Της φώναξες;stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:09Γιατι να μην το δηλωσω;Gewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:05stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:02 Η πλακα ειναι οτι θα επιβληθει και απαγορευση κυκλοφοριας απ'οτι διαβασα μολις τωρα!
Πως κυριε Πρωθυπουργε θα φτιαξουμε το κάρο τωρα;
Ε σκέψου τα θετικά. Δεν θα το χρειαστείς για τον επόμενο μήνα.
Όπως και να έχει συμβαίνουν αυτά. Και καλά έκανες και δήλωσες ότι οδηγουσε ο άλλος . Μπράβο σου
Αφου ετσι κι αλλιως εγω ειμαι καλυμμενος.Μεχρι να ερθει ο πραγματογνωμονας με ομορφο τροπο εβαλα και λιγο "χερι" στην κοπελα μπας και της γινει μαθημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την γκαντεμια μου μεσα!
Re: Την γκαντεμια μου μεσα!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει, όλα καλά, δεν πειράζει.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:09Γιατι να μην το δηλωσω;Gewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:05stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:02 Η πλακα ειναι οτι θα επιβληθει και απαγορευση κυκλοφοριας απ'οτι διαβασα μολις τωρα!
Όπως και να έχει συμβαίνουν αυτά. Και καλά έκανες και δήλωσες ότι οδηγουσε ο άλλος . Μπράβο σου
Αφου ετσι κι αλλιως εγω ειμαι καλυμμενος.Μεχρι να ερθει ο πραγματογνωμονας με ομορφο τροπο εβαλα και λιγο "χερι" στην κοπελα μπας και της γινει μαθημα.
Να σε πω...
Το αυτοκίνητο ήταν νόμιμα παρκαρισμένο εκεί, έτσι;
Μη βγεις κ δαρμένος λέω...
- Veni Vidi Vici
Αν δεν το δεχόταν ξέρεις σε τι γολγοθά θα έμπαινε;Gewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:05
Η ασφαλιστική δεν θα πλήρωνε και θα του έλεγε να πάει δικαστικά εναντίον της κοπέλας και του ιδιοκτήτη!
Αlea jacta est
Γουάτ ντου γιου μην;stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:09Γιατι να μην το δηλωσω;Gewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:05stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:02 Η πλακα ειναι οτι θα επιβληθει και απαγορευση κυκλοφοριας απ'οτι διαβασα μολις τωρα!
-
stergiosbik
Οχι καθολου.Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:11Της φώναξες;stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:09Γιατι να μην το δηλωσω;Gewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:05
Αφου ετσι κι αλλιως εγω ειμαι καλυμμενος.Μεχρι να ερθει ο πραγματογνωμονας με ομορφο τροπο εβαλα και λιγο "χερι" στην κοπελα μπας και της γινει μαθημα.![]()
Της ειπα καποια πραγματα ηρεμα.Αλλωστε ειμαι βεβαιος οτι θα τα ακουσει απο τον αντρα της γιατι τα ειχε παρει κρανιο.
Καθε τρεις και λιγο της ελεγε "Καλα ρε στην ευθεια";
-
stergiosbik
Ειμεθα νομιμοτατοι παντοτε αγαπητη μου κυρια.Custom_F έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:12Εντάξει, όλα καλά, δεν πειράζει.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:09Γιατι να μην το δηλωσω;Gewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:05
Να σε πω...
-
stergiosbik
Σα δε ντρεπεσαι.Δεν ειμαι ο Daje ρε!Στύγιος έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:14Γουάτ ντου γιου μην;stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:09Γιατι να μην το δηλωσω;Gewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:05
Ε καλά κι αυτός, έλεος. Νέα οδηγός είναι. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τρομοκράτη σεις τον νέο οδηγό.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:15Οχι καθολου.Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:11Της φώναξες;stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:09
Γιατι να μην το δηλωσω;
Αφου ετσι κι αλλιως εγω ειμαι καλυμμενος.Μεχρι να ερθει ο πραγματογνωμονας με ομορφο τροπο εβαλα και λιγο "χερι" στην κοπελα μπας και της γινει μαθημα.![]()
Της ειπα καποια πραγματα ηρεμα.Αλλωστε ειμαι βεβαιος οτι θα τα ακουσει απο τον αντρα της γιατι τα ειχε παρει κρανιο.
Καθε τρεις και λιγο της ελεγε "Καλα ρε στην ευθεια";![]()
Εσύ μπράβο, μπράβο. Έτσι πρέπει με ηρεμία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
και παράνομα να ήταν, δεν παίζει ρόλο. Το πολύ να πάρει μια κλήση για παρκάρισμα. Δεν έχεις το δικαίωμα να πέφτεις πάνω σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:16Ειμεθα νομιμοτατοι παντοτε αγαπητη μου κυρια.Custom_F έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:12 Εντάξει, όλα καλά, δεν πειράζει.
