!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εφιαλτης

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Εφιαλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

zteo έγραψε: 08 Ιουν 2018, 09:19 Το βραδυ ειδα εναν περιεργο εφιαλτη.
Ημουν μπατσος

Αν ήσουν αληθινά αριστερός εκεί θα τελείωνε ο εφιάλτης :P
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Χουργιατς έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:55
zteo έγραψε: 08 Ιουν 2018, 09:19 Το βραδυ ειδα εναν περιεργο εφιαλτη.
Ημουν μπατσος

Αν ήσουν αληθινά αριστερός εκεί θα τελείωνε ο εφιάλτης :P
Γιατί ρε στη σοβιετική ένωση δεν είχαν μπάτσους, ποιοι λειτουργούσαν τα γκουλάγκ;
the end
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:57

Γιατί ρε στη σοβιετική ένωση δεν είχαν μπάτσους, ποιοι λειτουργούσαν τα γκουλάγκ;
Ήταν μιλιτσιονέρ από το λαό, διά του λαού, για το λαό βρε προβοκάτορα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

zteo έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:05 Τελικα ο εφιαλτης αξιζει να δουλευτει σαν σεναριο η οχι?
Εσύ έγραψες μία ιστορία δεν έφτιαξες σενάριο.
Το σενάριο είναι μία πολύ λεπτομερής εργασία. Πρέπει να περιγράψεις τα πάντα. Την επένδυση των επίπλων, τα δέντρα που φαίνονται από το παράθυρο τι δέντρα είναι, τα ρούχα που φοράνε οι ηθοποιοί, τα πάντα όλα.
Επειδή λέμε σε ελεύθερη διατύπωση σενάριο το ένα, σενάριο το άλλο, μπερδεύτηκες.

Αλλά είναι δύσκολο να προχωρήσεις εμπορικά.
Εγώ την επίσης βραβευμένη ιστορία μου με το θησαυρό των Γερμανών που θα έσπαγε ταμεία απ' άκρου εις άκρον δεν την αγοράζουν. Πήγα sirina productions πήγα παντού.
Δεν ξέρω τι θέλουνε. Φοβούνται μην πάει το ΠΑΜΕ έξω από τα σινεμά και κάνουν μαχητικές διαδηλώσεις ;
Τα άλλα δύο που έχω γράψει καλά είναι αλλά έτσι κι έτσι.
Αλλά τον θησαυρό τον έδειξα σε μία κοπέλα φιλόλογο που έγραφε παραμύθια για τις παιδικές εκπομπές του BBC και το βρήκε εξαίσιο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

wooded glade έγραψε: 08 Ιουν 2018, 23:04 Πήγα sirina productions πήγα παντού.
:smt005:
the end
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

στα όνειρά μου τα πρόσωπα που εμφανίζονται έχουν πολλαπλή ταυτότητα. π.χ. ένα πρόσωπο είναι ταυτόχρονα ο φίλος μου Παύλος, ο θείος μου ο Αντρέας, ο Lou Reed και καμιά φορά και εγώ. Ως προς το σενάριο είναι συνήθως διασκευές σκέψεων, ανησυχιών, εμπειριών, συνήθως πρόσφατων, αλλά και παλιών ή πιθανών μελλοντικών, οι οποίες μπλέκουν η μια με την άλλη, λόγω συνδέσεων που έχουν έτσι κι αλλιώς (όπως συνδέονται εμπειρίες που προκαλούν παρόμοια συναισθήματα, μια μπάλα με ένα καρπούζι κλπ) και φτιάχνουν μια αλληλουχία γεγονότων και εικόνων. όταν ξυπνάω και θυμάμαι το όνειρο, κάθε σκηνή του που φέρνω στην μνήμη μου, φέρνει αυτόματα και την σκέψη, ανησυχία ή εμπειρία από την οποία προέκυψε ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

[42] έγραψε: 09 Ιουν 2018, 00:14 στα όνειρά μου τα πρόσωπα που εμφανίζονται έχουν πολλαπλή ταυτότητα. π.χ. ένα πρόσωπο είναι ταυτόχρονα ο φίλος μου Παύλος, ο θείος μου ο Αντρέας, ο Lou Reed και καμιά φορά και εγώ. Ως προς το σενάριο είναι συνήθως διασκευές σκέψεων, ανησυχιών, εμπειριών, συνήθως πρόσφατων, αλλά και παλιών ή πιθανών μελλοντικών, οι οποίες μπλέκουν η μια με την άλλη, λόγω συνδέσεων που έχουν έτσι κι αλλιώς (όπως συνδέονται εμπειρίες που προκαλούν παρόμοια συναισθήματα, μια μπάλα με ένα καρπούζι κλπ) και φτιάχνουν μια αλληλουχία γεγονότων και εικόνων. όταν ξυπνάω και θυμάμαι το όνειρο, κάθε σκηνή του που φέρνω στην μνήμη μου, φέρνει αυτόματα και την σκέψη, ανησυχία ή εμπειρία από την οποία προέκυψε ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.
εχθές έβλεπα κάτι για αυτόν στο ίντερνετ!! :003:

επισης αυτό με τους γνωστους και με κάποιον αναγνωρίσιμο/δημοφιλή το έχω πάθει κι εγώ.
:102:
κι απορώ!
Dies Irae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dies Irae »

zteo έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:05 Τελικα ο εφιαλτης αξιζει να δουλευτει σαν σεναριο η οχι?
Εικόνα
[42]

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Ιουν 2018, 00:17
[42] έγραψε: 09 Ιουν 2018, 00:14 στα όνειρά μου τα πρόσωπα που εμφανίζονται έχουν πολλαπλή ταυτότητα. π.χ. ένα πρόσωπο είναι ταυτόχρονα ο φίλος μου Παύλος, ο θείος μου ο Αντρέας, ο Lou Reed και καμιά φορά και εγώ. Ως προς το σενάριο είναι συνήθως διασκευές σκέψεων, ανησυχιών, εμπειριών, συνήθως πρόσφατων, αλλά και παλιών ή πιθανών μελλοντικών, οι οποίες μπλέκουν η μια με την άλλη, λόγω συνδέσεων που έχουν έτσι κι αλλιώς (όπως συνδέονται εμπειρίες που προκαλούν παρόμοια συναισθήματα, μια μπάλα με ένα καρπούζι κλπ) και φτιάχνουν μια αλληλουχία γεγονότων και εικόνων. όταν ξυπνάω και θυμάμαι το όνειρο, κάθε σκηνή του που φέρνω στην μνήμη μου, φέρνει αυτόματα και την σκέψη, ανησυχία ή εμπειρία από την οποία προέκυψε ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.

επισης αυτό με τους γνωστους και με κάποιον αναγνωρίσιμο/δημοφιλή το έχω πάθει κι εγώ.
κι απορώ!
κουλούρι, έχω δει και σένα στον ύπνο μου.

αυτό το "εχθές" αν μπορείς να το αποφεύγεις. προτιμώ το "χτες".
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

[42] έγραψε: 09 Ιουν 2018, 00:22
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Ιουν 2018, 00:17

κι απορώ!
κουλούρι, έχω δει και σένα στον ύπνο μου.

αυτό το "εχθές" αν μπορείς να το αποφεύγεις. προτιμώ το "χτες".
οκ , χτες.

αλλά πως εξηγείς οτι βλεπουμε φίλους γνωστούς.ανθρώπους καλή ώρα από δω μέσα που έχουμε μια άλφα επικοινωνία/σχέση,και κοτσάρουμε κι έναν διάσημο.

υσ.εμένα;;;
ελπίζω να μην ήταν όνειρο που χαλάστηκες αλλά να είχε λίγο πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Εικόνα
[42]

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Ιουν 2018, 00:25

αλλά πως εξηγείς οτι βλεπουμε φίλους γνωστούς.ανθρώπους καλή ώρα από δω μέσα που έχουμε μια άλφα επικοινωνία/σχέση,και κοτσάρουμε κι έναν διάσημο.
προφανώς συνδέονται με κάποιο τρόπο. έχουν κάτι κοινό, μοιάζουν κ.ο.κ
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

[42] έγραψε: 09 Ιουν 2018, 00:33
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Ιουν 2018, 00:25

προφανώς συνδέονται με κάποιο τρόπο. έχουν κάτι κοινό, μοιάζουν κ.ο.κ
διασημος=πρόσωπο που έχει κερδίσει την προσοχή μας.
μήπως μας συστήνει τι να προσέξουμε...
θα μπορούσε!
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:43
Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:41 Δεν βλέπω όνειρα, κάποιος μου έχει κόψει τη σύνδεση.
κι όταν βλέπεις είναι τόσο υπερπαραγωγή;;;;;
γιατί εγώ ούτε κι αυτό!
Α γεια σου!

Πάνω από μερικά δευτερόλεπτα δεν έχω δει όνειρο, ευχάριστο ή δυσάρεστο, μια-δυο σκηνές και ή ξυπνάω ή πάω σε άλλα άσχετα.

Πάντως ένας επαναλαμβανόμενος κατά καιρούς εφιάλτης μου είναι να με κυνηγάνε και να νοιώθω τα πόδια μου καρφωμένα στο έδαφος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Chainis έγραψε: 09 Ιουν 2018, 00:37
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:43
Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:41 Δεν βλέπω όνειρα, κάποιος μου έχει κόψει τη σύνδεση.
κι όταν βλέπεις είναι τόσο υπερπαραγωγή;;;;;
γιατί εγώ ούτε κι αυτό!
Α γεια σου!

Πάνω από μερικά δευτερόλεπτα δεν έχω δει όνειρο, ευχάριστο ή δυσάρεστο, μια-δυο σκηνές και ή ξυπνάω ή πάω σε άλλα άσχετα.

Πάντως ένας επαναλαμβανόμενος κατά καιρούς εφιάλτης μου είναι να με κυνηγάνε και να νοιώθω τα πόδια μου καρφωμένα στο έδαφος.
αυτό και συνήθως ότι πέφτω από μεγάλο ύψος.κι εκεί ξυπνάω!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”