!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Final Fantasy (παραγγελία)
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Final Fantasy (παραγγελία)
Φίλε ένοπλε το ebay το εμπιστεύεσαι; Φοβάμαι μη φάω σκαμ.
ΥΓ. Ο άλλος το τσοκομπο racing το πουλάει 70 ευρώ στο console club.
ΥΓ. Ο άλλος το τσοκομπο racing το πουλάει 70 ευρώ στο console club.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Έχει δίκιο φίλε στο ebay είναι πάμφθηνα. Και θα τα βρω σχεδόν όλα. Με τη μεταφορά τι παίζει. Δεν έχω κάνει αγορά ebay. Ζω στην επαρχία.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Το 7 είναι ότι καλύτερο φτιάχτηκε ποτέ σε αυτό τον κόσμο. Είναι η Τζοκόντα με την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν και ο Παρθενώνας μαζί. Αν πρέπει να παίξεις ένα να παίξεις αυτό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:45Θα αρχίσω με 7 και 8 και τα του ps2. Μετά όμως σκαλώνω θέλω να τα παίξω όλα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:43To 7 θα βγει σε ριμέικ. Τα γραφικά του πλέον δεν παλεύονται. Αν δεν έχεις μηχάνημα βέβαια, παίξε τα παλιά. Με ένα τσιπαρισμενο psp με ένα 50ευρω καθαρισες μέχρι το 9. Μετά του ps2 είναι φτηνά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:40 Ωραία το console club έχει μόνο το VII και το VIII. Πρέπει να κάνω μεγάλη αναζήτηση. Ίσως όμως να πρέπει να φτιάξω PC.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν παίζει σκαμ. Εγώ δεν έφαγα ποτέ. Μεταφορά τι θέμα να παίζει; βλέπεις τιμή με τα μεταφορικά, και έρχεται στο ταχυδρομείο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:55 Έχει δίκιο φίλε στο ebay είναι πάμφθηνα. Και θα τα βρω σχεδόν όλα. Με τη μεταφορά τι παίζει. Δεν έχω κάνει αγορά ebay. Ζω στην επαρχία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν το 'χω παίξει ποτέ.Awesomatic έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:56Το 7 είναι ότι καλύτερο φτιάχτηκε ποτέ σε αυτό τον κόσμο. Είναι η Τζοκόντα με την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν και ο Παρθενώνας μαζί. Αν πρέπει να παίξεις ένα να παίξεις αυτό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:45Θα αρχίσω με 7 και 8 και τα του ps2. Μετά όμως σκαλώνω θέλω να τα παίξω όλα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:43
To 7 θα βγει σε ριμέικ. Τα γραφικά του πλέον δεν παλεύονται. Αν δεν έχεις μηχάνημα βέβαια, παίξε τα παλιά. Με ένα τσιπαρισμενο psp με ένα 50ευρω καθαρισες μέχρι το 9. Μετά του ps2 είναι φτηνά.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Hate? Ποτέ. Αγάπη μόνο. Απλώς στο έγραψα για να μην απογοητευθείς.
Τώρα δηλαδή θες να μας πεις ότι μας γράφεις από το ps1; Ή από κινητό; Αν πάρουμε το πολύ πιθανό σενάριο ότι έχεις ένα PC ή ένα Notebook να σέρνεται, τα παλαιότερα Final Fantasy που υπάρχουν στο Steam έχουν αστείες απαιτήσεις συστήματος. Μιλάμε για Pentium 4. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν υπάρχει ένας Η/Υ, τα σηκώνει να τα παίξει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Έρχεται στην επαρχία; ή πρέπει να το παραλάβω από αθήνα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:58Δεν παίζει σκαμ. Εγώ δεν έφαγα ποτέ. Μεταφορά τι θέμα να παίζει; βλέπεις τιμή με τα μεταφορικά, και έρχεται στο ταχυδρομείο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:55 Έχει δίκιο φίλε στο ebay είναι πάμφθηνα. Και θα τα βρω σχεδόν όλα. Με τη μεταφορά τι παίζει. Δεν έχω κάνει αγορά ebay. Ζω στην επαρχία.
- Γενιά της Αμαρτίας
Λαπτοπ και κινητό. Όταν έκλεισα 5 χρόνια WoW το πέταξα το PC. Άρα πρέπει να φτιάξω καινούριο ή να πάρω από ebay που λέει ο σοσιαλμπαχαλάκης.Jack Shephard έγραψε: 18 Απρ 2020, 12:00Hate? Ποτέ. Αγάπη μόνο. Απλώς στο έγραψα για να μην απογοητευθείς.
Τώρα δηλαδή θες να μας πεις ότι μας γράφεις από το ps1; Ή από κινητό; Αν πάρουμε το πολύ πιθανό σενάριο ότι έχεις ένα PC ή ένα Notebook να σέρνεται, τα παλαιότερα Final Fantasy που υπάρχουν στο Steam έχουν αστείες απαιτήσεις συστήματος. Μιλάμε για Pentium 4. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν υπάρχει ένας Η/Υ, τα σηκώνει να τα παίξει.
Ένοπλε πολύτιμη η συμβουλή σου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όχι ρε άνθρωπε. Στην διεύθυνση που έχεις δώσει θα σου έρθει, αφού θα πληρώσεις διαδικτυακά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Απρ 2020, 12:01Έρχεται στην επαρχία; ή πρέπει να το παραλάβω από αθήνα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:58Δεν παίζει σκαμ. Εγώ δεν έφαγα ποτέ. Μεταφορά τι θέμα να παίζει; βλέπεις τιμή με τα μεταφορικά, και έρχεται στο ταχυδρομείο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:55 Έχει δίκιο φίλε στο ebay είναι πάμφθηνα. Και θα τα βρω σχεδόν όλα. Με τη μεταφορά τι παίζει. Δεν έχω κάνει αγορά ebay. Ζω στην επαρχία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Γενιά της Αμαρτίας
Ωραίγια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Απρ 2020, 12:14Όχι ρε άνθρωπε. Στην διεύθυνση που έχεις δώσει θα σου έρθει, αφού θα πληρώσεις διαδικτυακά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Απρ 2020, 12:01Έρχεται στην επαρχία; ή πρέπει να το παραλάβω από αθήνα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:58
Δεν παίζει σκαμ. Εγώ δεν έφαγα ποτέ. Μεταφορά τι θέμα να παίζει; βλέπεις τιμή με τα μεταφορικά, και έρχεται στο ταχυδρομείο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
eBay με PayPal , δεν χάνεις ποτέ.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Γενιά της Αμαρτίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 557 Προβολές