!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δική του»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Re: Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δική του»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:56
stella έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:40 Pun intended???
πέρα από τις κρυάδες μας, ο τύπος έχει πολύ δυνατό βιογραφικό και φράγκα για να πληρωθεί κανονικά στο δημόσιο δεν παίζουν με τπτ, αν δεν αποσκοπεί σε έμμεσα οφέλη και θέλει όντως να προσφέρει είναι επιτυχία του ΚΜ
Συμφωνώ. Κρίμα είναι όμως το ευρύ κοινό να φέρνει στο νου πρώτα τα προσωπικά του κι έπειτα τα επαγγελματικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δική του»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Η δήλωσή του βέβαια είναι λάθος.Δεν υπάρχει σύζυγος ομοφυλόφιλου στην Ελλάδα διότι δεν αναγνωρίζεται γάμος ομοφυλοφίλων.Μόνο σύμφωνο συμβίωσης.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μακάρι όλοι οι κατατρεγμένοι που χαρακτηρίζουν τους άλλους ομοφοβικούς για να δικαιολογήσουν τη δική τους ομοφοβία, να είχαν τους όρχεις του Πατέλη.

Στηρίζω. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

stella έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:32 Πού ακριβώς βρίσκεται το θέμα; Ότι εν έτει 2020 ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζεται κοινωνικά επί ίσοις όροις με ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων;
τα γνωστά, οι ζυριζαυγίτες προσπαθούν να ερεθίσουν τα ακροδεξιά αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος σπρώχνοντάς το σε βελόπουλους και κλασιδιαραίους ώστε να ψαλιδιστεί η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ γιατί τι σημασία έχει αν μπουν και πέντε νεοναζί στη βουλή σε σχέση με το να επιστρέψει σε εμάς Η ΚΟΥΤΑΛΑ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αν οι τσιριζαυγίτες θεωρούν ότι το κύριο πρόβλημα των ψηφοφόρων, είναι η προσωπική ζωή του Πατέλη, κάνουν ένα δομικό λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Zhukov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov »

foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:22
stella έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:32 Πού ακριβώς βρίσκεται το θέμα; Ότι εν έτει 2020 ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζεται κοινωνικά επί ίσοις όροις με ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων;
τα γνωστά, οι ζυριζαυγίτες προσπαθούν να ερεθίσουν τα ακροδεξιά αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος σπρώχνοντάς το σε βελόπουλους και κλασιδιαραίους ώστε να ψαλιδιστεί η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ γιατί τι σημασία έχει αν μπουν και πέντε νεοναζί στη βουλή σε σχέση με το να επιστρέψει σε εμάς Η ΚΟΥΤΑΛΑ.

Κανένα θέμα δεν θα άνοιγε αν ο μετακλητούλης σύμβουλος Παπαπάρας δεν το σχολίαζε.

https://twitter.com/bpapapanagiotou/sta ... 85027?s=20
Zhukov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:25 Αν οι τσιριζαυγίτες θεωρούν ότι το κύριο πρόβλημα των ψηφοφόρων, είναι η προσωπική ζωή του Πατέλη, κάνουν ένα δομικό λάθος.
Σωστά.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Yochanan έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:59 Φίλε τωρα τον τσεκαρα που το είπες.

http://www.patelismacro.com/Bio.html

πολύ δυνατος
Ε τον μπουστη :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

ΤΗ ΘΕΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΩΔΟΥΛΟΥΣ <ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΑΙΣ> Ο ΚΟΥΛΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΩΝ ΕΘΝΗΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΟΙ ΑΓΩΡΑΙΣ;;;;!!!!1112223
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:22 πάντως γαμάει το σιβι του Αλεξ
έχει μια τρύπα στο βιογραφικό του.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:56
stella έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:40 Pun intended???
πέρα από τις κρυάδες μας, ο τύπος έχει πολύ δυνατό βιογραφικό και φράγκα για να πληρωθεί κανονικά στο δημόσιο δεν παίζουν με τπτ, αν δεν αποσκοπεί σε έμμεσα οφέλη και θέλει όντως να προσφέρει είναι επιτυχία του ΚΜ
Κανένα πόστο δεν είναι πιο πλούσιο από 'ένα πόστο στο Μητσοτακέικο στο Δημόσιο. Με χρυσά κουτάλια.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

mao mao έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:54
Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:22 πάντως γαμάει το σιβι του Αλεξ
έχει μια τρύπα στο βιογραφικό του.
τι μλκς!!! :smt005: :smt005:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι λες και είναι κάτι καινούργιο;
Κι ο Καραμανλής πηδώντας τον Ευταξία δεν αναδείχθηκε;

Πότε είχαν οι δεξιοί πρόβλημα να τομπαίρνουν;

Οι αριστεροί ήταν πάντα οι νάζουλες σαυτό το θέμα όπως ήδη ειπώθηκε, με Γκεβάρα, Φιντελ, Μαο, κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:25 Αν οι τσιριζαυγίτες θεωρούν ότι το κύριο πρόβλημα των ψηφοφόρων, είναι η προσωπική ζωή του Πατέλη, κάνουν ένα δομικό λάθος.
Σωστά.

Αναφέρομαι στην ψήφο και όχι στις δηλώσεις από όλες τις πλευρές.

Εκτός αν θεωρείς ότι οι προχώ που το παίζουν άνετοι με την ελτζιμπιτίδικη κοινόητα, εννοούν αυτά που λένε.

Οι περισσότεροι είναι τυρόγαλα που το παίζουν μονδέρνοι. Προχωγυφταριό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ο Κούλης και οι νεοδημοκράτες ευλογούν και πάλι τον κορονοϊό που δεν έγιναν τα γκεϊ πράιντ και γλίτωσαν από τη σεμνότυφη αμηχανία τύπου "αρκεί να μην προκαλεί"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”