Η μόνη αληθής Δημοκρατία ήταν ο Γ' Ελληνικός Πολιτισμός του ΚυβερνήτουKauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:43Αυτό το πράμα που έχεις το θεωρείς δημοκρατία? Αν ναι, τί να πώ. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια (μη πώ και τα πόδια).
εντάξει; πέρασα;
Η μόνη αληθής Δημοκρατία ήταν ο Γ' Ελληνικός Πολιτισμός του ΚυβερνήτουKauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:43Αυτό το πράμα που έχεις το θεωρείς δημοκρατία? Αν ναι, τί να πώ. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια (μη πώ και τα πόδια).
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:05Η ΝΔ χρωστά 200 μύριαKauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 13:58Για πρότεινε εσύ. Γιατί φοβάσαι?Nandros έγραψε: 12 Ιουν 2018, 00:10 Μην μπαίνεις στο παιγνίδι του και δικαιολογείς την Δημοκρατία.
Σειρά του να μας πει τί προτείνει - και κυρίως με ποιους - για να γελάσουμε!![]()
.
Ένας ακόμα λόγος είναι οτι η ΝΔ χρωστάει 200 μύρια. Αλλά κάτι προβατάκια δεν τα νοιάζει αυτό.
Ας καταργήσουμε τη Δημοκρατία!

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Συμβαίνει οι εκάστοτε κυβερνήσεις να συμφωνούν ή να διαφωνούν με εκδηλώσεις των πολιτών και να εκφράζουν την συμφωνία ή διαφωνία τους.Kauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:41Ωραία. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, όμως, στηρίζει εσένα (τις θέσεις σου)?Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Στηρίζω ανεπιφύλακτα την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Για τη σύναξη του πράηντ, φωταγωγήθηκε η Βουλή (όπως φωταγωγήθηκε τέλοσπάντων).
Για το τεράστιο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα, οχι μόνο δε φωταγωγήθηκε η Βουλή (όπως θα' πρεπε), αλλά έκαναν και κόλπα και προσπάθησαν να το παρουσιάσουν μικρότερο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η πρώτη ανάρτηση δεν αντιπαραβάλει αυτό που προτείνει στα σημεία που κάνει κριτική στη δημοκρατία για να γίνει σύγκριση. Απλά δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις για τη δημοκρατία. Έτσι, όταν έρθει ένας ναζί αύριο και σου πει πως δεν είναι δημοκράτης θα το θεωρήσεις κάτι καλό, κάτι θετικό. (Όχι εσύ προσωπικά, καταλαβαίνεις τι λέω.) Μισή σκέψη.Γαληνός έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:52 άλλο να λες
δεν λειτουργεί η δημοκρατία,
θέλουμε περισσότερη ή λιγότερη δημοκρατία (π.χ. για γρηγορότερες ή αποτελεσματικότερες αποφάσεις)
θέλουμε άλλου είδους δημοκρατία (π.χ. των αγορών ή λαική ή αναρχία ή εθνική κλπ)
θέλουμε δημοκρατία με εθνική ανεξαρτησία
κι άλλο να πεις δεν μας κάνει η δημοκρατία ΚΑΙ ΑΡΑ
ας ξαναγυρίσουμε στον φασισμό, την δουλεία και την αρχή των λίγων ανδρών (=θεοί vs ανθρωποειδή)
Δεν είμαι Ιεροεξεταστής. Άλλοι είναι, που χαρακτηρίζουν σεξιστή, ομοφοβικό, ρατσιστή, και χίλια δυο άλλα οποιονδήποτε διαφωνεί με τις θέσεις τους. Εγώ και κριτική ν' ασκήσεις δέχομαι συζήτηση.Beria έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:46Η μόνη αληθής Δημοκρατία ήταν ο Γ' Ελληνικός Πολιτισμός του Κυβερνήτου
εντάξει; πέρασα;
Εκφράζει τη συμφωνία της σε ΤΙ?Συμβαίνει οι εκάστοτε κυβερνήσεις να συμφωνούν ή να διαφωνούν με εκδηλώσεις των πολιτών και να εκφράζουν την συμφωνία ή διαφωνία τους.
Μπούρδες. Ψευδοδίλημμα είναι η απάντηση "α, δηλαδή να καταργήσουμε τη δημοκρατία".Η πρώτη ανάρτηση δεν αντιπαραβάλει αυτό που προτείνει στα σημεία που κάνει κριτική στη δημοκρατία για να γίνει σύγκριση. Απλά δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις για τη δημοκρατία. Έτσι, όταν έρθει ένας ναζί αύριο και σου πει πως δεν είναι δημοκράτης θα το θεωρήσεις κάτι καλό, κάτι θετικό. (Όχι εσύ προσωπικά, καταλαβαίνεις τι λέω.) Μισή σκέψη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να ρωτήσουμε και τις απόψεις αυτών, αν στηρίχθηκαν οι θέσεις τους.Kauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:41Ωραία. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, όμως, στηρίζει εσένα (τις θέσεις σου)?
