Οι ΚινέζοιΟι γνησιότεροι αρχαίοι Έλληνες.
Μπορείτε να επιλέξετε 1 επιλογή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι καθαρότεροι Έλληνες.
Re: Οι καθαρότεροι Έλληνες.
Νησιώτες γενικά. Όσο διαδεδομένη και να ήταν η πειρατεία δεν νομίζω οτι συγκρίνεται με τον αριθμό των ατόμων που συνέρρεαν στον ελλαδικό χώρο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
οι Έλληνες εξ'Αιγύπτου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν ξέρω τι είναι οι Αιγυπτιώτες, Για όποιον με ξέρει και δεν είναι βλαξ, ξέρει πολύ καλά τι πιστεύω για φυλές κι αίματα, αλλά εδώ μέσα έχουμε γεμίσεις κουνιάδους και υδραυλικούς και μπατζανάκηδες με ξηροκαρπικό και καναπέ, αλλά έχω σεβασμό στους Αιγυπτιώτες, μάλιστα στη δεκαετία του ΄90 με είχανε πολλάκις τιμήσει με προσκλήσεις στον σύλλογό τους. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Ordem e Progresso.
Φυσικά υπάρχει και είσαι καλοδεχούμενος να ορίσεις anytime!!!Cavaliere έγραψε: 25 Μάιος 2020, 16:01Δεν ξέρω τι είναι οι Αιγυπτιώτες, Για όποιον με ξέρει και δεν είναι βλαξ, ξέρει πολύ καλά τι πιστεύω για φυλές κι αίματα, αλλά εδώ μέσα έχουμε γεμίσεις κουνιάδους και υδραυλικούς και μπατζανάκηδες με ξηροκαρπικό και καναπέ, αλλά έχω σεβασμό στους Αιγυπτιώτες, μάλιστα στη δεκαετία του ΄90 με είχανε πολλάκις τιμήσει με προσκλήσεις στον σύλλογό τους. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Χαίρομαι πολύ, μόνο με όμορφα πράγματα το συνδέω. Χαίρομαι και για σένα.
Ordem e Progresso.
Οι Αιγυπτιώτες δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, μετανάστες ήταν από ηπειρωτική Ελλάδα, νησιά, Μικρασία που ενώθηκαν και δημιούργησαν την σύγχρονη κοινότητα.
Και οι Σμυρνιοί ήταν κάτι αντίστοιχοVini Vici έγραψε: 25 Μάιος 2020, 16:11 Οι Αιγυπτιώτες δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, μετανάστες ήταν από ηπειρωτική Ελλάδα, νησιά, Μικρασία που ενώθηκαν και δημιούργησαν την σύγχρονη κοινότητα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
μακραν σαρακατσανοι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και στα νησά είναι περίεργη ιστορία. Πολλοί πρόσφυγες, δηλ. απόγονοι προσφύγων, π.χ στη Σύρα που πήγα το μη καθολικό νησί είναι κυρίως από Χιώτες που ήλθαν εκεί. Στη Χίο ήσαντε οι Μικρασιάται.
Ordem e Progresso.
Η Ρούμελη είναι καλή για κανά κοψίδι. Κατά τα άλλα, είχα πάει στη Δομβραίνα, και μιλούσαν όλοι αρβανίτικα, και όχι τον 19ο αιώνα, αλλά το 2005.
Ordem e Progresso.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Από οταν έφυγε η αποστολή της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων από τον αστερισμό της Λύρας
της οποίας ηγείτο ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΑΕΘΩΝ ΦΟΙΒΟΣ, με την ουράνια πολιτεία «ΥΠΕΡΙΩΝ», και μετά , σταμάτησε η οποιαδήποτε ομοιότητα αρχαίων και νέων Ελλήνων.
της οποίας ηγείτο ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΑΕΘΩΝ ΦΟΙΒΟΣ, με την ουράνια πολιτεία «ΥΠΕΡΙΩΝ», και μετά , σταμάτησε η οποιαδήποτε ομοιότητα αρχαίων και νέων Ελλήνων.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σωστός, μου διέφυγε, όταν μπήκαν οι Σελτζούκοι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δέχτηκαν πολλούς πρόσφυγες.Cavaliere έγραψε: 25 Μάιος 2020, 16:15 Και στα νησά είναι περίεργη ιστορία. Πολλοί πρόσφυγες, δηλ. απόγονοι προσφύγων, π.χ στη Σύρα που πήγα το μη καθολικό νησί είναι κυρίως από Χιώτες που ήλθαν εκεί. Στη Χίο ήσαντε οι Μικρασιάται.
Ετούτοι ήτο αποστάται, έχομε στείλει κλιμάκιο σε μόνιμη επιφυλακή από τον συνοδοιπόρο του Μ του Λαγού και είναι έτοιμοι οι ΣυνΈλληνες ανά πάσα στιγμή να στείλουν την οργή μας από τον Όλυμπο (του Σείριου) στους εχθρούς σε οποιοδήποτε τεταρτημόριο του Άξιου Γάλακτος της Ήρας.enterprise-psi έγραψε: 25 Μάιος 2020, 16:30 Από οταν έφυγε η αποστολή της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων από τον αστερισμό της Λύρας
της οποίας ηγείτο ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΑΕΘΩΝ ΦΟΙΒΟΣ, με την ουράνια πολιτεία «ΥΠΕΡΙΩΝ», και μετά , σταμάτησε η οποιαδήποτε ομοιότητα αρχαίων και νέων Ελλήνων.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-