!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο ανεξήγητος θάνατος ενός κοριτσιού

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Ο ανεξήγητος θάνατος ενός κοριτσιού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Πως το κατέγραψαν οι αστυνομικοί αν δεν είδαν τίποτα;
Υπάρχει η περίπτωση ψύχωσης αλλά οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται ότι αντιλαμβάνεται ο ασθενής. Αν και εγώ πιστεύω ότι οι διάολοι έχουν σάρκα και οστά και είναι δίπλα μας, δεν μπορώ να αποκλείσω ότι πιθανόν να συμβαίνουν τέτοια περίεργα φαινόμενα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

vantono έγραψε: 04 Ιουν 2018, 17:31
blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2018, 17:24οπως η μαυρη σκονη που αναδυθηκε απο το ουιτζα
μπορεί να ήταν άσπρη η σκόνη(και αυτό εξηγεί πολλά). Στο χρώμα θα τα χαλάσουμε τώρα? :003:
θα πρεπει να ηταν πολυ δυνατο εκεινο το κουκουε για να της προκαλεσε ψυχωση διαρκειας.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Εγώ έχω δει πάντως φωτογραφία φαντάσματος που έβγαλε τυχαία φίλος μου στο παρελθόν. Απεικονιζόταν μισό ανθρώπινο σώμα σε ένα χώρο που δε βρισκόταν κανείς άλλος εκεί.

Επίσης υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες διαχρονικά.

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω τραβήξει ο ίδιος κάτι τέτοιο. Το μόνο που μου έχει συμβεί είναι να απεικονίσω κάτι σαν στήλες καπνού μέσα στο δωμάτιο - όπου δεν υπήρχε καπνός - αλλά αυτό μπορεί να είναι παιχνίδισμα του φωτός - φακού.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Spiros252 έγραψε: 04 Ιουν 2018, 18:27 αλλά αυτό μπορεί να είναι παιχνίδισμα του φωτός - φακού.

Ας μη προτρεχουμε στην ακραια εξήγηση κατευθειαν.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Γιωργης έγραψε: 04 Ιουν 2018, 18:46
Spiros252 έγραψε: 04 Ιουν 2018, 18:27 αλλά αυτό μπορεί να είναι παιχνίδισμα του φωτός - φακού.

:smt005: αλήτη!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Αχ πούλιμ, εσύ είσαι τυχερό, εκεί που πήγες βόρεια ψηλά, εκεί δεν πιστεύουν σε τέτοια πράματα, ούτε αυτές οι χαζαμάρες ξεκίνησαν από εκεί, τυχερός είσαι κι ας είσαι σο Μοναχόν.
Τελικά ήπια έναν σκέτο φρέδο καπουτσίνο αλλά μου έχει μείνει λίγο γιάκομπς στιγμιαίος καραμέλα, θα κάνω ένα φραπόγαλο να πιω στην υγειά σου, από τα χεράκια μου.
Πολλές καλησπέρες από την Μητέρα Πατρίδα σου ευχόμαστε και καλή υγεία.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Spiros252
Διαχειριστής

Συζητάμε επί του φαινομένου.
Το τί είναι πραγματικά είναι άλλο ερώτημα.

Η άρνηση των φαινομένων δε με βρίσκει σύμφωνο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Antares έγραψε: 04 Ιουν 2018, 17:41 Πως το κατέγραψαν οι αστυνομικοί αν δεν είδαν τίποτα;
Υπάρχει η περίπτωση ψύχωσης αλλά οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται ότι αντιλαμβάνεται ο ασθενής. Αν και εγώ πιστεύω ότι οι διάολοι έχουν σάρκα και οστά και είναι δίπλα μας, δεν μπορώ να αποκλείσω ότι πιθανόν να συμβαίνουν τέτοια περίεργα φαινόμενα.
δεν ειναι, γιατι δεν ειναι δυνατον να υπαρξει ζωη χωρις υλικη υποσταση, αρα τα φαντασματα ειναι αδυνατον να υπαρχουν. Επισης οι αστυνομικοι διεθνως δεν χαρακτηριζονται απο την ευφυια τους αλλα απο την θρησκοληψια τους. Θρησκοληπτη ηταν και η οικογενεια που στοιχειωθηκε, και ολοι γνωριζουμε το κλιμα πανικου και τρομου στο οποιο ζουν ατομα που βασιζουν την υπαρξη τους στην πιστη σε υπερφυσικες οντοτητες.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2018, 18:52

Αχ πούλιμ, εσύ είσαι τυχερό, εκεί που πήγες βόρεια ψηλά, εκεί δεν πιστεύουν σε τέτοια πράματα, ούτε αυτές οι χαζαμάρες ξεκίνησαν από εκεί, τυχερός είσαι κι ας είσαι σο Μοναχόν.
Τελικά ήπια έναν σκέτο φρέδο καπουτσίνο αλλά μου έχει μείνει λίγο γιάκομπς στιγμιαίος καραμέλα, θα κάνω ένα φραπόγαλο να πιω στην υγειά σου, από τα χεράκια μου.
Παιχταρα μου, δικος μας?

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:28
Antares έγραψε: 04 Ιουν 2018, 17:41 Πως το κατέγραψαν οι αστυνομικοί αν δεν είδαν τίποτα;
δεν ειναι, γιατι δεν ειναι δυνατον να υπαρξει ζωη χωρις υλικη υποσταση, αρα τα φαντασματα ειναι αδυνατον να υπαρχουν. Επισης οι αστυνομικοι διεθνως δεν χαρακτηριζονται απο την ευφυια τους αλλα απο την θρησκοληψια τους. Θρησκοληπτη ηταν και η οικογενεια που στοιχειωθηκε, και ολοι γνωριζουμε το κλιμα πανικου και τρομου στο οποιο ζουν ατομα που βασιζουν την υπαρξη τους στην πιστη σε υπερφυσικες οντοτητες.
Mου φάνηκε πολύ τρομακτική η ιστορία. Γενικώς έχω κόψει ταινίες και βιβλία θρίλερ εδώ και καιρό γιατί με επηρεάζουν.
Την συγκεκριμένη ιστορία δεν ξέρω αν να την πιστεύω. Δεν βρίσκω τον λόγο να την έχει δημιουργήσει η οικογένεια για δημοσιότητα. Το γεγονός ότι ήταν πολλά άτομα μάρτυρες την κάνει διαφορετική, αλλιώς στα ψυχωτικά επεισόδια ή την σχιζοφρένεια ο ασθενής βλέπει ή ακούει πράγματα που δεν τα αντιλαμβάνονται οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Antares έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:44
blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:28
Mου φάνηκε πολύ τρομακτική η ιστορία. Γενικώς έχω κόψει ταινίες και βιβλία θρίλερ εδώ και καιρό γιατί με επηρεάζουν.
Την συγκεκριμένη ιστορία δεν ξέρω αν να την πιστεύω. Δεν βρίσκω τον λόγο να την έχει δημιουργήσει η οικογένεια για δημοσιότητα. Το γεγονός ότι ήταν πολλά άτομα μάρτυρες την κάνει διαφορετική, αλλιώς στα ψυχωτικά επεισόδια ή την σχιζοφρένεια ο ασθενής βλέπει ή ακούει πράγματα που δεν τα αντιλαμβάνονται οι άλλοι.
Μαρτυρες υπαρχουν και για ουφο, ολες οι φωτο ομως που εφεραν σαν αποδειξη ηταν πλαστες. Η, ας πουμε πως γινεται οτιδηποτε καπου και εχεις εκατο μαρτυρες: θα ακουσεις 100 διαφορετικες μαρτυριες. Ποσο μαλλον οταν υπαρχει και μια μεταφυσικη/θρησκευτικη ενταση απο πισω, οπου ενας λεκες απο μουχλα μοιαζει με υπερφυσικο μιασμα.
Νοιωθω λιγο σαν τον Σερλοκ Χολμς τωρα που προσπαθουσε να διαλυσει το σκοταδι των προληψεων στο Σκυλι των Μπασκερβιλ και να κανει τον Ορθο Λογο να θριαμβευσει.
Spiros252
Διαχειριστής

Ποιος είναι ο ορθός λόγος;

Είναι ας πούμε ορθός λόγος ότι το σύμπαν ξεκίνησε χωρίς αιτία;
Είναι το ότι δεν υπάρχει αιτιότητα στο μικρόκοσμο;
Ότι δεν υπάρχει σαφής πραγματικότητα άνευ παρατηρητή;
Τα γνωρίζουμε όλα;

Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι ... λέει ο ορθός λόγος :8)
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γιωργης έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:39
sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2018, 18:52

Παιχταρα μου, δικος μας?

Χίλια συγγνώμη αλλά δεν ξέρω ρώσικα ρε, θα μπορούσα να μπω σε ένα άλλο φόρουμ να ρωτήσω αλλά δεν είμαι ομοφυλόφιλος και δεν με αφήνουν, γαμώτο δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ντρέπομαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Η συναισθηματικη φορτιση του κοριτσιου τη στιγμη του θανατου,
την εκανε εξαιρετικα ευαλωτη σε υποβολη.
Απο κει και μετα η υποβολη δουλεψε μονη, με ολο το πεδιο ελευθερο να εξελιχθει.
Ο τροπος που εκδηλωθηκε εχει σχεση με τα "παραφυσικα"

Πιο πολυ με το inception σχετιζεται, στην εμφυτευση ιδεας
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Spiros252 έγραψε: 04 Ιουν 2018, 20:17 Ποιος είναι ο ορθός λόγος;

Είναι ας πούμε ορθός λόγος ότι το σύμπαν ξεκίνησε χωρίς αιτία;
Είναι το ότι δεν υπάρχει αιτιότητα στο μικρόκοσμο;
Ότι δεν υπάρχει σαφής πραγματικότητα άνευ παρατηρητή;
Τα γνωρίζουμε όλα;

Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι ... λέει ο ορθός λόγος :8)
τι σχεση εχουν αυτα με τα φαντασματα και τους δαιμονους; επειδη δε γνωριζουμε καποια πραγματα ακομα, σε μια διαδικασια οπου μας οδηγησε ο ορθος λογος, σημαινει πως ισχυουν αυτες οι ιστοριες; αυθαιρετος συσχετισμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”