Για το τεράστιο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα, οχι μόνο δε φωταγωγήθηκε η Βουλή (όπως θα' πρεπε), αλλά έκαναν και κόλπα και προσπάθησαν να το παρουσιάσουν μικρότερο.
Εντάξει, είναι επίσημο, είσαι ηλίθιος. Δηλαδή εγώ είμαι με το μέρος εκείνων που έκαναν αυτά που δείχνει η φωτογραφία. ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ, κανείς?Recondite έγραψε: 12 Ιουν 2018, 15:02Να ρωτήσουμε και τις απόψεις αυτών, αν στηρίχθηκαν οι θέσεις τους.Kauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:41Ωραία. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, όμως, στηρίζει εσένα (τις θέσεις σου)?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Nandros έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:22Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Στηρίζω ανεπιφύλακτα την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Τα ελαττώματα της είναι πολύ λιγότερα από οποιοδήποτε άλλο πολιτικό σύστημα.
Και ένα από τα ελαττώματα, και αρκετά σοβαρό, είναι ότι δίνει βήμα λόγου στα καθίκια που θέλουν να την ανατρέψουν.
Όσα χάλια κι αν έχει η δική μας, δεν γουστάρω κανέναν πούστη φασίστα ή ομάδα πούστηδων φασιστών να μας "σώσει".
Κάτι άλλο;
Μάθε πρώτα τί εστί Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και παράτα τις χαζομάρες!Kauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 14:41Ωραία. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, όμως, στηρίζει εσένα (τις θέσεις σου)?
Τι αντιπαραβάλεις λοιπόν στα σημεία της πρώτης ανάρτησης αν συμφωνείς με την κριτική τους; Με ποιο τρόπο θα βελτιωνόταν το σημερινό πολίτευμα;Kauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 15:02Μπούρδες. Ψευδοδίλημμα είναι η απάντηση "α, δηλαδή να καταργήσουμε τη δημοκρατία".
Υποστηρίζεις ανοιχτά τις απόψεις της ΧΑ, οπότε κατ' επέκταση δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους ναζί και σε θεωρώ προδότη της πατρίδας. Τώρα για το ποιος είναι ηλίθιος, νομίζω η ιστορία των πολιτικών επιλογών σου (ΑΝΕΛ, ΧΑ) μιλάει από μόνη της.Kauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 15:03Eντάξει, είναι επίσημο, είσαι ηλίθιος. Δηλαδή εγώ είμαι με το μέρος εκείνων που έκαναν αυτά που δείχνει η φωτογραφία. ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ, κανείς?

Ας πήγαιναν να ψηφίσουν.Ju-87 έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:58
7) Στην δημοκρατία δεν επικρατεί σχεδόν ποτέ η γνώμη της πλειοψηφίας. Επικρατεί απλώς η γνώμη του πολιτικού που ΕΤΥΧΕ να συγκεντρώσει πιο πολλές ψήφους από τους υπόλοιπους. Παράδειγμα, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας συγκεντρώνοντας περίπου ένα 30% των ψήφων. Η αποχή όμως περίπου 45%, άρα ο Τσίπρας συγκέντρωσε το 30% των ψήφων αυτού του 55% των Ελλήνων που πήγε να ψηφίσει, άρα πάμε σε λιγότερο από 20% πραγματικό ποσοστό. Βλέπουμε ότι η τεράστια πλειοψηφία του ελληνικού λαού (~80%) δεν ήθελε τον Τσίπρα για πρωθυπουργό αλλά παρόλαυτα της επιβλήθηκε φασιστικά η γνώμη της ισχνής μειοψηφίας.
α) Οι γερμανοί ναζί ήταν ξένο φύλο και κατακτητές. Το να σαι ναζί, δηλαδή υποστηρικτής μίας ιδεολογίας -καλής ή κακής- γενικώς και αορίστως δε σημαίνει ότι είσαι προδότης της πατρίδας.Recondite έγραψε: 12 Ιουν 2018, 15:28Υποστηρίζεις ανοιχτά τις απόψεις της ΧΑ, οπότε κατ' επέκταση δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους ναζί και σε θεωρώ προδότη της πατρίδας. Τώρα για το ποιος είναι ηλίθιος, νομίζω η ιστορία των πολιτικών επιλογών σου (ΑΝΕΛ, ΧΑ) μιλάει από μόνη της.Kauldron έγραψε: 12 Ιουν 2018, 15:03Eντάξει, είναι επίσημο, είσαι ηλίθιος. Δηλαδή εγώ είμαι με το μέρος εκείνων που έκαναν αυτά που δείχνει η φωτογραφία. ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ, κανείς?