaigns, όμως μη ζητήσεις και πολλά λεφτά διότι θέλουν να υπάρχει και μία ισότητα στους μισθούς των υπαλλήλων που κάνουν την ίδια δουλειά.

Ας πούμε ότι σε κάποιους κλάδους αυτές οι απαιτήσεις μπορεί και να έχουν νόημα. Αλλά, σε πρατήρια καυσίμων ή σε αποθήκες προϋπηρεσία; :lol:
Τώρα το θυμήθηκα, έχω βρει αγγελία για παρκαδόρο, στην οποία ζητούσαν προϋπηρεσία, μλκμ! :lol:
Σε αγγελία για ρεσεψιόν -καθήκοντα αποκλειστικά θυρωρού- ζητούσαν πτυχίο οικονομικών.
Η ρεσεψιόν ήταν σε χρηματιστηριακή, μάλλον σκέφτηκαν ότι θα ήταν ντροπή να προσλάβουν κάτι λιγότερο.
BlastFromThePast

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:41 για junior dev με 4 χρόνια προϋπηρεσία
:smt005:
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:41Στην πράξη η δουλειά δεν χρει; ζοταν αυτά αλλά Web services με java και να ξέρεις πολύ καλά βάσεις δεδομένων αλλά ο τύπος ήθελε Ν; βρει κάποιον που είναι mid to senior να τον πληρώνει λιγότερο από όσα θα πληρωθεί ένας Junior οπουδήποτε αλλού και στην αγγελία ζητούσε όσα ξέρει ένας καλός senior dev
Να που όταν αφήνετε στην άκρη τα κολλήματα, γίνεστε κανονικοί άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

BlastFromThePast έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:44
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:39

Σε αγγελία για ρεσεψιόν -καθήκοντα αποκλειστικά θυρωρού- ζητούσαν πτυχίο οικονομικών.
Η ρεσεψιόν ήταν σε χρηματιστηριακή, μάλλον σκέφτηκαν ότι θα ήταν ντροπή να προσλάβουν κάτι λιγότερο.
Από εκεί καταλαβαίνεις ότι, είτε το θυρωρός είναι πρόσχημα για να σε έχουν με 550Ευρώ και στην πραγματικότητα κάνεις άλλη δουλειά, είτε ότι τον θυρωρό τον θέλουν εκτός από καλημέρα, να αναλύει και την οικονομική κατάσταση της Παπούας Νέας Γουινέας με τους ανθρώπους στην αναμονή. :lol:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:41
talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:38

Ναι. Με κάποια έχω. Νομίζω ότι θες να πεις ότι ίσως θα έπρεπε να τους κάνω ιδιαίτερα. Το έχω σκεφτεί, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα χρήματα που πρέπει, αφενός και αφετέρου, δεν είναι κάτι σταθερό, που να προσφέρει ένα μίνιμουμ ασφάλειας.
ο σενσει μας , κανει μαθηματα μεσω zoom μεχρι να ανοιξει το γυμναστηριο κλπ. Προφανως και παιρνει λιγοτερα λεφτα ομως
1) το κοστος ειναι μηδενικο
2) δεν μας χανει οταν ξανα ανοιξει το γυμναστhριο
3) ανεβαζει και βιντεακια με τα syllabus για καθε kyu και τις σχετικες κατα, οποτε εχει followers και εκει

Επισης ξεπερνας την γεωγραφικη σου περιοχη ( μπορεις να παραδιδεις μαθηματα σε μαθητες οπουδηποτε) και να σε φεσωσει και κανενας δεν εγινε τιποτα διοτι το κοστος ανα ατομο ειναι μηδενικο.

εγω θα ελεγα για αρχη ( αφου ουτως ή αλλως ψαχνεσαι και εχεις ελευθερο χρονο) παρε τους γνωστους σου/πελατες και ξεκινα τους τσαμπα για αρχη, για κανα δυο μηνες , μεχρι να μπεις στην ρουτινα τους.
μετα μπορεις να τους ζητησεις κανα δεκαρικο το μηνα απο τον καθενα - ή οτι νομιζεις οτι θα αντεξουν .

Και σαν προυπηρεσια να το βαλεις, δεν ειναι κακο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 13 Ιούλ 2020, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Και για καθαρίστρια να πας, ακόμα και κει, ζητούν προϋπηρεσία!
Δεν υπάρχουν δουλειές, πλέον όλα έχουν ξεχαρβαλωθεί.
Και όπου σε προσλάβουν, σου πετάνε δυο δραχμές και ζητούν της παναγιάς τα μάτια!
Και έρχονται ακόμα πιο δύσκολες εποχές, η ζωή στην πόλη θα γίνει ανυπόφορη,
όποιος είναι τυχερός και έχει χωριό να πάει να φυτέψει δυο ντομάτες να τρώει, αλλιώς είναι καταδικασμένος...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δυστυχώς όλα είναι προσφορά και ζήτηση.
Γι αυτό οι ατομικές συμβουλές δεν δουλεύουν σε κοινωνικό επίπεδο. Γιατί όσο σπουδαίος και να νιώθεις με τα λεφτά που παίρνεις και τα πράγματα που ξέρεις, η πραγματικότητα είναι ότι αν ήξερες ακριβώς τα ίδια πράγματα με τώρα, αλλά είχες το διπλάσιο αριθμητικά ανταγωνισμό, ο μισθός σου θα ήταν πολύ χαμηλότερος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Τελευταία συνέντευξη που είχα ήταν μέσα Φεβρουαρίου, μετά έπιασε η πανδημία και γάμησε τα, όλα ανάποδα.

