Κάποιος (νομίζω ο Κόκκορας) μου έλεγε εδώ πρόσφατα: "Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω". Ε κανονικά υπό αυτό το πρίσμα, θα πρέπει η ΝΔ να πάρει τους ζαίους και τα λοιπά (μην ξεχνάμε το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ) και να πάνε να κάνουν χαρακίρι ομαδικά.
Και μετά να δούμε τι θα κάνουμε, covid & cancer free.
δηλαδή 2 λάθη κάνουν ένα σωστό. Οκ. Να ξέρεις πάντως, πιο τίμιος ο κυνικός μπαχαλάκιας που λέει "καλά κάνανε και οι δυο" απο'σενα που πέφτεις σε τόσο κλασική λογική πλάνη
Τύπου "μαζί τα φάγαμε;"
Ε άσε με να πλανιέμαι - το λάθος είναι λάθος, αυτό λέω.
Το ποσοστό έπρεπε να είναι 100% για οποιαδήποτε κυβέρνηση. Άντε, 99% επειδή 100% δεν υπάρχει σ' αυτό το σύμπαν.
Μάλλον αυτοί που ζουν στον κόσμο τους είναι πάρα πολλοί, θα έλεγα πλειοψηφία. Γιατί ένα τμήμα του 62,3% νομίζει ότι αυτό το έκανε μόνο ο Συριζα (και ένα αντίστοιχο κομμάτι που είπε 'όχι' θα απαντούσε 'ναι' για την κυβέρνηση της ΝΔ). Επομένως μπορεί το ποσοστό όσων καταλαβαίνουν πως λειτουργεί το συγκεκριμένο πράγμα να είναι κάτω του 50%. Τραγικό.
21April έγραψε: 27 Ιουν 2020, 20:26
ενα ΠΑΣΟΚ με τη Καιλη αρχηγο ανετα τσακιζε το ΣΥΡΙΖΑ σε ενα εξαμηνο και στις μεθεπομενες θα κερδιζε τη πρωτια στις εκλογες
Καλό κι αυτό! Ακόμα και ο Τσίπρας καλύτερος από την Τίποτα των μηντιαρχών είναι.
Είχα εξηγήσει πολλές φορές γιατί στήριξα ΑνΕλ καθώς και ότι αποδείχτηκε λάθος. Άλλοι είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τις βλακείες που κάνουν, όχι εγώ.
Επί του θέματος τι λες, ανήκεις σε αυτούς που πιστεύουν τα παραμύθια περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης ή όχι;