11 μέρες, άνευ αποδοχών και σχεδόν υποχρεωτικά (αυτός που μας αντικαθιστά για τις άδειες ήθελε κίνητρο για να προσληφθεί. Επρεπε όλες να συμπληρώνουν τουλάχιστον 2 μήνες για να δεχτεί να έρθει).
Γενικά είναι παράνομη η σύμβαση, αλλα τι να πεις.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
11 μέρες, άνευ αποδοχών και σχεδόν υποχρεωτικά (αυτός που μας αντικαθιστά για τις άδειες ήθελε κίνητρο για να προσληφθεί. Επρεπε όλες να συμπληρώνουν τουλάχιστον 2 μήνες για να δεχτεί να έρθει).
οι αριστεροί και οι κομμουνιστές φταίνε.
Οταν κυβερνούσαν αυτοί, τα ίδια γινονταν με τις συμβασεις
τεσπά, ας μην χαλάμε το νήμα με τέτοια.AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:11Οταν κυβερνούσαν αυτοί, τα ίδια γινονταν με τις συμβασεις
11 μέρες άνευ αποδοχών; υγιής ιδιωτικός τομέας υποθέτω.AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 09:4511 μέρες, άνευ αποδοχών και σχεδόν υποχρεωτικά (αυτός που μας αντικαθιστά για τις άδειες ήθελε κίνητρο για να προσληφθεί. Επρεπε όλες να συμπληρώνουν τουλάχιστον 2 μήνες για να δεχτεί να έρθει).
Γενικά είναι παράνομη η σύμβαση, αλλα τι να πεις.![]()
Σωστά υποθέτεις αλλά έπιασα δουλειά επί κορονοιού, όταν οι άλλοι κάθονταν.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:1611 μέρες άνευ αποδοχών; υγιής ιδιωτικός τομέας υποθέτω.AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 09:4511 μέρες, άνευ αποδοχών και σχεδόν υποχρεωτικά (αυτός που μας αντικαθιστά για τις άδειες ήθελε κίνητρο για να προσληφθεί. Επρεπε όλες να συμπληρώνουν τουλάχιστον 2 μήνες για να δεχτεί να έρθει).
Δεν έχει να κάνει ποτε έπιασες δουλειά. Έχει να κάνει με το αν σου δίνουν όσα δικαιούσαι τα νόμιμα.AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:00Σωστά υποθέτεις αλλά έπιασα δουλειά επί κορονοιού, όταν οι άλλοι κάθονταν.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:1611 μέρες άνευ αποδοχών; υγιής ιδιωτικός τομέας υποθέτω.AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 09:45
Εγώ το βλέπω ότι είμαι προσωρινά εκεί γιατί όταν μου έδιναν (αλλού) τα νόμιμα, εργαζόμουν μόνο 5 μήνες τον χρόνο. Και φέτος δεν πήγα εκεί. Αλλά από κάποιο σημείο και μετά θα αρχίσω να πουλάω τρέλα, γιατί ουσιαστικά αντικατέστησα τη μία προσωρινή λύση με μια άλλη.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:15Δεν έχει να κάνει ποτε έπιασες δουλειά. Έχει να κάνει με το αν σου δίνουν όσα δικαιούσαι τα νόμιμα.
AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:23Εγώ το βλέπω ότι είμαι προσωρινά εκεί γιατί όταν μου έδιναν (αλλού) τα νόμιμα, εργαζόμουν μόνο 5 μήνες τον χρόνο. Και φέτος δεν πήγα εκεί. Αλλά από κάποιο σημείο και μετά θα αρχίσω να πουλάω τρέλα, γιατί ουσιαστικά αντικατέστησα τη μία προσωρινή λύση με μια άλλη.
Το πόσο προσωρινή θα είναι, εξαρτάται από την τρέλα που θα πουλήσω.
Κυριως από το πόσα στόματα έχουμε να ταίσουμε και άμα έχουμε τέτοια.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:40AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:23Εγώ το βλέπω ότι είμαι προσωρινά εκεί γιατί όταν μου έδιναν (αλλού) τα νόμιμα, εργαζόμουν μόνο 5 μήνες τον χρόνο. Και φέτος δεν πήγα εκεί. Αλλά από κάποιο σημείο και μετά θα αρχίσω να πουλάω τρέλα, γιατί ουσιαστικά αντικατέστησα τη μία προσωρινή λύση με μια άλλη.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:15
Δεν έχει να κάνει ποτε έπιασες δουλειά. Έχει να κάνει με το αν σου δίνουν όσα δικαιούσαι τα νόμιμα.
Εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες μας η αλήθεια είναι, για το πόσο τρελα θα πουλήσουμε ή θα δεχθούμε να μας πουλήσουν. Δυστυχώς.
εχεις απολυτο δικιο.
I know.AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:58Κυριως από το πόσα στόματα έχουμε να ταίσουμε και άμα έχουμε τέτοια.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:40AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:23
Εγώ το βλέπω ότι είμαι προσωρινά εκεί γιατί όταν μου έδιναν (αλλού) τα νόμιμα, εργαζόμουν μόνο 5 μήνες τον χρόνο. Και φέτος δεν πήγα εκεί. Αλλά από κάποιο σημείο και μετά θα αρχίσω να πουλάω τρέλα, γιατί ουσιαστικά αντικατέστησα τη μία προσωρινή λύση με μια άλλη.
Εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες μας η αλήθεια είναι, για το πόσο τρελα θα πουλήσουμε ή θα δεχθούμε να μας πουλήσουν. Δυστυχώς.![]()