Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Την ίδια στιγμή, ο καταυλισμός των ρομά, στην περιοχή του ΚΤΕΟ θυμίζει καζάνι που βράζει τις τελευταίες ώρες. Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται επί ποδός στο κέντρο της πόλης, στον καταυλισμό αλλά και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός της 13χρονης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ρομά ως αντίποινα έσπασαν το κατάστημα του επιχειρηματία ενώ βρήκαν και το αυτοκίνητό του το οποίο έκαψαν.
Το αφήνω αυτο εδω. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε να το ποστάρω.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Την ίδια στιγμή, ο καταυλισμός των ρομά, στην περιοχή του ΚΤΕΟ θυμίζει καζάνι που βράζει τις τελευταίες ώρες. Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται επί ποδός στο κέντρο της πόλης, στον καταυλισμό αλλά και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός της 13χρονης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ρομά ως αντίποινα έσπασαν το κατάστημα του επιχειρηματία ενώ βρήκαν και το αυτοκίνητό του το οποίο έκαψαν.
Η υποθεση του μενιδιου δεν εχει διελευκανθει και δε μπορει να αποδοθει στους ρομα. Η σφαιρα μπορει να ηρθε και απο γειτονικο δημο. Απο οπουδηποτε. Ζουμε στη χωρα που οι μπαλωθιες ειναι χαριτωμενο εθιμο
Η υποθεση του μενιδιου δεν εχει διελευκανθει και δε μπορει να αποδοθει στους ρομα. Η σφαιρα μπορει να ηρθε και απο γειτονικο δημο. Απο οπουδηποτε. Ζουμε στη χωρα που οι μπαλωθιες ειναι χαριτωμενο εθιμο
Σύσσωμες οι αριστεράντζες θα καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες αν και δεν ξέρουμε σίγουρα ότι Αιγύπτιοι ήταν αυτοί που κάψανε το αυτοκίνητο κτλ, ας μην βιαζόμαστε.
Εμενα ηρθε μια γύφτισσα και μου άπλωσε εναν χαρτι στο τραπεζι που έπινα καφε, εβαλε το χερι απο κατω και μου βουτιξε το κινητό. Καπου 13-15 χρονων θα ήτανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick την 05 Ιουν 2018, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nick έγραψε: 05 Ιουν 2018, 01:37
Εμενα ηρθε μια γύφτισσα και μου άπλωσε εναν χαρτι στο τραπεζι που έπινα καφε, εβαλε το χερι απο κατω και μου βουτιξε το κινητό. Καπου 13-15 χρονων θα ήτανε.
Πάνας έγραψε: 05 Ιουν 2018, 01:37
Καταδικάζω την πράξη αλλά και αυτοί να μην παίρνουν παιδιά μαζί τους για να κλέψουν...
Μα δεν κλέβουν αυτοί γενικά ρε, ούτε από παιδιά κτλ, πάντως ας μην βιαζόμαστε, μπορεί να ήταν και εξωγήινοι. Ο μερκ το έθεσε στην πραγματική του διάσταση το θέμα, μπορεί η σφαίρα στο Μενίδι να έφυγε από την Κρήτη, όχι αυτή την γνωστή, την Κρήτη από το μ του λαγού του αστερισμού του Κυνός.
Fuerte έγραψε: 05 Ιουν 2018, 01:34
Μπορεί και γειτονική χώρα, ήπειρο, πλανήτη κλπ.
Η σφαιρα μπορει να ειχε βληθει απο σποσταση 2-3 χιλιομετρα και να ακολουθησε τετοια τροχια. Τεραστια αποσταση μεσα σε πολη. Μπορει να ειναι και αλλος δημος.
Τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα μας
Πάνας έγραψε: 05 Ιουν 2018, 01:37
Καταδικάζω την πράξη αλλά και αυτοί να μην παίρνουν παιδιά μαζί τους για να κλέψουν...
Και πως θα μάθουν;
Οι καιροί άλλαξαν, όλοι έχουν ένα όπλο στο σπίτι, πρέπει να το συνειδητοποιήσουν. Παίρνοντας τα παιδιά μαζί τα εκθέτουν σε άμεσο κίνδυνο... ορίστε τα αποτελέσματα.