κ με αδολφοναζιστες θα συμμαχουσαμε κ με τον διαβολο αν δεν το ειχαν κανει πρωτοι τα συντροφια του αλκινοου κ δεν συνεργαζοντουσαν σε καθε ευκαιρια πχ τελευταια που την πεφτουν μαζι στα χριστιαναgeorgebi έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:36ΤιΑγις έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:26 μαλιστααα
ομαδα αποδρασης + αποαναπτυξη + λαικες συνελευσεις + λαικες αποφασεις + γαλατικο αντιστασιακο αναρχοκομθουνοχωριο + Αλκινοος
Αχιλλεα Μπεο σκιστους![]()
![]()
δηλαδή δεν υποστηρίζουμε τον τροβαδούρο και ειμαστε με τον Αλ Καπονε (ο UNDER το ειπε, οχι εγω)
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Ας δούμε τι ψήφισαν οι Σταγιάτες στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
https://ekloges.thessaly.gov.gr/Dim2019 ... d=10&m=206
ΜΠΕΟΣ [ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ] 56 43,75%
ΚΑΠΟΥΛΑ [ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ] 44 34,38%
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ [ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ] 15 11,72%
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ [ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ] 8 6,25%
ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ [ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΛΟΥ] 5 3,91%
https://ekloges.thessaly.gov.gr/Dim2019 ... d=10&m=206
ΜΠΕΟΣ [ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ] 56 43,75%
ΚΑΠΟΥΛΑ [ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ] 44 34,38%
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ [ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ] 15 11,72%
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ [ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ] 8 6,25%
ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ [ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΛΟΥ] 5 3,91%
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 19 Μάιος 2020, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Σίγκνατσουρ ματήριαλ.Αγις έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:43κ με αδολφοναζιστες θα συμμαχουσαμε κ με τον διαβολοgeorgebi έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:36ΤιΑγις έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:26 μαλιστααα
ομαδα αποδρασης + αποαναπτυξη + λαικες συνελευσεις + λαικες αποφασεις + γαλατικο αντιστασιακο αναρχοκομθουνοχωριο + Αλκινοος
Αχιλλεα Μπεο σκιστους![]()
![]()
δηλαδή δεν υποστηρίζουμε τον τροβαδούρο και ειμαστε με τον Αλ Καπονε (ο UNDER το ειπε, οχι εγω)
![]()
Εν τω μεταξύ το in.gr του Μαρινάκη (του ανθρώπου που δημιούργησε τον Μπέο και που αν ήταν αυτός δήμαρχος θα έστελνε μέχρι και τανκς στους Σταγιάτες για να μη χάσει την κονόμα) είναι ολόψυχα με Αλκίνοο.
Τι ζούμε, μλκ μου;
Αυτό. Αχιλλέα είμαστε μαζί σου.under έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:53 Οταν απο τη μια ειναι ο Αλκινοος Ιωαννιδης,ειμαστε υποχρεωμενοι να σταθουμε με αυτον που ειναι απεναντι του.Ακομα και αν προκειται για τον Αλ Καπονε.Διοτι ειναι σιγουρο οτι ο Ιωαννιδης θα στηριζει καποια μαλακια.
ολοκληρη ελευθεραJolly Roger έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:47Σίγκνατσουρ ματήριαλ.
Εν τω μεταξύ το in.gr του Μαρινάκη (του ανθρώπου που δημιούργησε τον Μπέο και που αν ήταν αυτός δήμαρχος θα έστελνε μέχρι και τανκς στους Σταγιάτες για να μη χάσει την κονόμα) είναι ολόψυχα με Αλκίνοο.
Τι ζούμε, μλκ μου;
''κ με αδολφοναζιστες θα συμμαχουσαμε κ με τον διαβολο αν δεν το ειχαν κανει πρωτοι τα συντροφια του αλκινοου κ δεν συνεργαζοντουσαν σε καθε ευκαιρια πχ τελευταια που την πεφτουν μαζι στα χριστιανα''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπρρρρ ακόμη αναγουλιάζω με τον Μπέο, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τότε στην Πλατεία. Σίχαμα.
under έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:53 Οταν απο τη μια ειναι ο Αλκινοος Ιωαννιδης,ειμαστε υποχρεωμενοι να σταθουμε με αυτον που ειναι απεναντι του.Ακομα και αν προκειται για τον Αλ Καπονε.Διοτι ειναι σιγουρο οτι ο Ιωαννιδης θα στηριζει καποια μαλακια.

