43 ναι...κολλάει το δάχτυλο στο 2...
Δεν τρολάρω...απλά σκέφτομαι γραπτώς.
43 ναι...κολλάει το δάχτυλο στο 2...
Δεν κατάλαβες. Στους καναλάρχες, ΚΑΙ χαρίζουν το υπόλοιπο, ΚΑΙ τους δίνουν τα μύρια για τη διαφήμιση, ενώ κανονικά ΔΕΝ θα 'πρεπε.Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:30Και τα 43εκ. δεν προέρχονται από τους φόρους των "εχόντων";Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:29
Τα 2.8 δις δεν προέρχονται από την τσέπη του Μητσοτάκη, αλλά από τους φόρους που πληρώνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και μικρομεσαίοι.
Να μη τους το "πιστώσουμε" ούτε αυτό;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ξέρω τί νομίζεις ή τι δε νομίζεις, Σατανικέ, αλλά τη δόση δε θα την πληρώσουν.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:40 Δεν νομίζω να απαλλάσεται κανένας καναλάρχης.Απλώς την δόση θα την πληρώσουν επιμερισμένα το επόμενο έτος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άσε με να το ψάξω, να δω και τις δύο πλευρές, επειδή όπως τα λες έχεις κάποιο δίκιο αλλά δεν τολμώ να πιστέψω πως ΑΥΤΗ η κυβέρνηση, εν μέσω πολέμου, είναι τόσο εμφανέστατα άδικη (μάλλον δεν τα χαρίζει τα εκατομμύρια των αδειών αλλά τα "πάει παρακάτω, όπως με τις δικές μας οφειλές).Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:36Δεν κατάλαβες. Στους καναλάρχες, ΚΑΙ χαρίζουν το υπόλοιπο, ΚΑΙ τους δίνουν τα μύρια για τη διαφήμιση, ενώ κανονικά ΔΕΝ θα 'πρεπε.Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:30Και τα 43εκ. δεν προέρχονται από τους φόρους των "εχόντων";Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:29
Τα 2.8 δις δεν προέρχονται από την τσέπη του Μητσοτάκη, αλλά από τους φόρους που πληρώνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και μικρομεσαίοι.
Ο πολίτης χάνει το μεροκάματό του (που οι καναλάρχες δεν το χάνουν), και πληρώνει με το φόρο του τα λεφτά που "του δίνουν".
Τηρουμένων των αναλογιών, χαμένος είναι ο πολίτης.
YouTube δεν έχεις τύπε;Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:20 Πολύ σωστό!
Φαντάσου να κλείναν τα κανάλια εν μέσω καραντίνας.
Κατάθλιψη ή εξέγερση από 4.000.000 συμπολίτες μας.![]()
Δεν μιλάω με παιδιά νηπιαγωγείου ή με ανθρώπους με εγκεφαλικές δυσλειτουργίες.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:42YouTube δεν έχεις τύπε;Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:20 Πολύ σωστό!
Η ΠΝΠ γράφει αυτό συγκεκριμένα.Άσε το τίτλο του συριζοτρολοσάιτ.Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:41Δεν ξέρω τί νομίζεις ή τι δε νομίζεις, Σατανικέ, αλλά τη δόση δε θα την πληρώσουν.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:40 Δεν νομίζω να απαλλάσεται κανένας καναλάρχης.Απλώς την δόση θα την πληρώσουν επιμερισμένα το επόμενο έτος.
4.000.000 ηλικιωμένοι τύπε; Επίσης οι φτωχοί είναι πιθανότερο να μην έχουν τηλεόραση παρά internet. Ακόμη και οι κακόμοιροι λαθρομετανάστες internet έχουν...Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:45Δεν μιλάω με παιδιά νηπιαγωγείου ή με ανθρώπους με εγκεφαλικές δυσλειτουργίες.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:42YouTube δεν έχεις τύπε;Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:20 Πολύ σωστό!
(Φαντάσου πόσο ηλίθιος είσαι που ενώ μιλάω για 4.000.000 συμπολίτες μας (ειδικά ηλικιωμένους ή φτωχούς) που έχουν ως διασκέδαση μόνο την τιβί, ελλείψη άλλων μέσων μου μιλάς για γιουτιούμπ)
υ.γ.Το ότι έκανα χιούμορ θα ήταν αδύνατον να το καταλάβεις, οπότε το αντιπαρέρχομαι.
I rest my case...Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:51
4.000.000 ηλικιωμένοι τύπε; Επίσης οι φτωχοί είναι πιθανότερο να μην έχουν τηλεόραση παρά internet. Ακόμη και οι κακόμοιροι λαθρομετανάστες internet έχουν...
Υ.Γ. Για να μπορείς να κανειε χιούμορ χρειάζεται μυαλό, τύπε...
Εννοείται, ψάξε.Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:41Άσε με να το ψάξω, να δω και τις δύο πλευρές, επειδή όπως τα λες έχεις κάποιο δίκιο αλλά δεν τολμώ να πιστέψω πως ΑΥΤΗ η κυβέρνηση, εν μέσω πολέμου, είναι τόσο εμφανέστατα άδικη (μάλλον δεν τα χαρίζει τα εκατομμύρια των αδειών αλλά τα "πάει παρακάτω, όπως με τις δικές μας οφειλές).Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:36Δεν κατάλαβες. Στους καναλάρχες, ΚΑΙ χαρίζουν το υπόλοιπο, ΚΑΙ τους δίνουν τα μύρια για τη διαφήμιση, ενώ κανονικά ΔΕΝ θα 'πρεπε.Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:30
Και τα 43εκ. δεν προέρχονται από τους φόρους των "εχόντων";
Ο πολίτης χάνει το μεροκάματό του (που οι καναλάρχες δεν το χάνουν), και πληρώνει με το φόρο του τα λεφτά που "του δίνουν".
Τηρουμένων των αναλογιών, χαμένος είναι ο πολίτης.
Σου δίνω τον λόγο μου, θα επανέλθω αργότερα είτε συμφωνώντας μαζί σου (θα τους πετροβολήσω κι εγώ) είτε παραθέτοντας ελαφρυντικά!
Δικαίωμα;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν είσαι ποκαδόρος ε;
Α, οχι. Γενικά με τα τυχερά παίγνια δεν το 'χω.Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:57Δεν είσαι ποκαδόρος ε;![]()
Η σδωστή απάντηση στο "δικαίωμα¨είναι..."τόχεις"!![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
«Δώρα» της κυβέρνησης σε καναλάρχες με νυχτερινή τροπολογία
https://www.sofokleousin.gr/dora-tis-ky ... tropologiaΜε «νυχτερινή» τροπολογία στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο η κυβέρνηση προσφέρει δύο «δώρα» σε καναλάρχες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ: Τους απαλλάσσει από την υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες και καταργεί την υποχρέωση ονομαστικοποίησης των μετοχών των εταιρειών τους.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.