!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

http://newpost.gr/ellada/5e762fde38557f ... -to-shedio

Εδώ κάτι λέει, αλλά πως βρίσκουν ποιό είναι το "ένα άτομο ανά οικογένεια", αν βγήκε για δεύτερη φορά, αν πάει και σε δεύτερο-τρίτο σουπερμάρκετ, αν λοξοδρόμησε για βόλτα ;
Δεν βλέπω το σύστημα και δεν με βοηθάει σε τίποτα η πείρα μου της 21st of April.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ένα που θα μπορούσε να γίνει είναι τα ΙΧ, να συλλαμβάνουν όποιον προφανώς κόβει βόλτες (με το νόμο του loitering) και επίσης έλεγχος σε όσους μπαίνουν και όχι σε όσους βγαίνουν. Αν δεν έχεις μαζί σου μπαίνοντας ένα τουλάχιστον καρότσι Παπαδημούλη τότε θα είσαι ύποπτος.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τι γίνεται αν θέλουν βεβαιώσεις σε φυσικό χαρτί. Πόσοι έχουμε εκτυπωτές πια; Αν τις δέχονται σε pdf στο smartphone ΟΚ αλλιώς....
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ερχονται 3 βδομαδες πολυ δυσκολες σε σχεση με την εξαπλωση του Ιου!Τωρα ειναι η ωρα της εξαρσης!
καραντινα κ ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ κ μην τους δωσετε την αφορμη να εντεινουν την καταστολη κ την προπαγανδα.
Την επιθεση στο μυαλο.
Το να βγαινεις εξω κ να κυκλοφορεις χωρις λογο εκτος απο προσωπικη βλακεια ειναι κ κοινωνικη ΑΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑ!
Η ΥΓΕΙΑ ειναι ΠΑΝΩ απο ολα.απο τα λεφτα,τη δουλεια,την αναψυχη.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ απ'αυτα αν δεν παλεψεις κ δεν προσεξεις να εχεις την υγεια σου.
Υπομονη κ επιμονη με κοινωνικη συνειδηση ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ και μετα τους παιρνουμε ΦΑΛΑΓΓΙ !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:21 Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τι γίνεται αν θέλουν βεβαιώσεις σε φυσικό χαρτί. Πόσοι έχουμε εκτυπωτές πια; Αν τις δέχονται σε pdf στο smartphone ΟΚ αλλιώς....
Καλά, μπορεί το όργανο να έχει μαζί του μία βεβαίωση -όπως αυτές που υπέγραφαν στη Μακρόνησο τα κουμούνια θα είναι- αλλά το θέμα είναι τι αξία έχει ; Πως γίνεται η επαλήθευση των κινήσεων του κάθε μπούμπη και πως/πότε ακριβώς χαρακτηρίζονται αυτές ως αντικανονικές ; Εγώ έριξα κάποιες ιδέες.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:25 Ερχονται 3 βδομαδες πολυ δυσκολες σε σχεση με την εξαπλωση του Ιου!Τωρα ειναι η ωρα της εξαρσης!
καραντινα κ ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ κ μην τους δωσετε την αφορμη να εντεινουν την καταστολη κ την προπαγανδα.
Την επιθεση στο μυαλο.
Το να βγαινεις εξω κ να κυκλοφορεις χωρις λογο εκτος απο προσωπικη βλακεια ειναι κ κοινωνικη ΑΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑ!
Η ΥΓΕΙΑ ειναι ΠΑΝΩ απο ολα.απο τα λεφτα,τη δουλεια,την αναψυχη.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ απ'αυτα αν δεν παλεψεις κ δεν προσεξεις να εχεις την υγεια σου.
Υπομονη κ επιμονη με κοινωνικη συνειδηση ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ και μετα τους παιρνουμε ΦΑΛΑΓΓΙ !
Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις φίλε μου μπλεμπούμπης.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Καραντίνα καραντίνα αλλά η γραφειοκρατία καλά κρατεί. Εμένα μου ζήτησαν να πάω στο νοσοκομείο να κάνω αίτηση στη γραμματεία για να μου δώσουν μια ιατρική βεβαίωση για ασθένεια που είναι ήδη γνωστή στην υπηρεσία μου με ένα σωρό βεβαιώσεις, αναρρωτικές, φάρμακα και δεν γνωρίζω τι άλλο υπάρχει στον φάκελό μου σε χαρτί ή ηλεκτρονικά για όλες τις ασθένειες που έχω.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Antares έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:29 Καραντίνα καραντίνα αλλά η γραφειοκρατία καλά κρατεί. Εμένα μου ζήτησαν να πάω στο νοσοκομείο να κάνω αίτηση στη γραμματεία για να μου δώσουν μια ιατρική βεβαίωση για ασθένεια που είναι ήδη γνωστή στην υπηρεσία μου με ένα σωρό βεβαιώσεις, αναρρωτικές, φάρμακα και δεν γνωρίζω τι άλλο υπάρχει στον φάκελό μου σε χαρτί ή ηλεκτρονικά για όλες τις ασθένειες που έχω.
http://www.odigostoupoliti.eu/e-efka-il ... epidomata/
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 08:41 Έτσι λέει εδώ:

