!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπλόκο της ΕΕ σε αμερικάνους ταξιδιώτες λόγω covid

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
BlastFromThePast

Re: Μπλόκο της ΕΕ σε αμερικάνους ταξιδιώτες λόγω covid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:27
Αυτο το λες εσύ, η θνησιμότητα είναι όμως ασφαλέστερος δείκτης για το πόσοι έχουν κολλήσει.

Πόσοι είχαν κολλήσει πριν ένα μήνα από τη μία γιατί δεν πεθαίνεις ακαριαία, από την άλλη και όσοι πεθαίνουν σήμερα είναι πολλαπλάσσιοι στις ΗΠΑ.
Η μάζα των νεκρών στην Ευρώπη είναι από αρχές-μέσα Μαρτίου, πλέον κάτι ψιλά πεθαίνουν.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:32
Golden Age έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:27
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:26 Ας πει ο Τραμπ να το πάνε πιο αργά το τεστινγκ να μη φαίνονται τόσα πολλά τα κρούσματα.
Haha jk! Unless...?
Γιατί δεν κλείσατε τα σύνορα με την Κίνα (απο όπου μας ήρθε ο κορωνοϊός);
σ'αυτή τη φάση, η Κίνα είναι πολύ πιο αξιόπτιστος διπλωματικός εταίρος. Πες μου, πως μπορώ εγώ, σαν πατρeuωτης, να εμπιστευτώ μια χώρα που δηλώνει επίσημα, απο το στόμα του ανώτατου αξιωματούχου, ότι προτίθεται να κουκουλώσει στοιχεία για τα κρούσματά της; Μπορώ; Δεν μπορώ

έπειτα,αυτό που ανέφερα παραπάνω με το σύστημα υγείας είναι πολύ σημαντικό. Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι δεν θα έρθει εδώ ο αμερικάνος και θα με βάλει να πληρώσω για την ιατρική περίθαλψη που ΔΕΝ έχει στη χώρα του;
Έχεις στο εσωτερικό σου τη Σουηδία που δεν παίρνει καθόλου μέτρα, και δήθεν "ανησυχείς" για τις ΗΠΑ; :lol:

Τελικά ο πολιτισμικός μαρξισμός είναι πολιτισμικό όπλο του πραγματικού μαρξισμού.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Golden Age έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:34
Golden Age έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:27

Γιατί δεν κλείσατε τα σύνορα με την Κίνα (απο όπου μας ήρθε ο κορωνοϊός);
σ'αυτή τη φάση, η Κίνα είναι πολύ πιο αξιόπτιστος διπλωματικός εταίρος. Πες μου, πως μπορώ εγώ, σαν πατρeuωτης, να εμπιστευτώ μια χώρα που δηλώνει επίσημα, απο το στόμα του ανώτατου αξιωματούχου, ότι προτίθεται να κουκουλώσει στοιχεία για τα κρούσματά της; Μπορώ; Δεν μπορώ

έπειτα,αυτό που ανέφερα παραπάνω με το σύστημα υγείας είναι πολύ σημαντικό. Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι δεν θα έρθει εδώ ο αμερικάνος και θα με βάλει να πληρώσω για την ιατρική περίθαλψη που ΔΕΝ έχει στη χώρα του;
Έχεις στο εσωτερικό σου τη Σουηδία που δεν παίρνει καθόλου μέτρα, και δήθεν "ανησυχείς" για τις ΗΠΑ; :lol:

Τελικά ο πολιτισμικός μαρξισμός είναι πολιτισμικό όπλο του πραγματικού μαρξισμού.
Και πάλι, η Σουηδία έχει σύστημα υγείας. Δεν έχει λόγο να έρθει εδώ ο Σουηδός να με επιβαρύνει για την περίθαλψή του
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:37
Golden Age έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:34

Και πάλι, η Σουηδία έχει σύστημα υγείας. Δεν έχει λόγο να έρθει εδώ ο Σουηδός να με επιβαρύνει για την περίθαλψή του
Γιατί, δεν έχουν οι ΗΠΑ; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 24 Ιουν 2020, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σενέκας

Fauci, Citing ‘Disturbing Surge,’ Tells Congress the Virus Is Not Under Control

https://www.nytimes.com/2020/06/23/us/p ... virus.html

Εικόνα
αυτούς θέλετε να βάλουμε στα σύνορά μας;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

οποιος θελει αμερικανους ( τραμπικους ιδιως ) να τους παρει σπιτι του για 14 μερες μεχρι να σιγουρευτουμε οτι δεν εχουν ιο και να αναλαβουν τα εξοδα νοσηλειας τους αν εχουν
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Κοντόφθαλμη κίνηση που στρέφεται εναντίον των Αμερικανών πολιτών. Επειδή έχετε δικαίως ή αδίκως πρόβλημα με τον Τραμπ δεν δικαιολογείται μια τέτοια ενέργεια μεμονωμένα.

