Συμφωνώ. Κρίμα είναι όμως το ευρύ κοινό να φέρνει στο νου πρώτα τα προσωπικά του κι έπειτα τα επαγγελματικά.Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:56πέρα από τις κρυάδες μας, ο τύπος έχει πολύ δυνατό βιογραφικό και φράγκα για να πληρωθεί κανονικά στο δημόσιο δεν παίζουν με τπτ, αν δεν αποσκοπεί σε έμμεσα οφέλη και θέλει όντως να προσφέρει είναι επιτυχία του ΚΜ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δική του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δική του»
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δική του»
Η δήλωσή του βέβαια είναι λάθος.Δεν υπάρχει σύζυγος ομοφυλόφιλου στην Ελλάδα διότι δεν αναγνωρίζεται γάμος ομοφυλοφίλων.Μόνο σύμφωνο συμβίωσης.
Μακάρι όλοι οι κατατρεγμένοι που χαρακτηρίζουν τους άλλους ομοφοβικούς για να δικαιολογήσουν τη δική τους ομοφοβία, να είχαν τους όρχεις του Πατέλη.
Στηρίζω.
Στηρίζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τα γνωστά, οι ζυριζαυγίτες προσπαθούν να ερεθίσουν τα ακροδεξιά αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος σπρώχνοντάς το σε βελόπουλους και κλασιδιαραίους ώστε να ψαλιδιστεί η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ γιατί τι σημασία έχει αν μπουν και πέντε νεοναζί στη βουλή σε σχέση με το να επιστρέψει σε εμάς Η ΚΟΥΤΑΛΑ.stella έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:32 Πού ακριβώς βρίσκεται το θέμα; Ότι εν έτει 2020 ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζεται κοινωνικά επί ίσοις όροις με ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων;
Αν οι τσιριζαυγίτες θεωρούν ότι το κύριο πρόβλημα των ψηφοφόρων, είναι η προσωπική ζωή του Πατέλη, κάνουν ένα δομικό λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:22τα γνωστά, οι ζυριζαυγίτες προσπαθούν να ερεθίσουν τα ακροδεξιά αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος σπρώχνοντάς το σε βελόπουλους και κλασιδιαραίους ώστε να ψαλιδιστεί η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ γιατί τι σημασία έχει αν μπουν και πέντε νεοναζί στη βουλή σε σχέση με το να επιστρέψει σε εμάς Η ΚΟΥΤΑΛΑ.stella έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:32 Πού ακριβώς βρίσκεται το θέμα; Ότι εν έτει 2020 ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζεται κοινωνικά επί ίσοις όροις με ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων;
Κανένα θέμα δεν θα άνοιγε αν ο μετακλητούλης σύμβουλος Παπαπάρας δεν το σχολίαζε.
https://twitter.com/bpapapanagiotou/sta ... 85027?s=20
Σωστά.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:25 Αν οι τσιριζαυγίτες θεωρούν ότι το κύριο πρόβλημα των ψηφοφόρων, είναι η προσωπική ζωή του Πατέλη, κάνουν ένα δομικό λάθος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ε τον μπουστηYochanan έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:59 Φίλε τωρα τον τσεκαρα που το είπες.
http://www.patelismacro.com/Bio.html
πολύ δυνατος
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Μαυροβασίλης
ΤΗ ΘΕΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΩΔΟΥΛΟΥΣ <ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΑΙΣ> Ο ΚΟΥΛΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΩΝ ΕΘΝΗΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΟΙ ΑΓΩΡΑΙΣ;;;;!!!!1112223
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
έχει μια τρύπα στο βιογραφικό του.
Κανένα πόστο δεν είναι πιο πλούσιο από 'ένα πόστο στο Μητσοτακέικο στο Δημόσιο. Με χρυσά κουτάλια.Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:56πέρα από τις κρυάδες μας, ο τύπος έχει πολύ δυνατό βιογραφικό και φράγκα για να πληρωθεί κανονικά στο δημόσιο δεν παίζουν με τπτ, αν δεν αποσκοπεί σε έμμεσα οφέλη και θέλει όντως να προσφέρει είναι επιτυχία του ΚΜ
Ordem e Progresso.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι λες και είναι κάτι καινούργιο;
Κι ο Καραμανλής πηδώντας τον Ευταξία δεν αναδείχθηκε;
Πότε είχαν οι δεξιοί πρόβλημα να τομπαίρνουν;
Οι αριστεροί ήταν πάντα οι νάζουλες σαυτό το θέμα όπως ήδη ειπώθηκε, με Γκεβάρα, Φιντελ, Μαο, κλπ.
Κι ο Καραμανλής πηδώντας τον Ευταξία δεν αναδείχθηκε;
Πότε είχαν οι δεξιοί πρόβλημα να τομπαίρνουν;
Οι αριστεροί ήταν πάντα οι νάζουλες σαυτό το θέμα όπως ήδη ειπώθηκε, με Γκεβάρα, Φιντελ, Μαο, κλπ.
Αναφέρομαι στην ψήφο και όχι στις δηλώσεις από όλες τις πλευρές.Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:26Σωστά.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:25 Αν οι τσιριζαυγίτες θεωρούν ότι το κύριο πρόβλημα των ψηφοφόρων, είναι η προσωπική ζωή του Πατέλη, κάνουν ένα δομικό λάθος.
Εκτός αν θεωρείς ότι οι προχώ που το παίζουν άνετοι με την ελτζιμπιτίδικη κοινόητα, εννοούν αυτά που λένε.
Οι περισσότεροι είναι τυρόγαλα που το παίζουν μονδέρνοι. Προχωγυφταριό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ο Κούλης και οι νεοδημοκράτες ευλογούν και πάλι τον κορονοϊό που δεν έγιναν τα γκεϊ πράιντ και γλίτωσαν από τη σεμνότυφη αμηχανία τύπου "αρκεί να μην προκαλεί"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 1770 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 64 Απαντήσεις