https://www.in.gr/2020/03/22/greece/kor ... kloforias/

Αλλά τι θα προκύψει από αυτό ;
Αυτή τη στιγμή οι δρόμοι είναι άδειοι. Οι λίγοι που κυκλοφορούν είναι πιθανόν πρόσωπα που είναι υποχρεωμένα να βγουν έξω, π.χ. αστυνομικοί-γιατροί.
Πάμε στα σουπερμάρκετ και στα φαρμακεία, αυτό είναι γεγονός.
Πως θα γίνει δηλαδή τώρα ; Ούτε στα σουπερμάρκετ ή θα τα κλείσουν ; Και πως θα εφαρμόζεται αυτό το μέτρο ;
Φυσικά θα μπορείς να πηγαίνεις στα φαρμακεία και σ/μ. Ο κόσμος όμως δεν μαζεύεται στα πεζοδρόμια τους αλλά σε παραλίες, πλατείες, πάρκα κλπ

Τα πηγαδάκια θέλουν να αποφύγουν. Και στην τελική μια πενταμελής οικογένεια είναι πολύ πιο ακίνδυνη από μια παρέα δύο ή τριών ατόμων που ο καθένας έχει διαφορετικό κύκλο ανθρώπων και καθημερινών δραστηριοτήτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Είδατε εδω καμιά κάμερα από τα αστικά ΜΜΕ ;
Οχι βέβαια γιατί εδώ δεν είναι ατομική η ευθύνη.,..Είναι της κυβέρνησης !
Ουρές και συνωστισμός για ευπαθείς ομάδες στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ την ώρα που η κυβέρνηση απαγορεύει τις «συναθροίσεις»

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Να τι έκανε ένας φλούφλης:

https://www.f-news.gr/koronoios-astheni ... katastima/

Δεν μας λέει όμως αν του είχαν επιβάλει κατ' οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:36
wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 08:41 Έτσι λέει εδώ:

https://www.in.gr/2020/03/22/greece/kor ... kloforias/

Αλλά τι θα προκύψει από αυτό ;
Αυτή τη στιγμή οι δρόμοι είναι άδειοι. Οι λίγοι που κυκλοφορούν είναι πιθανόν πρόσωπα που είναι υποχρεωμένα να βγουν έξω, π.χ. αστυνομικοί-γιατροί.
Πάμε στα σουπερμάρκετ και στα φαρμακεία, αυτό είναι γεγονός.
Πως θα γίνει δηλαδή τώρα ; Ούτε στα σουπερμάρκετ ή θα τα κλείσουν ; Και πως θα εφαρμόζεται αυτό το μέτρο ;
Φυσικά θα μπορείς να πηγαίνεις στα φαρμακεία και σ/μ. Ο κόσμος όμως δεν μαζεύεται στα πεζοδρόμια τους αλλά σε παραλίες, πλατείες, πάρκα κλπ

Τα πηγαδάκια θέλουν να αποφύγουν. Και στην τελική μια πενταμελής οικογένεια είναι πολύ πιο ακίνδυνη από μια παρέα δύο ή τριών ατόμων που ο καθένας έχει διαφορετικό κύκλο ανθρώπων και καθημερινών δραστηριοτήτων.
Αυτό όμως δεν λέγεται "γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας".
Λέγεται απαγόρευση πάρκων-πλατειών-παγκακίων.
Στην Κίνα το είχαν αλλοιώς. Δεν έβγαινε κανένας και σου έφερνε ένας φαντάρος φαγητό.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ντάξει, κόσμος ζει σε σύννεφο. Μας κάλεσαν ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αυτό που φοβάμαι εγώ είναι ότι θα παρθούν πιο αυστηρά μέτρα, πιθανόν να φέρουν αποτέλεσμα αλλά το Πάσχα θα διαλυθεί το σύμπαν.
Τόσο σε οικογενειακές συνάξεις όσο και σε ψώνια, εξόδους σε χωριά κλπ

Μακάρι να βγω λάθος αλλά αυτό το βλέπω να' ρχεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:36
Antares έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:29 Καραντίνα καραντίνα αλλά η γραφειοκρατία καλά κρατεί. Εμένα μου ζήτησαν να πάω στο νοσοκομείο να κάνω αίτηση στη γραμματεία για να μου δώσουν μια ιατρική βεβαίωση για ασθένεια που είναι ήδη γνωστή στην υπηρεσία μου με ένα σωρό βεβαιώσεις, αναρρωτικές, φάρμακα και δεν γνωρίζω τι άλλο υπάρχει στον φάκελό μου σε χαρτί ή ηλεκτρονικά για όλες τις ασθένειες που έχω.
http://www.odigostoupoliti.eu/e-efka-il ... epidomata/
Δεν το γνώριζα, ούτε μου είπαν από το νοσοκομείο. Ήξερα βέβαια ότι από 1 Μαρτίου θα υπάρχει ο e- ΕΦΚΑ.
Ας προσπαθήσω έτσι, ευχαριστώ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”