Μεγαλιθικά μνημεία και κίνημα δεν πληρώνω;Αρίστος έγραψε: 16 Απρ 2020, 12:29 Θα αγορασεις το βιβλιο για τα μεγαλιθικα οταν κυκλοφορησει;
Να στο κανω αφιερωση;
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευρετηριο θεωριων που πιστευει ο Αριστος
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Ευρετηριο θεωριων που πιστευει ο Αριστος
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
yeaaaaahhhΑρίστος έγραψε: 16 Απρ 2020, 12:30 Θα ανοιξω κι εγω νημα για το Γιαννοπουλο.
Μετα το Πασχα ομως γιατι ειμαι καλος Χριστιανος.
Εγω εχω σωσει τα ενδιαφεροντα κειμενα απο το παλιο πχορουμ.
.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Εανς δημοσιογράφος εάν θέλει να είναι αντικειμενηκος ωφειλη να εξετάζει όλες τις πλευρές ενός θέματος.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Ο Αρίστος μέχρι και το 2010 περίπου ήτανε αρνητικής Ολοκαυτώματος, και αναρτούσε συνέχεια αντισημιτικά και αντισιωνιστικά ποστ, σε σημείο να τσακωνόμαστε άγρια. Μέχρι και του Πλεύρη τα επιχειρήματα από το ταλμούδ έβαζε. Μιλάμε για χρυσή εποχή συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα, και ο πιο μανιώδης αντιεβραίος, ο... Ας μην τον δώσω, Μ. Πέμπτη. Όχι ο Αρίστος πάντως, άλλος.
Ordem e Progresso.
Aντισημιτικα ποτε, αντισιωνιστικα ναι, και το ειχα ξεκαθαρισει απο τοτε μιας και διαβαζα Εβραιους και ακουγα Ντυλαν η Γκερσουιν.
Οταν ομως ο Νετανιαχου εγκατελειψε τη συμμαχια με την Τουρκια και προτεινε συμμαχια στην Ελλαδα ειπα να ξεχασουμε τις διαμαχες και να το δεχτουμε.
.
Οταν ομως ο Νετανιαχου εγκατελειψε τη συμμαχια με την Τουρκια και προτεινε συμμαχια στην Ελλαδα ειπα να ξεχασουμε τις διαμαχες και να το δεχτουμε.
.
Το γερμανικό μέλι;Prepon έγραψε: 16 Απρ 2020, 12:06 Το παριζάκι του λιντλ πρέπει να πάρει βραβείο ποιότητας , είναι του Άριστου ή άλλου σαλεμενου;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Για να μην αντιδρασεις για το ολοκαυρωμα αρα ησουν αρνητηςΑρίστος έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:36 Aντισημιτικα ποτε, αντισιωνιστικα ναι, και το ειχα ξεκαθαρισει απο τοτε μιας και διαβαζα Εβραιους και ακουγα Ντυλαν η Γκερσουιν.
.
Αρίστος for Tsirpas
Εδω και χρονια παντως ειμαι αντιγερμανος. Θεωρω μαλιστα πως το μειονεκτημα των Αγγλων ειναι οτι εχουν και μια γερμανικη ριζα, ευτυχως οχι ολοι τους.
.
.
Είχε και ένα ωραίο θέμα σχετικά με το πώς το ... ΗΒ ξεκίνησε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:29Ο Αρίστος μέχρι και το 2010 περίπου ήτανε αρνητικής Ολοκαυτώματος, και αναρτούσε συνέχεια αντισημιτικά και αντισιωνιστικά ποστ, σε σημείο να τσακωνόμαστε άγρια. Μέχρι και του Πλεύρη τα επιχειρήματα από το ταλμούδ έβαζε. Μιλάμε για χρυσή εποχή συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα, και ο πιο μανιώδης αντιεβραίος, ο... Ας μην τον δώσω, Μ. Πέμπτη. Όχι ο Αρίστος πάντως, άλλος.
Αλλά είναι δυνατόν να μην αναφέρει κανείς τους Ατλαντες;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
ΣτηρίζωΑρίστος έγραψε: 16 Απρ 2020, 12:14Το υποστηρίζουν ουκ ολιγοι Ελληνες και ξενοι καθηγητες πανεπιστημιων με επιχειρημα μεταξυ αλλων πως στην αρχαιοτητα ηταν γνωστα σε Ευρωπη και Ασια φυτα ενδογενη της Αμερικης. Ακομη και η κοκα.
Η αυθυποβολη επηρεαζει ολους τους τομεις της ζωης, οχι μονο τη διαθεση του παιχτη τυχερων.2.Ειναι δυνατη η αυθυποβολη του ζαριου
Ετσι υποστηριζουν Αινσταιν και Οπενχαιμερ. Εχω βαλει τις δηλωσεις τους. Επισης ο Αινσταιν πιστευε στην Ατλαντιδα.3.Εχει γινει πυρηνικος πολεμος στην αρχαιοτητα
Εχει φαει πολυ κοσμακη. Λεπτομερειες σε προσεχες αρθρο μου. Εχω και τις μελετες Ινδων νοσοκομειακων γιατρων.4.Ο Μπιλ Γκειτς δοικιμαζει πειραματικα εμβολια στην Ινδια σκοτωνοντας ανθρωπους
.
Το πιστεύω.
Ίσως να γράφτηκε στην α' γυμνασίου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν το λένε οι συγγραφείς της αρχαιότητας ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πρέπει να κάνουμε ένα ευρετήριο γερμανικών προϊόντων που αγοράζει ο θεματοθέτης.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Εγώ είμαι σταθερά ανθέλληνας, δεν έχω τέτοια προβλήματα.Αρίστος έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:40 Εδω και χρονια παντως ειμαι αντιγερμανος. Θεωρω μαλιστα πως το μειονεκτημα των Αγγλων ειναι οτι εχουν και μια γερμανικη ριζα, ευτυχως οχι ολοι τους.
.
Ordem e Progresso.
Εχω αναφερει και στο παλιο οτι, για μενα, ΑΡΙΣΤΟΣ-J.J.-Hellegenes ειναι η βαρια βιομηχανια του φορουμ.
Θεωρω οτι η επιδραση τους στο φορουμ ειναι αντιστοιχη του τουρισμου στο Ελληνικο ΑΕΠ.
Αυτοι οι 3, αμεσα και εμμεσα, αποτελουν το 1/3 του φορουμικου ΑΕΠ.
ΑΡΙΣΤΟΣ = Πελε
J.J. = Μαραντονα
Hellegenes = Κροιφ
Θεωρω οτι η επιδραση τους στο φορουμ ειναι αντιστοιχη του τουρισμου στο Ελληνικο ΑΕΠ.
Αυτοι οι 3, αμεσα και εμμεσα, αποτελουν το 1/3 του φορουμικου ΑΕΠ.
ΑΡΙΣΤΟΣ = Πελε
J.J. = Μαραντονα
Hellegenes = Κροιφ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
-
- 147 Απαντήσεις