θα λιώσουν οι παγοί, και θα καλυφθούν οι ήπειροι από νερό. είχαν προβλέψει και την κλιματική αλλαγή οι πατέρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βρε μάτια μου, κάνε τη ζωή μου πιο εύκολη. Τι εννοούν; Λίμνη από γλυκό νερό, από αίμα, από κάτι άλλο;bluerose έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:31Δε τα λέω εγώ αυτά
Και κανείς δε γνωρίζει πότε
https://www.pentapostagma.gr/2016/10/%C ... CE%BD.html
Δεν έχω τη διάθεση να διαβάσω πενταπόσταγμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απλά για να φυλάξουν το ποίμνιό τους λένε πχ εσύ να πεις τους γονείς σου να επιστρέψουν στην Ελλάδα, εσύ το παιδί σου κτλ
Ή εσύ μη πας εξωτερικό
Αυτά συνέχεια τα ακούμε
Άλλοι κάνουν υπακοή άλλοι όχι
Δεν είναι κι εύκολο, να ξεσηκωθεί κάποιος μετά από χρόνια να γυρίσει Ελλάδα
Μπορεί να μη γίνει τώρα. Αλλά αυτό που θα γίνει, επιβάλλει να γυρίσουν αν γινει στα χρόνια μας
Δε λένε αλλα
Να πηγαίνετε κατηχηση
Ή εσύ μη πας εξωτερικό
Αυτά συνέχεια τα ακούμε
Άλλοι κάνουν υπακοή άλλοι όχι
Δεν είναι κι εύκολο, να ξεσηκωθεί κάποιος μετά από χρόνια να γυρίσει Ελλάδα
Μπορεί να μη γίνει τώρα. Αλλά αυτό που θα γίνει, επιβάλλει να γυρίσουν αν γινει στα χρόνια μας
Δε λένε αλλα
Να πηγαίνετε κατηχηση
Απο νερόGherschaagk έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:34Βρε μάτια μου, κάνε τη ζωή μου πιο εύκολη. Τι εννοούν; Λίμνη από γλυκό νερό, από αίμα, από κάτι άλλο;bluerose έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:31Δε τα λέω εγώ αυτά
Και κανείς δε γνωρίζει πότε
https://www.pentapostagma.gr/2016/10/%C ... CE%BD.html
Δεν έχω τη διάθεση να διαβάσω πενταπόσταγμα.
Έτσι γράφει ένα ρωσικό βιβλίο που είχε ένας Πατέρας
Παλιό με προφητείες
Εγώ πάντα το έλεγα
Πιστεύω αλλά σα παραμύθια μου μοιάζουν τα συνομοσιολογικα
Πριν το κορονοιο πχ άρχισε η άλλη
Να μαζέψουμε τρόφιμα
Θα κλείσουν οι τράπεζες
Θα γίνει πόλεμος
Απαπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 26 Μαρ 2020, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Veni Vidi Vici
Για τη λίμνη Πλαστήρα είχαν προβλέψει οι πατέρες;
Αlea jacta est
Που είναι το εικονακι τούρτα;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Από τη Νέα Υόρκη ξεκινάν όλες οι κρίσεις.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Veni Vidi Vici
- Northern Spirit
Τιποτε δεν θα γινει στη Νεα Υορκη...Ποσοστο νεκρο χαμηλο η κατασταση θα βελτιωθει σε 2-3 εβδομαδες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Γενιά της Αμαρτίας
Οι οικονομικές.
- Veni Vidi Vici
Ναι, ποσοστό 0,1% επειδή κάνουν χιλιάδες τεστ ημερησίως.Northern Spirit έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:42 Τιποτε δεν θα γινει στη Νεα Υορκη...Ποσοστο νεκρο χαμηλο η κατασταση θα βελτιωθει σε 2-3 εβδομαδες..
Εμείς έχουμε ποσοστό 3% επειδή δεν κάνουμε τεστ.
Αλλά και με 0,1% προβλέπονται κοντά 60.000 νεκροί (αν νοσήσει το 50% του πληθυσμού).
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Διαλυθήκαμε οικονομικά (οι υπόλοιποι) πριν φτάσει ο ιός στη ΝΥ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:43Οι οικονομικές.
Αlea jacta est
- Northern Spirit
Αν προβλεπουνε 60.000 νεκρους υπολογισε στο τελος να ειναι οι μισιοι απο αυτους...Αλλα και 60.000 να ειναι δεν ειναι υψηλο νουμερο..30.000 χανουνε καθε χρονο απο γριπη..Veni Vidi Vici έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:45Ναι, ποσοστό 0,1% επειδή κάνουν χιλιάδες τεστ ημερησίως.Northern Spirit έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:42 Τιποτε δεν θα γινει στη Νεα Υορκη...Ποσοστο νεκρο χαμηλο η κατασταση θα βελτιωθει σε 2-3 εβδομαδες..
Εμείς έχουμε ποσοστό 3% επειδή δεν κάνουμε τεστ.
Αλλά και με 0,1% προβλέπονται κοντά 60.000 νεκροί (αν νοσήσει το 50% του πληθυσμού).
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Εννοεί κι έχει δίκιο το 8 ήταν που καταστράφηκε εκείνη η τράπεζα στην Αμερική κι από τότε μας πήρε η μπάλαVeni Vidi Vici έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:46Διαλυθήκαμε οικονομικά (οι υπόλοιποι) πριν φτάσει ο ιός στη ΝΥ.
- Γενιά της Αμαρτίας
Και το 1929bluerose έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:56Εννοεί κι έχει δίκιο το 8 ήταν που καταστράφηκε εκείνη η τράπεζα στην Αμερική κι από τότε μας πήρε η μπάλαVeni Vidi Vici έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:46Διαλυθήκαμε οικονομικά (οι υπόλοιποι) πριν φτάσει ο ιός στη ΝΥ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-