Έπαιζα για λίγο ένα παρόμοιο, Hattrick λεγότανε. Ωραία απασχόλησηGeorgeAEL64 έγραψε: 11 Οκτ 2020, 21:26 Δεν είναι "mobile game", αλλά δε βρίσκω κάπου αλλού να το ποστάρω (αν υπάρχει πρόβλημα ας μεταφερθεί σε σωστό τόπικ)
Αυτό που παίζω αυτόν τον καιρό είναι το Football Arena. Είναι online manager game ποδοσφαίρου.
Όποιος θέλει να το δοκιμάσει μπορεί από εδώ :
https://www.footballarena.org/i/yEc1mkf
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mobile games
Re: Mobile games
Παίζω το μπιλιαρδάκι 8ball pool.
Πάιζει κάποιος άλλος;
Φάση έχει
Πάιζει κάποιος άλλος;
Φάση έχει
οποιος γουσταρει μομπαηλ γκεημζ μπορει να μου στελνει εμενα τα λεφτα από τα πεη-του-Γουίν σε απευθειας καταθεση κι εγω θα του στελνω στικερζ στο βαημπερ. πχιο φτηνα θα σας ερχεται
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν μου πολύ άρεσε αλλά ήταν καλό, όταν μου τα έκανε τσουρέκια με τις διαφημίσεις, το πέταξα αμέσως στον κάδο.
the end
Πραγματικά, είναι τρομερά κουραστικό με τόσες διαφημίσεις. Σπάει νεύρα. Εγώ κάνω κανένα διάλειμμα, παίζω 1-2 παιχνίδια και στην πρώτη διαφήμιση, σταματάω και συνεχίζω τη δουλειά μου.Πάνας έγραψε: 16 Δεκ 2020, 21:27 Δεν μου πολύ άρεσε αλλά ήταν καλό, όταν μου τα έκανε τσουρέκια με τις διαφημίσεις, το πέταξα αμέσως στον κάδο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 2 Απαντήσεις