Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:26
κι αυτό είναι επικίνδυνο
αλλά οι περιπτώσεις που έχω δει εγώ πρόκειται για φιάλες δεμένες πάνω στη σχάρα
καμία κατασκευή, τίποτα
θα αρχίσω να τραβάω φωτό μου φαίνεται
κανε εικονα αυτο, το εχω δει σε μια εποχη που δεν υπηρχαν κινητα για να βγαλω φωτο.
παππους, 80 χρονω. garelli, με πεταλια. φιαλη δεμενη στη σχαρα με τριχιες, και αλλη μια στην "ποδια". τα ποδια να σερνουν στο εδαφος γιατι δεν ειχε που να τα βαλει.
ντελιβερι μπουκαλας, επι ορθοδοξου πασοκ.
δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε
μλκ, αυτό το φαινόμενο το έχω δει μόνο στην Αίγυπτο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Μάλιστα ο συγκεκριμένος άντρας την μια φιάλη την κρατάει με το χέρι και οδηγάει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας βάζοντας σε κίνδυνο τους υπολοίπους οδηγούς.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:26
κι αυτό είναι επικίνδυνο
αλλά οι περιπτώσεις που έχω δει εγώ πρόκειται για φιάλες δεμένες πάνω στη σχάρα
καμία κατασκευή, τίποτα
θα αρχίσω να τραβάω φωτό μου φαίνεται
κανε εικονα αυτο, το εχω δει σε μια εποχη που δεν υπηρχαν κινητα για να βγαλω φωτο.
παππους, 80 χρονω. garelli, με πεταλια. φιαλη δεμενη στη σχαρα με τριχιες, και αλλη μια στην "ποδια". τα ποδια να σερνουν στο εδαφος γιατι δεν ειχε που να τα βαλει.
ντελιβερι μπουκαλας, επι ορθοδοξου πασοκ.
εχουμε οικογενειακο κειμηλιο - ευροπινο με πεταλια σε λειτουργικη κατασταση - να το βαλω στη δουλεια ;
Μάλιστα ο συγκεκριμένος άντρας την μια φιάλη την κρατάει με το χέρι και οδηγάει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας βάζοντας σε κίνδυνο τους υπολοίπους οδηγούς.
ακριβώς γι'αυτό μιλάω
και το βλέπω σχεδόν κάθε μέρα
γι'αυτό αναρωτήθηκα αν είναι νόμιμο
είναι δυνατόν κάποιοι να παρανομούν έτσι κάθε μέρα και να μην κουνιέται φύλο;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Ενδιαφέρον. Σε διαδρομές τύπου Αγια Παρασκευή προς Νεο Ηράκλειο, Νεα Φιλαδέλφεια, Χαλάνδρι, Νεα Ιωνια, Γλυφάδα, Χαϊδάρι κλπ δεν το εχω πετυχει.
Επισης κανει μπαμ.
Μονο κατι παλια τρικυκλα με πακιστανους που πανε απελπιστικα αργα εχω δει.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"