Να τα στενέψετε λίγο τα μπατζάκια σας γιατί χύθηκε όλη η επιστημονικότητα στους δρόμους του αγώνα.Fluffy έγραψε: 11 Απρ 2020, 15:24το κομμα εχει και επιστημονες γιατρους στις ταξεις του, ήταν το πρωτο που ακυρωσε συγκεντρωσεις, συναθροίσεις όταν ακόμα οι υπόλοιποι το έπαιζαν να δουμε πως θα πάει το κλεισιμο σχολειων. Γενικά η επιστημονικότητα ξεχειλίζει απο τα μπατζάκια μας.Αγις έγραψε: 11 Απρ 2020, 15:17Eιναι ικανοι - αν δωσει γραμμη το κωμα πως δεν υπαρχει ιος - να βγουν στους δρομους και να πλακωθουν στα κρυφογκευκα ρουφηχτα φιλια στο στομα αλα ρωσσικα .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Απρ 2020, 15:11 α ρε ταγάρια, αν δεν είχε πάρει μέτρα ο Κούλης θα κλαιγόσασταν γιατί τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερα εν μέσω πανδημίας
δεν πιάνεστε πουθενά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έγινε η παραγγελιά μου λέει, θα το κάψουμε !
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έγινε η παραγγελιά μου λέει, θα το κάψουμε !
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ηράκλειτος
- †
Re: Έγινε η παραγγελιά μου λέει, θα το κάψουμε !
Ούτε εγώ κατάλαβα το νόημα του νήματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 15:02Ειλικρινά, δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ο Πάνος με το Θανάση, τη μαγειρίτσα και την Πίτσα.
Κι εγώ έχω αναρωτηθεί πολλές φορές "τι διαβάζω θεμου" αλλά δεν κάνω έτσι.![]()
God.exe is missing. Universe will restart.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 0 Απαντήσεις