Νονό τον λέτε και εσείς αυτόν που κόβει το πετσάκι με το χασαπομάχαιρο;Yochanan έγραψε: 15 Ιουν 2020, 20:01Οι νονοι ήτανε του αλβανού;runner έγραψε: 15 Ιουν 2020, 19:58Στην περίπτωση της Κούνεβα και ενός δικηγόρου στο Νέο Κόσμο υπήρξαν ύποπτοι δυο γνωστοί νονοί του υποκόσμου και ένας Αλβανός.πατησιωτης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 18:54 Εχουν βγάλει την ετυμηγορία - παρ ότι ποτέ δεν συνελήφθη κανείς - ότι η επίθεση στην Κούνεβα ήταν οργανωμένη από την εργοδοσία και μάλιστα κατήγγειλαν οποιονδ'ηποτε τολμούσε να πει ότι ήταν ερωτικό το έγκλημα.
Αντίθετα καθώς η Ιωάννα δεν ήταν ποτέ συνδικαλίστρια ή πολιτικοποιημένη ήταν από την αρχή φανερό ότι ήταν ερωτικό το θέμα.
Επειδή λοιπόν πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με τα ταξικά εγκλήματα και όχι με τα ερωτικά πρέπει να ασχολούμαστε μονο με την Κούνεβα και όχι την Ιωάννα.
https://kourdistoportocali.com/news-des ... ro-saraki/
και στο χωριό είχαμε τρεις κι ο ενας που βαφτιστηκε τελικα ειχε νονο ενα συγχωριανο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουνεβα vs Ιωαννα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Κουνεβα vs Ιωαννα
γουατς απ εμπε; τι κάνει το αφεντικό; όλα καλά στο σπίτι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Εμπεδοκλής
Γκουντ, βερυ γκουντ. Τελευταία φορά που ήμουν εκεί το αφεντικό έλειπε.
λογικό. αμε είσαι κι εσύ κι ο μπαμπάκας σου στο σπίτι ποιος θα τρέχει το μαγαζί;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2020, 20:48Γκουντ, βερυ γκουντ. Τελευταία φορά που ήμουν εκεί το αφεντικό έλειπε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Εμπεδοκλής
Ποιος μίλησε για το σπίτι μου; Για το σπίτι του αφεντικού μου μίλησα. Πάω και του ποτίζω τα λουλούδια όταν λείπει.Yochanan έγραψε: 15 Ιουν 2020, 20:52λογικό. αμε είσαι κι εσύ κι ο μπαμπάκας σου στο σπίτι ποιος θα τρέχει το μαγαζί;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2020, 20:48Γκουντ, βερυ γκουντ. Τελευταία φορά που ήμουν εκεί το αφεντικό έλειπε.
Εσύ, πώς τα πας; Απέκτησες κανένα από τα δάχτυλα του τελευταίου που χαιρέτησες ή σου έκαναν ζημιά τα μέτρα κοινώνικης αποστασιοποίησης;
κάνε και καθρεφτάκι 
Προτείνω μία υπόθεση, που θα διασαφηνίσει επαρκώς το φλέγον ζήτημα.
Φαντασθείτε ότι ήταν η Ιωάννα μαύρη.
Αρκεί.
Φαντασθείτε ότι ήταν η Ιωάννα μαύρη.
Αρκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 15 Ιουν 2020, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Οκ. Μετά θα σου κάνω και τη βρύση. Αλλά κάποια άλλη ημέρα. Τώρα βιάζομαι.
Μη χαθούμε τώρα που ξαναβρεθήκαμε.
-
Εμπεδοκλής
Ή πουά.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιουν 2020, 21:00 Προτείνω μία υπόθεση, που θα διασαφηνίσει επαρκώς το φλέγον ζήτημα.
Φαντασθείτε να ήταν η Ιωάννα μαύρη.
Αρκεί.
Σε καταλαβαίνω. Πέντα δράμια αρχίδια ειναι αυτα. Δε θα ξυστούνε μόνα τους. Και δε μίλησα για το σπίτι σου. Του πατέρα σου είναι. Εσύ απλώς μένεις εκει.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2020, 21:02Οκ. Μετά θα σου κάνω και τη βρύση. Αλλά κάποια άλλη ημέρα. Τώρα βιάζομαι.
Μη χαθούμε τώρα που ξαναβρεθήκαμε.![]()
-
Εμπεδοκλής
Μπα. Μου το έγραψε και πήγε στο χωριό. Τώρα για το ξύσιμο έχεις δίκιο. Φέρε μου αν μπορείς κανένα από τα δάχτυλα σου. Κατά προτίμηση από αυτά που κλέβεις από τον κόσμο. Μην ψάχνω τα αρχίδια μου μαζί με τα δάχτυλα των άλλων.Yochanan έγραψε: 15 Ιουν 2020, 21:12Σε καταλαβαίνω. Πέντα δράμια αρχίδια ειναι αυτα. Δε θα ξυστούνε μόνα τους. Και δε μίλησα για το σπίτι σου. Του πατέρα σου είναι. Εσύ απλώς μένεις εκει.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2020, 21:02Οκ. Μετά θα σου κάνω και τη βρύση. Αλλά κάποια άλλη ημέρα. Τώρα βιάζομαι.
Μη χαθούμε τώρα που ξαναβρεθήκαμε.![]()