Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 09:25
Καλυτερα ψηνε στον ηλεκτρικο φουρνο σου + τηγανι
οι μεθοδοι υπαρχουν - οπως κ οι πληροφοριες στο δικτυο
ψησταρια ειναι μονο η καρβουνου - τελος
Αν εισαι αρχαριος ξεκινα με αυτα - υπαρχουν χιλιαδες βιντεο που δειχνουν τα παντα αναλογα με το τι ψηνεις + πληροφοριες στο σαιτ της εταιρειας + το νημα '' τεχνικες κ συνταγες '' + ο θεος του καρβουνου δλδ εγω να σε κατατοπισω αν μπεις στο κλαμπ
μαντεμενια σχαρα μην παρεις με τπτ μονο ινοξ λεπτη
ZarotiadisPavlos έγραψε: 15 Ιουν 2020, 11:23
Καλησπέρα σε όλους και καλωσήρθα!
Ηθελα να γραψω στο section της μαγειρικής αλλά κατάλαβα οτι δεν γίνεται ακόμα!
Λοιπον, καλοκαιράκι στην Αθήνα και θέλω να πάρω μια ψησταρία για το σπίτι.
Είμαι ανάμεσα σε μπάρμεκιου υγραερίου και ηλεκτρικά αλλα δεν ξέρω ποια έιναι καλύτερα ασφαλέστερα και δίνουν κοντινή νοστημιά στα κρέατα όπως δίνουν τα κάρβουνα. Να πώ την αλήθεια τείνω προς τα υγραερίου γιατι βλέπω οτι έχουν και μεγάλη χωρητικότητα όπως βλέπω εδώ https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/p ... aeriou-(1).
Ο μόνος λογος που παω σε μια απο αυτές είναι γιατι θέλω να αποφύγω την βαβούρα του καθαρίσματος απο τις κανονικές με τα κάρβουνα.
Έχει κανένας να μου προτείνει κάτι?
Ευχαριστώ
.
Φίλε εδώ είσαι.....
Βαλιτσάκι λέμε.....
Τη φτιάχνεις σε ότι διάσταση θέλεις σε έναν σιδερά/αλουμινά παμφθηνα.....
.
230x173x90-20140806204507796243426PortableStove.jpg (22.89 KiB) Προβλήθηκε 3149 φορές
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2020, 09:25
Καλυτερα ψηνε στον ηλεκτρικο φουρνο σου + τηγανι
οι μεθοδοι υπαρχουν - οπως κ οι πληροφοριες στο δικτυο
ψησταρια ειναι μονο η καρβουνου - τελος
Αν εισαι αρχαριος ξεκινα με αυτα - υπαρχουν χιλιαδες βιντεο που δειχνουν τα παντα αναλογα με το τι ψηνεις + πληροφοριες στο σαιτ της εταιρειας + το νημα '' τεχνικες κ συνταγες '' + ο θεος του καρβουνου δλδ εγω να σε κατατοπισω αν μπεις στο κλαμπ
μαντεμενια σχαρα μην παρεις με τπτ μονο ινοξ λεπτη
Παιδιά, εγώ πιστεύω ότι οι μπριζόλες γίνονται στο τηγάνι για να υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία και έλεγχος θερμοκρασίας σε όλη την επιφάνεια του κρέατος. Να μπαίνεις σε φασαρία με εξοπλισμό/ψησταριές εξωτερικού χώρου αξίζει μόνο αν θές να κάνεις κάπνισμα σε κομμάτια όπως ribs, brisket, κλπ.
Maejima έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 08:21
Παιδιά, εγώ πιστεύω ότι οι μπριζόλες γίνονται στο τηγάνι για να υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία και έλεγχος θερμοκρασίας σε όλη την επιφάνεια του κρέατος. Να μπαίνεις σε φασαρία με εξοπλισμό/ψησταριές εξωτερικού χώρου αξίζει μόνο αν θές να κάνεις κάπνισμα σε κομμάτια όπως ribs, brisket, κλπ.
ναι - ισχυουν - μεχρι να δοκιμασεις μπριτζολες στα καρβουνα που ετοιμαστηκαν σε μια ωρα με σωστη τεχνικη + οτιδηποτε αλλο απο κρεατικα - λαχανικα .