Έχω προσέξει όμως κάτι άλλο στις συνεντεύξεις που αρχίζει και με ενοχλεί. Όλο και λιγότερες είναι οι εταιρείες που καλύπτουν μεταφορικά, όμως θέλουν να σε δουν από κοντά (και θέλεις και εσύ να τους δεις) κατά την τελική συνέντευξη. Περιέργως, το ότι σε καλούνε για μία ΤΕΛΙΚΗ συνέντευξη δείχνει να τους κάνει ακόμα πιο σκληρούς και καριόληδες στην αξιολόγηση, παρά το ότι έχεις επωμιστεί το οικονομικό κόστος να πας να τους επισκεφτείς.

ΟΛΟ τους το φορμάτ συνέντευξης βασίζεται στο κλασικό "πες μας μία φορά που έκανες αυτό", αλλά αντί να δώσουν το benefit of the doubt στον υποψήφιο (από τον οποίο στο ενδιάμεσο έχουν ζητήσει να κάνει και παρουσίαση πάνω στο πως μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία), να είναι εκεί για να τον δουν και να δουν το πως μπορούν να τον εξελίξουν, ξεψαχνίζουν το βιογραφικό για να δουν που θα βρουν την τρύπα, την περίοδο ανεργίας, τη λογική πίσω από τις σπουδές τους, που θα βρουν την λάθος εργασιακή κίνηση, διότι δεν γίνεται, κάτι λάθος θα έχει ο υποψήφιος για να μην τους κάνει. Οι απαντήσεις δεν τους καλύπτουν, νομίζουν ότι ο υποψήφιος κάτι κρύβει. Μου λέει ο τύπος τον Φεβρουάριο "γιατί δεν κάναμε αυτή τη συνέντευξη 5 χρόνια πριν;" και του απαντάω με τρόπο "μα την κάναμε, ήμουν στα προηγούμενα γραφεία της εταιρείας 5 χρόνια και μία εβδομάδα πριν αλλά μάλλον τότε δεν σας έκανα", ενώ στην πραγματικότητα ήθελα να του απαντήσω "και όποια αίτηση έκανα ξανά στην εταιρεία την αγνοούσατε διότι προφανώς με είχατε σε κάποιο black list για πέντε χρόνια με το γαμημένο database σας, αλλά και αυτός που ήταν τότε στην θέση σου στραβομουτσούνιασε όταν μέσα στο άγχος της συνέντευξης, επειδή ήμουν άνεργος για κάμποσο καιρό και χρειαζόμουν την θέση τότε, του έκανα μία ερώτηση και από αυτήν και μόνο μάλλον θεώρησε ότι οι γνώσεις μου είναι χάλια, και το ξέρω αυτό διότι όταν ζήτησα feedback από την τότε hr associate με την οποία συνομιλούσα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ, που σημαίνει πως όλα όσα είχα κάνει πριν πέντε χρόνια, δηλαδή η πεντάλεπτη παρουσίαση και η συμμετοχή στα χαζά σας τεστ, δεν μέτρησαν στο ελάχιστο, μόνο από μία ερώτηση με έκρινε".

Δεν του το είπα, αλλά το φετινό feedback ήταν ότι... δεν έκανα αρκετές ερωτήσεις για το προιόν τους, και ένιωθαν ότι δεν θα ήμουν good fit την δεδομένη στιγμή (την δουλειά εν τω μεταξύ θα την έκανα για πλάκα και θα έβγαζα τουλάχιστον ένα δεκαπεντάρικο περισσότερο τον χρόνο). Ο αληθινός λόγος ήταν μάλλον ότι τους ζήτησα ένα τριχίλιαρο περισσότερο λόγω προυπηρεσίας, και τους είπα ότι θα μπορούσα να ξεκινήσω 6-8 εβδομάδες μετά επειδή θα έπρεπε να μετακομίσω και θα ήθελα να δώσω ένα notice στους τωρινούς, να ηρεμήσω 10 μέρες, να βρω σπίτι. Προφανώς βρήκαν κάποιον που δεν θα ήθελε όλα αυτά, αλλά ΟΚ, ένα μήνα μετά ήρθε και ο κορωνοϊός και τα αποτελείωσε όλα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
BlastFromThePast

Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:55
Δεν του το είπα, αλλά το φετινό feedback ήταν ότι... δεν έκανα αρκετές ερωτήσεις για το προιόν τους, και ένιωθαν ότι δεν θα ήμουν good fit την δεδομένη στιγμή (την δουλειά εν τω μεταξύ θα την έκανα για πλάκα και θα έβγαζα τουλάχιστον ένα δεκαπεντάρικο περισσότερο τον χρόνο).
Άλλο τεράστιο θέμα αυτό, ότι οι εταιρείες δεν ψάχνουν απλά υπαλλήλους αλλά cult members.
Εννοείται ότι ούτε κι εκείνοι τα πιστεύουν, απλά θέλουν να δουν πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις για μια δουλειά. Να τους λες στη συνέντευξη "ναι, είναι όνειρο ζωής για μένα να δουλέψω αποθήκη στο κατάστημα σας" και να τρίβουν τα χέρια τους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”