τελικα μαλλον και η αποστολη του γαυρου πρεπει να ηπιε το ιδιο πιωμα με το δικο σου Σταθαρα,γιατι στο τσακ τη γλυτωσε τη σφαλιαρα στο ΟΑΚΑ.Σταθαρας έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:15 Αλλο μπηρα αλλο κραση. Ενα κραση εχει στο μεγηστο 11.5 με 13 βαθμους εκει οπου η μπηρα εχει 5 οποτε επι2τρια είναι 15.
Αλλα ταηλικα επισης. Αλλο ομουστος αλλο τοκριθαρη πουουσοαστηκαειναιψομι.
Οποτε ατοπο ο αλκολικος βαθμος αλλα μαλον ειναι και ταυληκια που πεζουν ρόλος.
Γιαυτο ροταο.
Το ντερπι σημερα2μονο ντερπι δενειναι. Εγωσου λεω. Δυο στο πρωτο δυο στο δεφτερο ημηχρονο.
4 θα.μπουν. Για σηγουρα πεξτε οβερ η ΜΟΝΟ ολυμπιακος γκολσημετα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαθη ποση ωρα κραταη
Re: Μαθη ποση ωρα κραταη
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
σταθάρα είσαι ποτέ αήπιωτος;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
σταθάρα μας δουλεύεις.έχω γράψει λιώμα και κανά δυο λέξεις τις έχω πετύχει
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πολύ σωστό αυτόYochanan έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:14mao mao έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:09αντίθετα για την τεμπελιά υπάρχουν δεκάδες συνώνυμες λέξεις με ελαφρώς διαφορετικό νόημα. Κάτι σαν τις διαφορετικές λέξεις για το χρώμα του χιονιού που έχουν οι Εσκιμώοι.Yochanan έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 20:48 Καρόσι είναι μια γιαπωνεζικη λεξη που σημαινει θανατος απο υπερβολικη εργασία. Δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη στα Ελληνικα. Ποιός να το περίμενε.
ρέκλα, αρντάν, τούφα , φιδιάζω/φίδιασμα, ραθυμία , νωθρότητα ,ατονία , μουργέλα, νωχέλεια , ακαμασία, μαλθακότητα , οκνηρία ,αδράνεια, απραξία, τρυφηλότητα κ.ο.κ.![]()
![]()
![]()
κάποτε είχα σκεφτεί ότι η λέξη "πελάτης" που στα ελληνικά σημαίνει και "θύμα/κορόιδο" (πελατάκο μου κλπ) θυμίζει λίγο τη φάση με τις αγριες φυλές του ειρηνικού που η λέξη "ξένος" σημαίνει και "εχθρός" ή ξέρω'γω "δείπνο".
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-