Να σε πω...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εξαρτάται την ασφαλιστική. Εγώ πριν χρόνια είχα εμπλακεί ξημερώματα στην επαρχια. ( Ειχε πέσει πάνω μου ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ). Ε ξημερώματα τώρα το Αγρίνιο καμια ώρα αποσταση και εγώ να βιάζομαι να κάνω την δουλειά μου για να φύγω αυθημερόν πίσω για Αθήνα. Παραδέχτηκε ο άλλος ότι έφταιγε και τι αφήσαμε εκεί. Γυρνάω και ο αρχιδας τα γυρίζει ότι εγώ πήγαινα μεσα στην μέση. Εντωμεταξυ, είχα πάει σε μια πολύ φθηνή ασφαλιστική που είχε προτείνει ο ασφαλιστής για να γλιτώνω χρήματα. Λέω την γαμησαμε. Αποτέλεσμα; Έγινε δικαστήριο στο οποίο δεν χρειάστηκε να πατήσω ποτέ και πήρα 500 ευρώ παραπάνω από την ζημιαVeni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:12Αν δεν το δεχόταν ξέρεις σε τι γολγοθά θα έμπαινε;Gewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:05
Η ασφαλιστική δεν θα πλήρωνε και θα του έλεγε να πάει δικαστικά εναντίον της κοπέλας και του ιδιοκτήτη!
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Κακώς , σαν νέα οδηγός θα πληρώνει αυξημενα ασφάλιστρα , σιγά μην το έχουν δηλώσει, άρα παράνομα θα οδηγούσε έτσι κι αλλιώς.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 14:57 .
"Ναι αλλα σε θερμοπαρακαλω επειδη μολις πηρε το διπλωμα,σε πειραζει να δηλωσουμε οτι οδηγουσα εγω";
"Σιγα να μην εχει διπλωμα η νεαρη αλλα δε γαμιεται" σκεφτηκα.
Αν δε δεν είχε δίπλωμα ακόμα χειρότερα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
stergiosbik
Στην αρχη μολις ειδα την φαση ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μου.Φορτωσα οχι γιατι με χτυπησε,αλλα γιατι εγινε στην ευθεια χωρις να κυκλοφορει ψυχη και σε φαρδυ δρομο.Θεωρω οτι τετοιοι οδηγοι δεν πρεπει να κυκλοφορουν.Και δεν ειναι δικαιολογια οτι ειναι νεα οδηγος.Αν ηταν ανθρωπος στη θεση του αυτοκινητου μου τι θα γινοταν;Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:18Ε καλά κι αυτός, έλεος. Νέα οδηγός είναι. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τρομοκράτη σεις τον νέο οδηγό.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:15Οχι καθολου.
Μεχρι ομως να κατεβω σκεφτηκα οτι και να μαλωσω δεν θα κερδισω τιποτα.
Οποτε απλα εκανα οτι επρεπε να γινει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 22 Μαρ 2020, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Μα γι αυτο και δεν ασχοληθηκα.Αφου ολα ηταν στο ονομα του αντρα της,δηλωσαμε οτι οδηγουσε αυτος κι ανελαβε την ευθυνη.enterprise-psi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:23Κακώς , σαν νέα οδηγός θα πληρώνει αυξημενα ασφάλιστρα , σιγά μην το έχουν δηλώσει, άρα παράνομα θα οδηγούσε έτσι κι αλλιώς.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 14:57 .
"Ναι αλλα σε θερμοπαρακαλω επειδη μολις πηρε το διπλωμα,σε πειραζει να δηλωσουμε οτι οδηγουσα εγω";
"Σιγα να μην εχει διπλωμα η νεαρη αλλα δε γαμιεται" σκεφτηκα.
Αν δε δεν είχε δίπλωμα ακόμα χειρότερα.
Γιατι να μπλεκουμε με αλλες ιστοριες;
Ε στην ευθεία,. Κάπως θα της ξέφυγε. Μπορεί να τη μάθαινε κιόλας.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:24Στην αρχη μολις ειδα την φαση ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μου.Φορτωσα οχι γιατι με χτυπησε,αλλα γιατι εγινε στην ευθεια χωρις να κυκλοφορει ψυχη και σε φαρδυ δρομο.Θεωρω οτι τετοιοι οδηγοι δεν πρεπει να κυκλοφορουν.Και δεν ειναι δικαιολογια οτι ειναι νεα οδηγος.Αν ηταν ανθρωπος στη θεση του αυτοκινητου μου τι θα γινοταν;Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:18Ε καλά κι αυτός, έλεος. Νέα οδηγός είναι. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τρομοκράτη σεις τον νέο οδηγό.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:15
Οχι καθολου.
Μεχρι ομως να κατεβω σκεφτηκα οτι και να μαλωσω δεν θα κερδισω τιποτα.
Οποτε απλα εκανα οτι επρεπε να γινει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Συμβαίνουν αυτά , εκεί που πηγαίνουν τα αυτοκίνητα ξαφνικά κάνουν του κεφαλιού τους 
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 9 Απαντήσεις