[42] έγραψε: 10 Ιουν 2018, 22:48
μούφα είναι ο τίτλος για να τραβήξει την προσοχή.
προτείνω στον διαχειριστή να σηκώσει 2-3 ή όσα χρειάζονται subdomains, π.χ. deksioi.phorum.com.gr, aristeroi.phorum.com.gr, κ.ο.κ, με τα αντίστοιχα φορουμ-βάσεις δεδομένων, να χωριστούμε και να μην τσακωνόμαστε. τι λέτε;
Παλίκαρε 42, ωτοστοπά,
όταν είχα πρωτομπεί στο πηορουμ, πίστευα πως oι συζητήσεις που βλέπουμε για πηγάδες-γράμμο-βίτσι γίνονται σε μια μικρή γωνία όπου μαζεύονται κάτι γραφικοί. ήμουν σε πλάνη βέβαια, και ο λόγος ότι στο δικό μου αποστειρωμένο περιβάλλον δεν συνέβαιναν αυτές οι ιστορίες.
σήμερα, ομολογουμένως αρκετό καιρό μετά, η συζήτηση αυτή δε γίνεται μόνο στη μεγάλη μικρή γωνία στο πηορουμ, ούτε την συζήτηση την διεξάγουν κάτι γραφικοί. η συζήτηση γίνεται παντού πλέον - εκτός αν και σαν εμένα τότε, ζείς και εσύ σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον.
Όσο και να θέλει κανείς να απομακρυνθεί από αυτές τις καταστάσεις δεν θα τα καταφέρει διότι οι γενεσιουργές αιτίες έθεσαν ξανά τα πράγματα σε κίνηση και τα αποτελέσματα μας αγγίζουν όλους, όσο και να ποστάρουμε διασκευές και άνιμε.
Μια λύση θα ήταν να κάνεις μαζικά ιγκνόρ όποιον δεν σου καλοαρέσει. Μα θα το βρείς και εσύ μπροστά σου αυτό για το οποίο μαλώνουν οι τυπάκοι εδώ.
Αυτά. Καλησπέρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Χουργιατς την 21 Ιουν 2018, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.