Σελίδα 2 από 3
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 01 Ιουν 2018, 23:56
από Ιδεολόγος
Πάνας έγραψε: 01 Ιουν 2018, 22:16
Και συγκεκριμένα αυτό:
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρήκα κάποια συνταγή στο νετ.... με τη βανίλια ή το καϊμάκι εντάξει το φτιάχνω, πώς όμως βάζω τα σιρόπια μέσα για να μη πάνε στον πάτο;
Όχι που δεν θα έκανες για νήμα μία παπαροφλωριά με φόντο μία παρακμασμένη μίζερη λανθάνουσα γαστρονομική παπάντζα.
Συν τον απολιτίκ αέρα.
Χάλια μιλάμε, ιγκνόρ με τη μία ρε. Ουστ.
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 01 Ιουν 2018, 23:58
από Ιδεολόγος
don't speak έγραψε: 01 Ιουν 2018, 23:50
Για να βάλεις έτσι το σιρόπι, αφού δεν θες να το σερβίρεις παραδοσιακά.
Κι εσύ ότι δεν θα συμμετείχες σε βουτυρομπεμπέδικο νήμα. Τσσσσ

Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 01 Ιουν 2018, 23:58
από Πάνας
Καλά εσύ πήγαινε να παίρνεις παγωτά από το περίπτερο που δεν ξέρεις τι έχουν μέσα και να σου πιάνουν και τον κώλο με 3€ τα 80g
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:00
από Πάνας
Έχει ακουστεί ότι φτιάχνουν παγωτά με γάλατα και γιαούρτια που έχουν λήξει αφού υποστούν κάποια επεξεργασία..
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:18
από Ιδεολόγος
Εγώ παίρνω αντρικά παγωτά ρε. Γρανίτα φράουλα και πάνω.
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:24
από Πάνας
Ιδεολόγος έγραψε: 02 Ιουν 2018, 00:18
Εγώ παίρνω αντρικά παγωτά ρε. Γρανίτα φράουλα και πάνω.
2 ζαχαρούχα γάλατα
2 γιαουρτάκια στραγγιστά με 10% λιπαρά (2x200γρ)
1 συσκευασία γεμιστά μπισκότα Ορέο ή οποιαδήποτε γεμιστά μπισκότα με σοκολάτα
1. Θρυμματίζουμε τα μισά μπισκότα στο blender/multi μέχρι να γίνουν σκόνη και τα άλλα μισά τα σπάμε με το χέρι σε μικρά κομμάτια.
2. Αδειάζουμε τα 2 ζαχαρούχα και τα κομμάτια μπισκότων σε ένα μπολ. Χτυπάμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα μπισκότα.
3. Σε ένα άλλο μπολ αδειάζουμε τα 2 γιαούρτια και τα θρυμματισμένα μπισκότα. Χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.
4. Αφού χτυπήσουμε καλά και τα 2 μπολ, βάζουμε τα 2 μίγματα σε ένα άλλο μπολ και χτυπάμε καλά για 3-4 λεπτά.
5. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ/ταπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 24 ώρες.
Και θα με θυμηθείς... πες μου και πιο παγωτό του εμπορίου είναι

Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:41
από Ιδεολόγος
Σοβαρά τώρα, φτιάχνουμε παγωτό. Τελευταία μάθαμε και τη γρανίτα. ΘΑ δοκιμάσω πάντως αυτό που λες. Τα γιαούρτια δεν δίνουν ξινίλα ρε;
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:44
από Πάνας
Ιδεολόγος έγραψε: 02 Ιουν 2018, 00:41
Σοβαρά τώρα, φτιάχνουμε παγωτό. Τελευταία μάθαμε και τη γρανίτα. ΘΑ δοκιμάσω πάντως αυτό που λες. Τα γιαούρτια δεν δίνουν ξινίλα ρε;
Όσο και το νιρβάνα κούκις
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:46
από dna replication
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:48
από Πάνας
Δεν το είχε μόνο η ΕΒΓΑ. Βασικά δεν ξέρω και ποια εταιρία το έβγαλε πρώτη.
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:49
από Ιδεολόγος
Αντί για τάπερ έχουμε κομμάτι από μία παγωτομηχανή και καλά. Το δοχείο είναι χοντρό και έχει κάποιο υγρό μέσα. Το βάζεις κατάψυξη
24 ώρες και αυτό μέσα παγώνει. Εκεί ρίχνουμε μετά το μείγμα και γίνεται πιο ομοιόμορφο. Τι μας πέρασες ρε μλκ, πλέμπα σαν κι εσένα;
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:51
από Anonymous343
Πάνας έγραψε: 02 Ιουν 2018, 00:48
Δεν το είχε μόνο η ΕΒΓΑ. Βασικά δεν ξέρω και ποια εταιρία το έβγαλε πρώτη.
Κοκτεηλ απο τη Δελτα, λατρεμενο παγωτο καπου προς τα τελη των 80's.
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:52
από hellegennes
Πάνας έγραψε: 01 Ιουν 2018, 22:16
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρήκα κάποια συνταγή στο νετ.... με τη βανίλια ή το καϊμάκι εντάξει το φτιάχνω, πώς όμως βάζω τα σιρόπια μέσα για να μη πάνε στον πάτο;
Simple: βάζεις την φόρμα σου να παγώσει τοποθετώντας την οριζόντια και όχι κάθετα. Την γυρνάς κάποιες φορές, ώστε να μην μείνει το σιρόπι στην μια μεριά του τοιχώματος.
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 00:59
από Ιδεολόγος
Ο νοικοκύρης ο άνθρωπος, είδες ρε; Ο Χέλης δε πέρα από θεωρητικός είναι ικανός πρακτικά. Συνταγή δεν μας έδωσε όμως να δούμε
πως το κάνουν εκεί πάνω με μπουγάτσα
Re: Παγωτό Cocktail
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 01:02
από Πάνας
Τη λύση την έδωσε η Ντοντ, αυτό θα κάνω θα βάζω μια στρώση παγωτό και μια σιρόπι... σε διάφορες γεύσεις, όσο κατεβαίνεις άλλη γεύση και στο τέλος τουρλουμπούκι από τα σιρόπια που θα έχουν λιώσει και ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.