-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
όντως και ολόκληρη είναι μούρλια.Αγις έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:51ολοκληρη ελευθεραJolly Roger έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:47Σίγκνατσουρ ματήριαλ.
Τι ζούμε, μλκ μου;![]()
''κ με αδολφοναζιστες θα συμμαχουσαμε κ με τον διαβολο αν δεν το ειχαν κανει πρωτοι τα συντροφια του αλκινοου κ δεν συνεργαζοντουσαν σε καθε ευκαιρια πχ τελευταια που την πεφτουν μαζι στα χριστιανα''
σκιτσο απο την τελευταια λαικη σταγιατοσυνελευση ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:52under έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:53 Οταν απο τη μια ειναι ο Αλκινοος Ιωαννιδης,ειμαστε υποχρεωμενοι να σταθουμε με αυτον που ειναι απεναντι του.Ακομα και αν προκειται για τον Αλ Καπονε.Διοτι ειναι σιγουρο οτι ο Ιωαννιδης θα στηριζει καποια μαλακια.
[img]https://i.postimg.cc/zvMV1gSH/fece ... .png[/img]
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Φίλε μου, ούτε λαϊκές συνελεύσεις, ούτε λαϊκά δικαστήρια, ούτε τίποτα.
Εδώ υπάρχει κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Η ανταρσία έγινε φλαμπέ στον Γράμμο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στηριζεις Μπεο ως ανθρωπο και πολιτικο δηλαδη?Otto Weininger έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:02Φίλε μου, ούτε λαϊκές συνελεύσεις, ούτε λαϊκά δικαστήρια, ούτε τίποτα.
- Otto Weininger
Όχι απαραίτητα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:03Στηριζεις Μπεο ως ανθρωπο και πολιτικο δηλαδη?Otto Weininger έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:02Φίλε μου, ούτε λαϊκές συνελεύσεις, ούτε λαϊκά δικαστήρια, ούτε τίποτα.
Αλλά σίγουρα δε στηρίζω τους άλλους που θα έκαναν το ίδιο πράγμα με οποιονδήποτε (μη δικό τους) δήμαρχο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δε καταλαβα, τι ακριβως συζηταμε εδω? Το αν εχουν δικιο για το νερο ή το ποσο ψευτομαγκας κατσικογαμης ειναι ο Μπεος και η επιθεση του προς τους κατοικους και τον Αλκινοο λες και ειναι στην λα'ι'κη?Otto Weininger έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:05Όχι απαραίτητα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:03Στηριζεις Μπεο ως ανθρωπο και πολιτικο δηλαδη?Otto Weininger έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:02
Φίλε μου, ούτε λαϊκές συνελεύσεις, ούτε λαϊκά δικαστήρια, ούτε τίποτα.
Αλλά σίγουρα δε στηρίζω τους άλλους που θα έκαναν το ίδιο πράγμα με οποιονδήποτε (μη δικό τους) δήμαρχο.
Σοβαρά, όποιος τον έχει νομιμοποιήσει αυτόν τον σιχαμένο άνθρωπο να μετέχει της πολιτικής ζωής του τόπου είναι τραγικός.
Ωραίος κι ο χαβαλές, αλλά όποιος υποστηρίζει τον τρόπο με τον οποίο μιλάει (ουάου, εδώ δεν έσπασε καρέκλες, γέρασε φαίνεται ο μπραβούλης και κρατάει δυνάμεις) καλύτερα να πάει να κοιταχτεί.
Ωραίος κι ο χαβαλές, αλλά όποιος υποστηρίζει τον τρόπο με τον οποίο μιλάει (ουάου, εδώ δεν έσπασε καρέκλες, γέρασε φαίνεται ο μπραβούλης και κρατάει δυνάμεις) καλύτερα να πάει να κοιταχτεί.
αρχικα θα συμφωνησω.under έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:53 Οταν απο τη μια ειναι ο Αλκινοος Ιωαννιδης,ειμαστε υποχρεωμενοι να σταθουμε με αυτον που ειναι απεναντι του.Ακομα και αν προκειται για τον Αλ Καπονε.Διοτι ειναι σιγουρο οτι ο Ιωαννιδης θα στηριζει καποια μαλακια.
επιφυλασσομαι μονο να διαβασω παρακατω στο τοπικ μπας και καταλαβω τι ακριβως παιζει, που το θεωρω απιθανο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις