ελα τωρα, να σε χαρώ. μη μου αρχίσεις παλι με το μπανοκμπερν και τα φρηηηντομ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κραυγές με ξύπνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κραυγές με ξύπνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
επισης εδω να κανω θετικη μνεια στην αντιδραση του πχωρουμιτη. σε ενα πχωρουμ που οι μισοι θα κατεβαιναν να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και οι αλλοι μισοι να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και μετα να πανε για τριο με την κοπελα ο Λ εκανε το λογικο και πηρε πινακιδες και αστυνομια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Νομίζω το λογικό είναι να δείξεις μια παρουσία έστω από μακριά αν δεν γίνεται από κοντά και εφόσον έχεις καλέσει την αστυνομια.Yochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 14:56 επισης εδω να κανω θετικη μνεια στην αντιδραση του πχωρουμιτη. σε ενα πχωρουμ που οι μισοι θα κατεβαιναν να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και οι αλλοι μισοι να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και μετα να πανε για τριο με την κοπελα ο Λ εκανε το λογικο και πηρε πινακιδες και αστυνομια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
καλά, μια φωνή όμως θα μπορούσε να τη βάλει
Που λέτε λοιπόν, με παίρνει τηλέφωνο ο αστυνομικός χτες, και μου λέει ότι βρήκαν και τα δύο άτομα από το σκηνικό αυτό.
Μου λέει ότι είναι αδέρφια, ότι η κοπέλα αρνείται ότι έγινε κάτι βίαιο και ότι απλά ο νεαρός, ο αδελφός της, προσπαθούσε να την καθαρίσει και να την ετοιμάσει για να μπουν στο ταξί ("there was nothing violent and he was just getting her clean and ready for the taxi", επί λέξει), και ότι η κοπέλα δεν είναι τραυματισμένη, αλλά καλά στην υγεία της. Οπότε, "all is well that ends well".
Του απάντησα ότι αν είναι καλά, όλα ΟΚ, με ευχαρίστησε που τους κάλεσα, και η κουβέντα μας τελείωσε εκεί.
Μου λέει ότι είναι αδέρφια, ότι η κοπέλα αρνείται ότι έγινε κάτι βίαιο και ότι απλά ο νεαρός, ο αδελφός της, προσπαθούσε να την καθαρίσει και να την ετοιμάσει για να μπουν στο ταξί ("there was nothing violent and he was just getting her clean and ready for the taxi", επί λέξει), και ότι η κοπέλα δεν είναι τραυματισμένη, αλλά καλά στην υγεία της. Οπότε, "all is well that ends well".
Του απάντησα ότι αν είναι καλά, όλα ΟΚ, με ευχαρίστησε που τους κάλεσα, και η κουβέντα μας τελείωσε εκεί.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ουσιαστικά τους ενόχλησες για το τίποτα.Λεγεών έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:29 Που λέτε λοιπόν, με παίρνει τηλέφωνο ο αστυνομικός χτες, και μου λέει ότι βρήκαν και τα δύο άτομα από το σκηνικό αυτό.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Dwarven Blacksmith
Πλοτ τουίτ ότι ήταν αδέλφια, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα τον κάλυπτε. Οι περιπτώσεις abuse λύνονται μόνο όταν το θύμα αποφασίσει το ίδιο ότι αρκετά. Θα μπορούσε θεωρητικά να πάρει θάρρος από το γεγονός ότι κάποιος το είδε αυτό και δεν του φάνηκε φυσιολογικό.
Γιατι Ελλαδα εγινε; Δεν νομιζω...σιγα μην ενδιαφερονταν να ερθουν για κατι τετοιο και σιγα μην σε επαιρναν και τηλεφωνο για ενημερωση. Στην Αγγλια νομιζω εγινε.Ζαποτέκος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:36Ουσιαστικά τους ενόχλησες για το τίποτα.Λεγεών έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:29 Που λέτε λοιπόν, με παίρνει τηλέφωνο ο αστυνομικός χτες, και μου λέει ότι βρήκαν και τα δύο άτομα από το σκηνικό αυτό.