Θα ήταν τελείως διαφορετικό και εκεί προφανώς θα συμφωνούσα αν λέγαμε ότι κλείνουμε τα σύνορα σε κατοίκους όποιας χώρας έχει κρούσματα από ένα ποσοστό και πάνω και φυσικά αν αυτό αφορούσε και χώρες μέλη που τα έχουν πάει χάλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

talaipwros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:43 οποιος θελει αμερικανους ( τραμπικους ιδιως ) να τους παρει σπιτι του για 14 μερες μεχρι να σιγουρευτουμε οτι δεν εχουν ιο και να αναλαβουν τα εξοδα νοσηλειας τους αν εχουν
Κάτι τέτοιες ενέργειες μου θυμίζουν ηρωικές μέρες ΣΥΡΙΖΑ του πρώτου εξαμήνου του 2015. Η Ευρώπη δεν έχει σοβαρή στρατιωτική ισχύ ούτε κοινή φωνή. Πριν τα αποκτήσει αυτά ο μεγαλύτερος και σοβαρότερος σύμμαχός της είναι οι ΗΠΑ.
talaipwros

ST48410 έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:46
talaipwros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:43 οποιος θελει αμερικανους ( τραμπικους ιδιως ) να τους παρει σπιτι του για 14 μερες μεχρι να σιγουρευτουμε οτι δεν εχουν ιο και να αναλαβουν τα εξοδα νοσηλειας τους αν εχουν
Κάτι τέτοιες ενέργειες μου θυμίζουν ηρωικές μέρες ΣΥΡΙΖΑ του πρώτου εξαμήνου του 2015. Η Ευρώπη δεν έχει σοβαρή στρατιωτική ισχύ ούτε κοινή φωνή. Πριν τα αποκτήσει αυτά ο μεγαλύτερος και σοβαρότερος σύμμαχός της είναι οι ΗΠΑ.
μα για καλο τους τα λεμε.
να δουν το προβλημα και να παρουν μετρα
Σενέκας

ST48410 έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:44 Κοντόφθαλμη κίνηση που στρέφεται εναντίον των Αμερικανών πολιτών. Επειδή έχετε δικαίως ή αδίκως πρόβλημα με τον Τραμπ δεν δικαιολογείται μια τέτοια ενέργεια μεμονωμένα.

Θα ήταν τελείως διαφορετικό και εκεί προφανώς θα συμφωνούσα αν λέγαμε ότι κλείνουμε τα σύνορα σε κατοίκους όποιας χώρας έχει κρούσματα από ένα ποσοστό και πάνω και φυσικά αν αυτό αφορούσε και χώρες μέλη που τα έχουν πάει χάλια.
Μα αυτό ακριβώς λένε, ότι κλείνουμε τα σύνορα σε προβληματικές χώρες που δεν έχουν τον ιό υπο έλεγχο και έχουν μεγαλύτερη διασπορά απο τον μ. της Ευρώπης. Σ'αυτές τις χώρες απ'ότι φαίνεται, θα είναι οι ΗΠΑ(οι χειρότεροι όλων) η Βραζιλία και η Ρωσία :) :smt038
Άβαταρ μέλους
ST48410

Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:47 Μα αυτό ακριβώς λένε, ότι κλείνουμε τα σύνορα σε προβληματικές χώρες που δεν έχουν τον ιό υπο έλεγχο και έχουν μεγαλύτερη διασπορά απο τον μ. της Ευρώπης. Σ'αυτές τις χώρες απ'ότι φαίνεται, θα είναι οι ΗΠΑ(οι χειρότεροι όλων) η Βραζιλία και η Ρωσία :) :smt038
θα τα κλείσει στους Σουηδούς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 24 Ιουν 2020, 01:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
talaipwros

ST48410 έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:50
Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:47 Μα αυτό ακριβώς λένε, ότι κλείνουμε τα σύνορα σε προβληματικές χώρες που δεν έχουν τον ιό υπο έλεγχο και έχουν μεγαλύτερη διασπορά απο τον μ. της Ευρώπης. Σ'αυτές τις χώρες απ'ότι φαίνεται, θα είναι οι ΗΠΑ(οι χειρότεροι όλων) η Βραζιλία και η Ρωσία :) :smt038
θα τα κλείσει στου Σουηδούς;
οσο θα τα κλεισουν οι Αθηναιοι στους Ξανθιωτες
Άβαταρ μέλους
ST48410

talaipwros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:50 οσο θα τα κλεισουν οι Αθηναιοι στους Ξανθιωτες
Τότε θα φανεί σαν απόφαση με πολιτικά και όχι υγειονομικά κριτήρια. Μου φαίνεται λάθος
talaipwros

ST48410 έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:52
talaipwros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:50 οσο θα τα κλεισουν οι Αθηναιοι στους Ξανθιωτες
Τότε θα φανεί σαν απόφαση με πολιτικά και όχι υγειονομικά κριτήρια. Μου φαίνεται λάθος
μα οχι, αφου η Σουηδια ειναι ΕΕ.
δηλαδη θα κλεισουν οι Αριζονιανοι τα συνορα στους νεουορκεζους;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το κριτηριο ειναι το ποσοστο θνησιμοτητας :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”