δεν υπαρχουν φυλες, ο δε φυλετισμος, αυτη η απηρχαιωμενη ψευδοεπιστημονικη ιεραρχικη ταξινομηση των ανθρωπινων οντων με βαση καποια αυθαιρετα εμφανισιακα χαρακτηριστικα. εχει απαξιωθει επιστημονικα εδω και εκατο χρονια τουλαχιστον.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 21:47Πολύ σωστά σκέφτεσαι, το ότι υπάρχει ένας Αντετοκούμπο ή ένας Αφρικανός που σωζει μωρά στα μπαλκόνια δεν σημαίνει οτιδηποτε για τη φυλή του.the_black_planet έγραψε: 09 Ιουν 2018, 01:54
Δεν νομίζω να είναι εγώ το κορόιδο, δεν ξέρω εσύ με τι στοιχεία θεωρείς ότι ήταν σκηνοθετημένο το σκηνικό αλλά για μένα στην τελική ένα μεμονωμένο περιστατικό είτε είναι αλήθεια είτε όχι δεν μου λέει κάτι, εγώ δεν πιστεύω σε μια ηλίθια ανυποστατη θεωρία που κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους με το χρώμα-καταγωγη τους άρα δεν έχω ανάγκη να προβάλω για προπαγάνδα μια πράξη ενός ατόμου και με αυτή να βγάλω γενικευμένα συμπεράσματα για όλη τη "φυλή" ή το έθνος του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γερμανια,δολοφονια 14χρονης
- blackpaint
Re: γερμανια,δολοφονια 14χρονης
-
ritzeri
Re: γερμανια,δολοφονια 14χρονης
Και πάλι σωστά.
Αυτό όμως συμβαίνει μόνο με τους ανθρώπους και με κανένα άλλο ζώο στο πλανήτη, στα υπόλοιπα ζώα η φυλή παίζει καθοριστικό ρόλο στις ικανότητες και τον "χαρακτήρα" τους.
Κι αυτό γιατί λογικά ο άνθρωπος είναι πλασμένος καθ εικόνα και ομοιοσιν, έτσι δεν είναι;
Δεν εξηγείται αλλιώς επιστημονικώς
Αυτό όμως συμβαίνει μόνο με τους ανθρώπους και με κανένα άλλο ζώο στο πλανήτη, στα υπόλοιπα ζώα η φυλή παίζει καθοριστικό ρόλο στις ικανότητες και τον "χαρακτήρα" τους.
Κι αυτό γιατί λογικά ο άνθρωπος είναι πλασμένος καθ εικόνα και ομοιοσιν, έτσι δεν είναι;
Δεν εξηγείται αλλιώς επιστημονικώς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-