Σελίδα 2 από 5

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 11 Ιουν 2020, 15:06
από Αγις
δωστο στη γυναικα σου

:011:

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 11 Ιουν 2020, 15:08
από Cavaliere
Αγις έγραψε: 11 Ιουν 2020, 15:06 δωστο στη γυναικα σου

:011:
Θα κάνει κεφτέδες το σαββατοκύριακο. Αν δούμε ότι και αυτή δεν τα καταφέρνει, το δίνουμε. Εγώ, μία με λουκάνικα και μπριτζολάκια, μία με αβγά μάτια, τζίφος.

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 11 Ιουν 2020, 23:37
από Gherschaagk
Cavaliere έγραψε: 11 Ιουν 2020, 14:28 Bλέπω να το πουλάω, δεν κάνω προκοπή. Αποκλείεται να μάθω να ψήνω εκεί μέσα.
Πόσο;

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 11 Ιουν 2020, 23:59
από Cavaliere
Gherschaagk έγραψε: 11 Ιουν 2020, 23:37
Cavaliere έγραψε: 11 Ιουν 2020, 14:28 Bλέπω να το πουλάω, δεν κάνω προκοπή. Αποκλείεται να μάθω να ψήνω εκεί μέσα.
Πόσο;
2 φορές το χρησιμοποίησα, με τα ταχυδρομικά δικά μου, πάρε το για 90 ευρώ, χάρισμα.

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 00:02
από Gherschaagk
Deal.

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 00:04
από Cavaliere
Άσε να δω π'ως θα κάνει τον κιμά η Γυναίκα το Σαββατοκύριακο. Έχουμε αύριο Μουσαφιραίους και της πήρα κιμά πρόβειο-βοδινό, να δούμε τι θα κάμει, και μετά στο στέλνω.

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 00:06
από vagabondo
Σας κορόιδεψε ο Άγις. :giggle:
Η νύχτα μάλλον το κρέμασε σε κανά τοίχο για ντεκορ. :lol:

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 00:12
από Cavaliere
vagabondo έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:06 Σας κορόιδεψε ο Άγις. :giggle:
Η νύχτα μάλλον το κρέμασε σε κανά τοίχο για ντεκορ. :lol:
Δεν μπορεί όλοι να κοροϊδεύουν. Όταν το παράγγειλα, εκατό φίλοι μου είπαν, σωστή επιλογή. Είναι δικό μου λάθος.

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 00:18
από vagabondo
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:12
vagabondo έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:06 Σας κορόιδεψε ο Άγις. :giggle:
Η νύχτα μάλλον το κρέμασε σε κανά τοίχο για ντεκορ. :lol:
Δεν μπορεί όλοι να κοροϊδεύουν. Όταν το παράγγειλα, εκατό φίλοι μου είπαν, σωστή επιλογή. Είναι δικό μου λάθος.
Οι εκατό φίλοι μαγειρεύουν κιόλας σε αυτό ή 2-3 φορές το χρόνο;

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 00:27
από Cavaliere
vagabondo έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:18
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:12
vagabondo έγραψε: 12 Ιουν 2020, 00:06 Σας κορόιδεψε ο Άγις. :giggle:
Η νύχτα μάλλον το κρέμασε σε κανά τοίχο για ντεκορ. :lol:
Δεν μπορεί όλοι να κοροϊδεύουν. Όταν το παράγγειλα, εκατό φίλοι μου είπαν, σωστή επιλογή. Είναι δικό μου λάθος.
Οι εκατό φίλοι μαγειρεύουν κιόλας σε αυτό ή 2-3 φορές το χρόνο;
Ο ένας συνάδελφος είναι ψαγμένος, Ινδός, και δεν λέει μαλακίες. Ούτε ο Αγις λέει μαλακίες. Σε ό,τι είπε, βγήκε. Κάτι πρέπει α μάθω εγώ.

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 09:20
από νύχτα
Βαγκαμπόντο έτοιμη είμαι...


αυγά μάτια παιδιά προσπάθησα να τηγανίσω, κατακόλλησαν
τα έβγαλα με το ζόρι, μετά στο πλύσιμο μια ταλαιπωρία

ωστόσο το έπλυνα, το λάδωσα, το αποθήκευσα

θα σας πω εντυπώσεις την επόμενη φορά, πάντως η πρώτη
απόπειρα ήταν απογοητευτική

υποτίθεται πως έρχεται στρωμένο, σωστά; δε χρειάζεται σίζονινγκ

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 09:29
από perseus
Μην κανεις κιοφτεδες στο μαντεμι

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 10:24
από Ερμής
Ρε μια χαρά είναι το μαντέμι, μαγειρεύει πολύ καλά. Ψαρονέφρι και κοτόπουλο φιλέτο που έκανα μου βγήκαν σα να τα είχα κάνει στο κάρβουνο, μόνο που θέλει λίγο προσοχή με τη θερμοκρασία για να μου σου κάνει την κουζίνα μπουρδέλο. αυτό, τίποτα άλλο.

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 12:13
από Cavaliere
νύχτα έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:20 Βαγκαμπόντο έτοιμη είμαι...


αυγά μάτια παιδιά προσπάθησα να τηγανίσω, κατακόλλησαν
τα έβγαλα με το ζόρι, μετά στο πλύσιμο μια ταλαιπωρία

ωστόσο το έπλυνα, το λάδωσα, το αποθήκευσα

θα σας πω εντυπώσεις την επόμενη φορά, πάντως η πρώτη
απόπειρα ήταν απογοητευτική

υποτίθεται πως έρχεται στρωμένο, σωστά; δε χρειάζεται σίζονινγκ
Του έκανα εγώ. Με λαδάκι στον φούρνο, κλπ. Και το λαδώνω μετά τη χρήση, ζεστό νερό ΚΑΛΟ σκούπισμα και λίγο λαδάκι.

Re: Άγι, τηγάνι.

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 12:14
από Cavaliere
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:24 Ρε μια χαρά είναι το μαντέμι, μαγειρεύει πολύ καλά. Ψαρονέφρι και κοτόπουλο φιλέτο που έκανα μου βγήκαν σα να τα είχα κάνει στο κάρβουνο, μόνο που θέλει λίγο προσοχή με τη θερμοκρασία για να μου σου κάνει την κουζίνα μπουρδέλο. αυτό, τίποτα άλλο.
Στα λουκάνικα μου άναψε το alarm της πυρασφάλειας.