Του απάντησα ότι αν είναι καλά, όλα ΟΚ, με ευχαρίστησε που τους κάλεσα, και η κουβέντα μας τελείωσε εκεί.Πλήρωνε κατακαημένε Έλληνα φορολογούμενε την ελληνική αστυνομία για να την απασχολεί με τις μαλακίες του ένας δαιμονισμένος σατανιστής ολυμπιλαγός !
![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
κβάζαρ διανόησης είσαι ρε μπαγάσαΖαποτέκος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:36Ουσιαστικά τους ενόχλησες για το τίποτα.Λεγεών έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:29 Που λέτε λοιπόν, με παίρνει τηλέφωνο ο αστυνομικός χτες, και μου λέει ότι βρήκαν και τα δύο άτομα από το σκηνικό αυτό.
Του απάντησα ότι αν είναι καλά, όλα ΟΚ, με ευχαρίστησε που τους κάλεσα, και η κουβέντα μας τελείωσε εκεί.Πλήρωνε κατακαημένε Έλληνα φορολογούμενε την ελληνική αστυνομία για να την απασχολεί με τις μαλακίες του ένας δαιμονισμένος σατανιστής ολυμπιλαγός !
![]()
FUCK DONALD TRUMP
Είπες όχι Αγγλία ρε πάπαρε.Λεγεών έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:51κβάζαρ διανόησης είσαι ρε μπαγάσαΖαποτέκος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:36Ουσιαστικά τους ενόχλησες για το τίποτα.Λεγεών έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:29 Που λέτε λοιπόν, με παίρνει τηλέφωνο ο αστυνομικός χτες, και μου λέει ότι βρήκαν και τα δύο άτομα από το σκηνικό αυτό.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αλλά ο μπάτσος μου έδωσε update στα αγγλικά επειδή ήταν Έλληνας;
FUCK DONALD TRUMP
Εγώ δεν πιστεύω ότι τα άτομα που είδα ήταν αδέρφια. Υπήρχε ζήλια σε όσα έκανε ο τύπος, δεν απειλείς την αδερφή σου ότι θα αυτοκτονήσεις επειδή μίλησε με κάποιον (εκτός και αν ο κάποιος είναι μαστροπός, έμπορος, χμμμμμ).Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:41 Πλοτ τουίτ ότι ήταν αδέλφια, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα τον κάλυπτε. Οι περιπτώσεις abuse λύνονται μόνο όταν το θύμα αποφασίσει το ίδιο ότι αρκετά. Θα μπορούσε θεωρητικά να πάρει θάρρος από το γεγονός ότι κάποιος το είδε αυτό και δεν του φάνηκε φυσιολογικό.
Πιο πιθανό θεωρώ να την βρήκαν οι αστυνομικοί, να της έκαναν ένα τηλέφωνο για να της πουν ότι ήθελαν να της μιλήσουν, και αυτή να μένει με τον αδερφό της ή να έβαλε τον αδερφό της μπροστά όταν την επισκέφθηκαν, για να καλύψει τον άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 07 Ιούλ 2020, 16:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
FUCK DONALD TRUMP
Υπάρχει όμως και ο εθνι που θα πήγαινε να βοηθήσει τον τύπο.Yochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 14:56 επισης εδω να κανω θετικη μνεια στην αντιδραση του πχωρουμιτη. σε ενα πχωρουμ που οι μισοι θα κατεβαιναν να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και οι αλλοι μισοι να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και μετα να πανε για τριο με την κοπελα ο Λ εκανε το λογικο και πηρε πινακιδες και αστυνομια.
panos291 έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:59Υπάρχει όμως και ο εθνι που θα πήγαινε να βοηθήσει τον τύπο.Yochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 14:56 επισης εδω να κανω θετικη μνεια στην αντιδραση του πχωρουμιτη. σε ενα πχωρουμ που οι μισοι θα κατεβαιναν να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και οι αλλοι μισοι να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και μετα να πανε για τριο με την κοπελα ο Λ εκανε το λογικο και πηρε πινακιδες και αστυνομια.
- Highlander
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-